נורטון 2004 - בעיה בעידכונים

• פותח הנושא dc24
  • פורסם בתאריך

dc24

New member
נורטון 2004 - בעיה בעידכונים

היי קניתי נורטון internet security 2004 הכולל גם אנטי וירוס. התקנתי, ואחרי שכל מיני בעיות התקנה נפתרו סוף סוף, ונראה שהכל עובד כמו שצריך, נתקלתי במשהו מוזר לאללא (והתקנתי הרבה פעמים את האנטי של נורטון) : כשאני לוחץ על הכפתור של live update קופצת הודעה שה-live update לא מותקן ושאני צריך להפעיל את ה-setup. סבבה. הפעלתי. הבעיה שאין שם שום קשר ושום אופציה הקשורה ל-live update. בקיצור, הסרתי התקנתי... בלה בלה בלה... ניסיתי כל מיני ... שום דבר. מישהו נתקל במשהו דומה ?? מה גם שאין שום שרות בארץ של סימנטק שזה לכשעצמו ביזיון !!!! כל הזמן שולחים אותי לאתר. ושם אני לא מוצא פתרון לבעיה הזו. יש שם ים של פתרונות לבעיות אבל לזו אין. (סימנטק - לתשומת לבכם)

benjy337

New member
האם ../images/Emo26.gif

אתה לא מצליח דרך דיסק ההתקנה, אז ניתן להוריד את הLIVE UPDATER בנפרד כאן

dc24

New member
תודה רבה. השאלה היא...

מה זה בעצם ? זה תוכנה שתעבוד בנפרד או שהיא תתחבר לתוכנה שלי ? ז"א כשאני אלחץ על הכפתור בתוכנה זה יופעל ? אני פשוט מפחד מהתנגשות ...

benjy337

New member
טוב ../images/Emo26.gif

זה של SYMANTEC, אז אין חשש
זה "מתחבר" לכל התוכנות של NORTON זה אותו חלק שאתה לא מצליח להתקין מתוך הדיסק, ברגע שזה מותקן לא צריך להיות לך בעיה, אם יהיה לך עדיין בעיה, אז תסיר את כל התוכנות של NORTON ואחרי זה תתקין אותם מחדש, אם תצתרך לעשות זאת, אז אני ממליץ לך להתקין קודם רק את האנטי וירוס (אף תוכנה אחרת ששייח לNORTON), תבדוק שהכל עובד כמו שצריך, כולל LIVE UPDATE כמובן, ורק אחרי שאתה רואה שעובד פיקס, תתחיל להתקין את התוכנות האחרות של NORTON ואחרי כל תוכנה אחרת שתתקין, תבדוק שהאנטי וירוס עובד עדיין כמו שצריך אם ככה תעבוד ויהיה באיזה שהוא שלב בעיה, נוכל לדעת מה גורם לבעיה, כאם התקנת גם את הFIREWALL של NORTON, יכול להיות שהיא גורמת לבעיה הזו, הFIREWALL של NORTON לא ידידותית במיוחד, ואני חושש שיכול להיות קשר בין הFIREWALL להבעיה הספציפית שיש לך

למעלה