נורה רוברטס לשלטון - או, מי הכותבת

מיה אחת

New member
נורה רוברטס לשלטון - או, מי הכותבת

החביבה עליכם? כבר כתבתי מספר פעמים בעבר (אוי, אני עתיקה, המצטרפים החדשים לא יזהו אותי), כי הכותבת החביבה עלי היא נורה רוברטס. לא זוכרת אם היה כאן שרשור כזה בעבר, אבל מדובר בנושא שתמיד כיף לפתח. אז למה נורה? כי יש לה חיוך של ארנבת (סתם סתם). כי היא רהוטה, שנונה, מצחיקה, כי העלילות שלה מעניינות והגברים שלה נשמעים כמו גברים. נורה רוברטס, בגלל אית´ן קווין, בגלל גרייסון טיין, בגלל הדיאלוגים והדיאלקט. מי שרק גילתה את נורה, מוזמנת לחפש את הספר "תעתועים קורצים", סיפור אהבתם רב התהפוכות של רוקסאן נובל, בתו של קוסם ידוע, ולוק קלאהן האסופי, ילד מוכה שהנובלים אוספים לביתם (כן, יש הפתעות).

khrui

New member
לפעמים צריך לגוון..

גם אני אוהבת את נורה רוברטס , אני חושבת שאם צריך ללמוד איך לכתוב יצירת מופת -מפנים "אצבע מאשימה" לרוברטס. אבל בכז"א אני חושבת שתואר "הכי הכי" שייך גם כן לסנדרה בראון, לשני הסופרות יש סגנון , דמויות , עלילה שפשוט יוצאים מן הכלל. אני חייבת לסתור את עצמי בדבר אחד , לשני הסופרות המהוללות הללו פשוט מייגע לקרוא אותן בספרים האחרונים שלהן. לירון

נורה רוברטס

כי היא הסופרת הראשונהשל רומנים רומנטים שקראתי ואהבתי אותה מהספר הראשון {אהבתו של צייר או באנגלית-המלאך של גבריאל} ןיש לה ספרים סוחפעם מעניינים למרות שיש לה ספרים משעממים ומוזרים כמו לכל אחד אבל רוב הספרים שלה-יפים. רק חבל שהיא התחילה לכתוב כל מני מד"ב זה עצוב.

למעלה