נורא קשה לי עם אנגלית

• פותח הנושא polop
  • פורסם בתאריך

polop

New member
נורא קשה לי עם אנגלית

אני מתייחס לאנגלית כמו למתמטיקה ונורא קשה לי עם זה... איך אני יכול לשנות ראש? אגב אני בן 22 עם ADD לפעמים על ה-H . סטודנט לפסיכולוגיה. אני מת ממש מת לדעת אנגלית בשבילי זה אתגר.... אבל אני לא יכול לקבל דברים כמו שהם קשה לי עם זה מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות? (חיפשתי את הפורום שלכם במשך כמה חודשים...ורק עכשיו סוף סוף מצאתי אותו חשבתי שקראו לו:"להדליק אור בלימודים" שאלתי בהמון מקומות ואף אחד לא עזר לי. העיקר שסוף סוף מצאתי זה הפורום החשוב ביותר בעיני.ובשבילי.) תודה רבה

דליה.ד

New member
שלום לך וברוך הבא!../images/Emo140.gif

זה נחמד, בעיני, לחשוב על אסטרטגיות למידה כמו על "להדליק אור בלימודים" ותודה על האנלוגיה היא בהחלט מקורית ויפה. אני מניחה שעם מוטיבציה כמו שלך תצליח לרכוש את האנגלית ועד כמה שידוע לי יש בארץ כל מיני שיטות להקניית אנגלית בדרכים טובות - לא ניסיתי לכן אני לא בדיוק יודעת, אולי בגוגל ידעו...
הייתי רוצה לקשר בינך ובין קהילת הסטודנטים הadhdיים כאן:

בלה את חופשת הקייץ בארץ דוברת

אנגלית. ראה סרטים בלי תרגום. קרא את האתר של CNN במקום את החדשות בעברית. בקיצור, שנה את התחביבים כך שיכללו למידת אנגלית בכייף. אם אתה מתקשה לקרוא ספרים ארוכים באנגלית, קרא קומיקס. (רצוי קומיקס שתורגם מצרפתית לאנגלית כי בגילך כבר לא תהנה מקריאת 'סופרמן' וחבריו). נסה למצוא סטודנט עולה לסיחת 'טנדם'. זאת אומרת שתפגשו פעם בשבוע ותקשקשו שעה בשפת אמך ושעה בשפת אמו. זה הלך לי טוב בשוויץ. לא יודע אם בארץ זה קל ליישם. אגב, כמה זמן יש לסטודנט לפסיכולוגיה עבור תחביבים.

פרחבר

New member
יש לי מורה להוראה מתקנת באנגלית

פשוט אדירה. נתנה לי המון טיפים ומידע. עכשיו מחכה שזה יתחיל להשפיע גם על הענק (שאוהב ללכת אליה, גם אם לא להכין את השיעורים...). גרה בר"ג. מי שרוצה פרטים שיפנה אליה במסר.

למעלה