נורה גרינברג ואילנה ברגר

• פותח הנושא Reku
  • פורסם בתאריך

Reku

New member
נורה גרינברג ואילנה ברגר

הביאו לי פה את המספרים של שתיהן, מה שרציתי לשאול זה איך זה עובד? אני פשוט מתקשר (סמס זה גם בסדר?) ואומר לה שאני רוצה להתחיל בתהליך שינוי מין? ובמקרה וזה עובד ככה, היא גם תוכל לעזור לי באיך לספר את זה למשפחה, חברים ואפילו חיילים בצבא?

יו איפה

New member
בוקר טוב

בשביל להתחיל שינוי מין פיזי אני כבר אפרט מה ניתן לעשות.
אם את מעוניינת לחקור עוד על עצמך ולהבין את הכיוון אליו את רוצה ללכת תוכלי להיעזר באילנה או בנורה לשיחות ייעוץ כאלו או אחרות.
אילנה עובדת סוציאלית קלינית עם ותק ממש גדול בטיפול עם אנשים טרנסג'נדרים ונורה כיועצת ומכוונת גם בעלת ותק ייעוץ וליווי.
&nbsp
אם את לא זקוקה להבנה לגבי אם את בכלל מעוניינת בתהליך השינוי אז תוכלי להיעזר בכל אחת מהן יותר כתמיכה וליווי אם מתאים לך.
&nbsp
תהליך השינוי הפיזי הוא בעיקר טיפול הורמונלי לשינוי מין, את הטיפול (מרשמים לתרופות המתאימות ומעקב אחר השינוי) מקבלות מרופא בעל ניסיון במתן טיפול כזה - לרוב אנדוקרינלוג/ית - אבל יש גם רופאי משפחה בעלי ידע וניסיון מומלצים.
לתחילת הטיפול יש להביא מכתב ממטפל בתחום בריאות הנפש שבעיקרון מפנה אותך לטיפול ובדיקות דם שרופא המשפחה מפנה אליהם

צופה121

New member
אגב אילנה..

כמה שבועות לא נכנסתי לכאן, ואני פשוט נדהמתי מה"הצפה" (יחסית כמובן) של הודעות של מתלבשים\קרוסים (להערכתי לפחות שני ניקים הם של אותו אחד) ש"התלבשו" על הפורום... האם לא כדאי שפשוט תמחקי את ההודעות שלהם? הרי אין להם שום קשר לפורום הזה!

צופה121

New member
* אלונה..לא אילנה (הושפעתי כנראה מהשם "אילנה ברגר")

למעלה