נורא.

נורא.

נורא רע לי. ואני צועקת מבפנים כשאני לבד בבית,מוצאת רגע לעצמי. מצד אחד-כשאני עם המשפחה,אני צועקת בתוכי לרגעים לבד,עם עצמי. מצד שני-כשאני נמצאת פה,במחשב,מאוד רע לי. ואני בוכה מבפנים.מרגישה בכאילו את הדמעות. גם בסוף השבוע שעבר זה היה ככה.רק שאז אני התפרצתי ובכיתי בשקט,כמו ילדה קטנה. אבל אני מניחה שאחרי הכל מותר לי,אני עדיין ילדה... אני לא יודעת מה אני רוצה באמת,מה אני צריכה. יותר נכון,אני יודעת מה שאני רוצה באמת בלב בלב,אבל אני יודעת שזאת אשליה..ואני גם מפחדת ואין לי אומץ לעשות את זה,כי אני יודעת שזה לא תלוי בי הרבה..ובכלל-מה אני מסבכת אתכם,זה לא קשור לפורום בכלל. סליחה שכתבתי את זה פה... כשאני במחשב נורא רע לי. נראה לי שלמרות כל ההתמכרות הזאת,אני באמת צריכה הפסקה.אולי.[או שזאת סתם בריחה?] טוב,אני כלכך לא קשורה,אז אני אסיים. לפחות תתנו לי
?

blck angel1

New member
יקירה.

לא הבנתי כלום. דבר אחד הבנתי..שאת צריכה חיבוק! את לא לבד מתוקה!!! אנחנו אוהבים אותך! ילדה מוכשרת! אל תבכי! סתכלי על הצד החיובי! לפחות אצלך לא זרקו אותך באכזריות! כמוני :(

../images/Emo24.gif ענקי למתוקה שלנו ../images/Emo39.gif

כולם מוזמנים תמיד לפרוק פה מה-
, אז אין צורך כלל וכלל לבקש סליחה. אני לא ממש בטוחה שהבנתי, אבל לפי מה שהבנתי מדובר בהתמכרות למחשב, לאינטרנט- אז בתור מישהי שכל בוקר קמה שעה קודם בעבר כדי לכתוב, אפילו עוד לפני שהתחילה לנהל, ולא היה עובר יום בלי שאלה בכל פורום אפשרי- הבנתי שאפשר גם אחרת, נתתי לדברים אחרים כמו לימודים, חברים ותחביבים, למלא את זמני ובמקביל הורדתי את זמן השהות שלי באינטרנט, וזה עושה לי טוב. לפעמים זה כיף להימלט לפורומים, שזה מקום שלא באמת מכירים אותך שם, אפשר להסתתר, להיות מי שאתה רוצה- מה שבמקומות אחרים זה לא מתאפשר לפעמים. מקווה שתרגישי טוב, ואל תשכחי שאני פה למענך

../images/Emo25.gif

אני רוצה אותך.
שיהיה לך יום נפלא
,אני חייבת לזוז עכשיו לקרובת משפחה בהרצליה,אבל כשאחזור אני אכתוב לך..

../images/Emo51.gif

זה ממש לא קשור להתמכרות למחשב...
האמת היא שבימים האחרונים אני בקושי מוצאת שעתיים להיות במחשב,ככה שזאת בטוח לא הבעיה.. אבל לאמשנה,יעבור לי,תודה על ה

Sakura Kinomoto

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

מקווה שתרגישי יותר ^_________^ אני יודעת איך זה לצעוק מבפנים...זה מאוד כואב מכל הבחינות...אבל לא רוצים לצעוק...הכי טוב זה חיבוק ולדבר עם הפורום^_^

חיבוק ענקי ממני!!!

ולא משנה מה הבעיה חיבוק תמיד כיף לתת (ובטח לקבל...) אני מקווה שזה עוזר... אוהבת נועה.

eris1515

New member
מלא חיבוקיםםם ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תמיד טוב לפרוק את מה שב-

איזו חמודההההההההה ../images/Emo13.gif

תודה רבה לך.
תודה רבה רבה רבה אפילו. העלת לי המונמון חיוכים.

../images/Emo24.gif ויעבור,

אין דרך אחרת, כי כשאני שואלת אותך למה-את לא אומרת...

אני אישית לא חושבת שזה

קשור למחשב. גם אני בהתחלה חשבתי שזה קשור למחשב ואז חשבתי מה היה לפני שהיה מחשב והבנתי שזה היה אותו דבר פשוט שאנחנו עסוקים בדברים אחרים אין לנו זמן לעצמנו ושאנחנו במחשב זה לא ממש עיסוק אז יש לנו זמן לחלחל פנימה ולראות מה מסתתר מאחורי כל התעסוקה -ומה שמגלים במקרה שלנו זה עצב חזק וצורח. אולי עדיף להעסיק את עצמך עד שזה יעבור. חיבוקים הדר.

המפוזר 2

New member
גם אני

גם אני מצטרף לברכות והחיבוקיפ פה . אם מישהו רוצה לדבר על משהו שיש לו על הלב אנחנו תמיד נהיה לצדכם ונשמח להקשיב ואוליי לתת עצות ולעזור .

למעלה