נורא רע לי...

lior2583

New member
נורא רע לי...

יש לי בחילה שמתגברת כל דקה ומין מחנק בגרון ואני בוכה ומפחדת שזה רק יתגבר ויתגבר,אני רוצה את אמא שלי אבל היא בעבודה ואני לא יכולה להפריע לה... גם כל החברות שלי בעבודה ורע לי וכואבת לי הבטן אני רוצה למוווווות נמאס לי כבר מהתחושות האילו.... רע לי נורא

misplaced

New member
המממ...

במצבים האלו לי אישית מאוד מאוד עוזר לעשות מקלחת קרירה ולתת למים לשטוף את כל האיכסה.....עוזר גם למקד את המחשבה והנשימה לניקיון ואור וטוב.... לא'דעת, לי זה בד"כ מאוד עוזר..... מקווה שתרגישי טוב!
בכל מקרה, אני פה...

lior2583

New member
שום דבר לא יעזור,אני אבודה

כלום לא יעזור לא הפסיכולוגית לא הורים לא כלום לא מיקלחת, אני אבלה את שארית חיי בשרותים מקיאה, אני כל כך דפוקה שאין סיכוי שאני ארגע ואתגבר,אז למה להילחם מימלא?? נמאס לי למה בכלל נולדתי נמאס לי להילחם כבר בפחד זהו זה ניצח, למה לקום לבוקר שמהרגע שפתחתי את העניים רק פחדים ופחדים ורע לי עכשיו אני הולכת להתקשר לפסיכולוגית לבטל איתה את הפגישה מחר חבל על הכסף שלי

אני יודעת שאולי זה רק טיפול בסמפטום

אבל אולי תקחי כדור נגד בחילה, ברגע שתמזערי את הסימפטומים יקל עליך לטפל בבעיה עצמה, נשימות עמוקות גם עוזרות, אולי לצאת קצת החוצה לאוויר הצח. מקווה שתרגישי טוב. והפחד לא ניצח, ממש לא, שלא תעזי לתת לו את הנצחון הזה. את תנצחי אותו, את חזקה ממנו, אפילו שאת מרגישה שלפעמים הוא צוחק לך בפרצוף, יבוא יום וזה ישתנה אני מבטיחה לך.

lior2583

New member
אני לא יכולה

אני רגישה לכדורים נגד בחילה..זה עושה לי פירכוסים ממש.. אני יכולה לקחת כדור הרגעה זה יעביר את הבחילה אבל אני מפחדת... כלום כבר לא עוזר ואני נכנעת לפחד כי אני כל כך דפוקה שכבר אין טעם להילחם,כל החיים שלי הם סיוט ונמאס לי אז אני אקיא כל החיים עד שאני ימות,לא אכפת לי כבר

misplaced

New member
את ממש לא דפוקה..אבל ממש לא

תני לעצמך יותר קרדיט!! אני יודעת שעכשיו נראה שזה ישאר ככה לנצח, אבל זה לא, את צריכה לחפש את הכוח והאור, יש לך אותם! אל תיכנעי ואל תישתכנעי שאת דפוקה כי את ממש לא! במקום להגיד לעצמך אני דפוקה תגידי אני חזקה ואני יכולה ואני אנצח. יש לך מיליארד ואחת סיבות לנצח גם אם כרגע את לא רואה אותן בבירור.

קחי כדור הרגעה

אין שום פסול בזה, את חייבת להוריד את רמת החרדה וההיסטריה, אם רופא אכן רשם לה מרשם ומותר לך לקחת אנא קחי תרגישי טוב יותר, אולי אפילו תשני והכל יראה אחרת. בבקשה אל תוותרי

misplaced

New member
אני מסכימה! הפחד לא ניצח.

