נורות אדומות לבדיקת מציאות

וולפהרט

New member
נורות אדומות לבדיקת מציאות

הכנתי רשימה קטנה של רגעים שבהם אני בודקת מציאות. מוזמנים להוסיף!

-כשאני קמה משינה
-כשקורה משהו טוב במיוחד (לוודא שזה לא חלום)\רע במיוחד או מעצבן (בתקווה שזה חלום)
-כשמכשיר טכנולוגי לא עובד לי
-כשמשהו לא נראה לי הגיוני, או מישהו לא מתנהג בצורה האופיינית לו
-כשאני רואה מעלית (עוגן שלי)
ובכל פעם שאני נזכרת.
וכמובן, כמו שהמלך בצהוב נוהג להזכיר, בכל פעם אני מאמינה בלב שלם שבדיקת המציאות עשוייה לגלות לי שאני בחלום, וישר חושבת מה הלאה!

עודג

New member
מעניין הנושא הזה כשחושבים עליו לעומק

אצלי אני מגלה שהדמויות בחלום והמקומות מאד שונים מהמציאות שלי כבר לאורך שנים . ולכן אני לא עושה בדיקות מציאות.
אתמול למשל שוב חלמתי שאני נוסעת בפורשה האדומה הקבועה שלי לבית של סבתי. הבית הצהוב. ושם אני נפגשת עם בתי בין היתר ומבקשת לשוחח עם המדריכים הרוחניים שלה. היה לחלום עוד המשך וקיבלתי מידע גם רגשי וגם רוחני אבל לא נכנסת לזה פה . העיקר הוא שיש שני עולמות אצלי במציאות אני בדרום ואני עובדת ועסוקה בבית ילדים בן זוג וכו'.
וכשאני נוסעת בפורשה האדומה לקריית שמונה לבית של סבתי ולבית של אמי שגרה לא רחוק ממנה . לבית הצהוב ולבית הכחול . אני יודעת שזה חלום. ואני פוגשת שם קרובי משפחה שנפטרו בעיקר סבתי אימי לפעמים גם דודתי.
בבית הכחול גם עפתי לראשונה מהחלון. אבל לא מתה על הקטע של לעוף. גם כי יש לי פחד גבהים במציאות. נהנית הרבה יותר להגיע בפורשה האדומה...למרות שאני מגיעה בהבזק של מחשבה ואני יודעת את זה. אני עדיין נהנית להעמיד פנים שיש לי פורשה. היא גם די העוגן שלי לדעת ששוב אני בסנריו ובמקום הזה שבו הולכים להיות מפגשים ורכישת תובנות חדשות וגם לביצוע התערבויות מכוונות שלי .

למעלה