נורית אזהרה

נורית אזהרה

היי,
קוראים לי שירה, ת.לידה 15.10.88 שעת לידה: 00:15
לפני שבוע עברתי תאונת דרכים כהולכת רגל, לשמחתי/מזלי הפגיעה לא הייתה חמורה כמו שיכלה להיות, אך כרגע אני בחופשת מחלה בבית לכשבועיים שלוש עד התאוששות.
בימים אלו עולה לי מחשבה האם אני במקום הנכון בתעסוקה (התחלתי עבודה חדשה לפני חודש וחצי), האם אני צריכה להתחיל להקים משפחה (אין לי זוגיות). החיים שלי תמיד לחוצים בלי זמן לנשום ואני אוהבת את זה שזה ככה. אך בעקבות מה שקרה אני שואלת את עצמי - האם הפגיעה הזאת והמנוחה בבית צריכה לתת לי סימן כלשהו כמו נורית אזהרה? קשה לי לדעת איך להתייחס לזה. האם כל דבר קורה מסיבה מסוימת או שלפעמים דברים קורים כי הם פשוט קוראים, בלי שצריך להיות לזה הסבר...

תודה :)

"תחושת מלאות" אך יחד עימה אנו ריקים מבפנים

שלום לשירה

"הכל צפוי והרשות נתונה" אין מקריות הכול מתוכנן ומתוזמן. מחשבת הבריאה הכוח שמנהל את המציאות פועל באופן מדויק

אנו יכולים להקדים תרופה למכה לו נדע איך מתחברים לאותו כוח, נלמד את השפה שלו, נבין מה מצופה מאיתנו ואז לפעול בהתאמה אליו.

את בכניסה לשנה נומרולוגית המביאה את האדם להתכנסות פנימית. לעצירה מהמרוץ המטורף בו אנו חיים, הנותן לנו "תחושת מלאות" אך יחד עימה אנו ריקים מבפנים. שנה טובה מאד להתפתחות רוחנית.

קיבלת מתנה גדולה מאד

ברכת החלמה מהירה

איך ממלאים את תחושת הריקנות הזאת

משפט כ"כ מדויק, מצד אחד אני מרגישה שאני מצליחה להשיג את מה שרציתי ולמרות זאת משהו ריק, משהו חסר.
בהקשר לרוחניות - איך מתפתחים רוחנית? זו עבודה בפני עצמה, לא?
&nbsp
תודה

זהו סימן לכך שטרם הגיע זמנך ועליך עדיין להבשיל

הי שירה

אין לאדם מושג מהי רוחניות, אך לפתע הוא מתחיל לתור אחר סביבה נכונה. ובמידה שהרצון הרוחני שבו כבר מפותח, הוא יגיע לסביבה, קבוצה, חברה אמיתית ולספרים אמיתיים.
כך פועל התהליך מתוך המנגנון הפנימי של האדם, שמונהג לפי חוק השתוות הצורה באופן אוטומטי, ומכוון את האדם לדבר הנכון.

אדם מגיע לרוחניות לפי מידת השתוקקותו לפתח את הגֵן הרוחני שלו ה"רשימו".

אם טרם הגעת, זהו רק סימן לכך שטרם הגיע זמנך, ועליך עדיין להבשיל.

מהו הכוח הרוחני הפועל ביקום ומדוע כדאי לגלות אותו?

למעלה