ובטח ובטח שאת חזקה ממנו!!! את יכולה לעשות את זה... ואנחנו כאן איתך.

lior2583

New member
כבר לא אכפת לי

מיצדי שיהייה ואני אקיא כל החיים,כבר לא אכפת לי מהחיים הדפוקים שלי.. לא אכפת לי להקיא,לא אכפת לי לא להקיא,לא אכפת לי לחיות,לא אכפת לי להיות חולה,לא אכפת לי למות, לא אכפת לי מכלום כבר... עזבו אני סתם דפוקה,בבקשב אל תגיבו על זה ותנסו לעזור,אתן מקסימות אבל אני כבר לא מנסה להילחם בפחד,לא אכפת לי כבר,אני עייפה מהמילחמה הזאת.

צ י ו ר

New member
תראי , תשמעי , תקראי - ותפנימי

שיש אנשים במצבים הרבה יותר מסובכים - והם לא מוותרים. תזכרי- שעכשיו רע , אבל מחר יכול להיות יותר טוב. זה מה שמחזיק אותי זה מה שמחזק אותי. כמוני- כמוך אם לא היה איכפת לך מעצמך - לא היית כותבת. אם לא היה חשוב לך ממך - לא היית זועקת חרישית . אנחנו לא יכולים להיות המרפאים של עצמינו לכן יש רופאים... לכן יש תרופות. אנחנו כן יכולים להושיט יד , אנחנו כן יכולים להזדהות אנחנו בני אדם רגשות תחושות כאב אושר מה שמחזיק אותנו - יחד.

l i r o n R

New member
חייבת להגיב לליאורי!

ליאורי יקרה...המצב שאת מתארת מזכיר לי כ"כ הרבה ימים שבהם ישבתי בעצמי בבית לבד..הייתי בטוחה שאני פשוט אשב ואהרוג את עצמי לאט לאט בזה שאני לא אוכלת...לא היה לי טעם לחיים שליף הכל סבב סביב החרדה. תקשיבי מתוקה, החיים זה הדבר הכי הכי הכי הכי יקר שיש בעולם כולו. זאת מתנה שאי אפשר להחליף. אף אחד לא אומר שלחיות זה קל, לא...זה אפילו קשה מאוד לפעמים. אבל זה כל הכייף, לעמוד באתגר, לקום בבוקר, לנשום את האוויר, להסתכל על השמיים, לראות את השמש, לצאת מהבית לראות אנשים...לשתות נס קפה...ללכת, לראות טלוויזיה. הדברים הקטנים האלה שאנו לא שמים לב אליהם משום שהם כה ברורים מאליהם. אנו צריכים להיות אסירי תודה על שאנו חיים. אל תזרקי את הכל רק בגלל שאת לא מרגישה טוב. ואל תגידי אף פעם שאת דפוקה!!!! זה בסדר, זה לגיטימי, זה קורה להרבה אנשים...יש דבר כזה שנקרא חרדה ואנשים חיים עם זה. יש לך כאן הרבה דוגמאות. אז ראשית תפסי את עצמך בידיים, העיזרי במי שרק יכול לתמוך ואת מרגישה שעוזר לך מכל הלב...והכניסי לך לראש שהכל יהיה בסדר!!!! את רק צריכה כוח רצון יקירה!!! הכל יסתדר בסופו של דבר!!! המשיכי ללכת לפסיכולוגית, לא חבל על הכסף...זה עוזר!!!!!!!!!!!!!! ותתחילי בלחייך. זה כבר יתחיל לשפר לך את המצב רוח. את תהיי בסדר מותק, אל תחשבי שלילי, גם כשהכל נראה שחור, בסוף תמיד יש נקודת אור ואפשר לנצח את החרדה, הפחד, הבחילה וכל ההרגשות הרעות והסימפטומים הדפוקים. הכל בעזרת כוח הרצון. תשכנעי את עצמך שאת מסוגלת, כי אני יודעת שאת מסוגלת!

lior2583

New member
לירון

תיראי בגדול-את צודקת,בקטן,לגבי,לא ממש... נכון שהחיים מורכבים ומלאים העליות וירידות ורוב האנשים שורדים אותם ונהנים לפעמים,אבל יש אנשים שיותר קשה להם,את מבינה... נכנסתי לחרדה היום בבוקר כי לא הצלחתי לסיים צלחת קורנפלקס. נכון,את חושבת שאני משוגעת.אני ישר חושבת בתת מודע-אני לא מצליחה לסיים לאכול,בטח אין לי תאבון,זה הסימנים של המחלה שמתחילים לצאת...ואז הכל מתגלגל כמו כדור שלג... אני במצב כזה שכל דבר קטן מוציא אותי משיווי משקל..לא תמיד זה ככה..הייה לי שבוע בסדר יחסית,העינין עם ההתקפים האילו זה שהתקף אחד שקול לשבועיים של שקט,אז אני נופלת מחדש אחרי כל התקף... וכן נמאס לי כבר ולא אכפת לי מכלום אפילו אם אני אחלה,אני אמות בבית כי נמאס לי ללכת לרופאים ולעשות בדיקות כבר... גם הפסיכולוגית שקרנית היא אמרה שהמצב שלי השתפר. אני לא אוהבת שקרנים אז אני לא אלך לשם יותר. המצב שלי תמיד ישאר ככה כי אני דפוקה וזה נכון,ואם היית מכירה אותי היית יודעת וזה לא הערכה עצמית נמוכה זו האמת.. אני לא רוצה לשכנע את עצמי שאני מסוגלת או להילחם בפחד,כי ניסיתי וזה לא עובד!!!

l i r o n R

New member
ליאורי...

אין אצלי בלקסיקון מילה כזאת "משוגעת". אם הייתה, אני הייתי ההגדרה שלה... מותק שלי, אני לא מזלזלת בזה שקשה לך. אבל גם כשקשה, הכי קל זה להישבר, אבל את צריכה להבין שאת לא צריכה לבחור בדרך הקלה, להיכנע ולהרים ידיים, כי אם להילחם. לא לבד, ולהיעזר בכל מי שתוכלי. להקל על עצמך...אל תשפטי את עצמך ואל תחמירי עם עצמך...קבלי את עצמך, יש לך בעיות לפתור עם עצמך, יש לך חרדה שהיא מצב שתיאלצי לחיות איתו, אבל זה לא אומר שאת משוגעת. לא. את בנאדם מקסים בפני עצמו, יש לך הרבה לתת, המון ללמוד ועוד הרבה זמן על פני כדור הארץ. הכל מסתדר לטובה, צריך רק להאמין ולהילחם.

קשת בת 27

New member
היי

הי קראתי את מה שרשמת ואני לא חושבת בכלל שאת משוגעת סבלתי שנים מהתקפי חרדה ןמתח ועשו לי מלא בדיקות והיום אני בריאה מה הכי עזר לי?עובדת סוציאלית שהבינה מאוד בהתקפי חרדה ןלא נתנה לי ליפוך אחרי התקפים פשוט תחליפי תמטפלת שלך!לא לוותר!הנה אני היו לי התקפים שחשבתי שאני מתה שיש לי בעיה בגוף בלב במה לא והיו לי התקפים קשים עם זרמים בכל הגוף אבל ידתי תמיד אני חייבת להמשיך היום שאני בריאה אני שמחה שזה קרה לי יודעת למה?כי זה תמיד בא בגלל בעיה עמוקה רגשית ולא התמודדתי איתה עד להתקפות ההתקפות אילצו אותי והיום אני משוחררת.לא זה לא קל מצליחים מאע פתאום יש התקפה עוד יותר גדולה כי כל ההתנגדות בגוף שלך יוצאת למלחמה אבל אל תרימי ידיים במיוחד בשלב הזה!!!תמשיכי דווקא משם ותגידי אווקי תופעה ותנשמי והלאה תסלחי לעצמך שום יאוש ןתראי שההתקפות לאט לאט ילכו כמו שהן באו.לסבול תקשה כדי להגיע לטוב ממש כך.אומץ אמונה ואהבה שנה טובה!

מתחיל ב"נורא רע לי" ../images/Emo77.gif

נגמר ב"תודה ציור,זה באמת מקסים" ובאייקון מחייך. מה צריך יותר מזה? ההתגייסות הזו לעזור, מרגשת וחשובה. להגיד שרע לי ולפגוש נפשות שאכפת להן ושיכולות לתמוך- כמה חשוב ומעודד שזה אפשרי!

למעלה