נורית ברוכה השבה להופעות

AvtipuS

New member
נורית ברוכה השבה להופעות ../images/Emo13.gif

היה ערב בנזונה. לא יותר מדי, אבל עדיין... הבמה הייתה ממש ממש גבוהה. מישהי עלתה לבמה ונישקה את יובל והוא טען שהיא דחפה לו לשון, אבל הוא אמר שהוא מצונן ושהחיידקים יעברו אליה. אנערף. טוב אז כמו שהבנתם הם עשו את נורית, בערך, יובל נתן לקהל לשיר את רוב ההתחלה ואת החלק שלו הוא בקושי שר, יותר מילמל דברים מוזרים. יובל אמר שהם ומוניקה שיחקו פוקר לפני כן והם הפסידו אז הם יעשו 2 שירים פחות ממוניקה... פלייליסט [לא מדויק]: פקיד משקאות רפיח המילים הכי יפות קשה לי לחשוב את יפה להפסיק לאכול עוגות לא בא לה אם את בעניין נורית [בערך] אבא עו"ד מרלין מונרו נדמה לי שזהו. בכל מקרה, יובל,אבי ושיקו הסתובבו בקהל בזמן ההופעה של מוניקה והמון התנפלו על שיקו שיחתום להם על הפוסטרים שחילקו שם [של ההופעה הזאת] הפלייליסט של מוניקה מועתק מהדף [התאורן נתן לי]: שנים חסומות סאן חוזה קונפורמיסט כל החבר'ה איש קש מישהו אחר [שיר חדש] אלנבי פצעים ונשיקות בעיר הזאת עיניים טובות דם רקוויאם לבלונדינית 180 מכה אפורה גשם חזק מספיק בנאדם הדרן: פרפר mute [לא היה] על הרצפה בהמשך היום אני אעלה את התמונות. צירפתי תמונה אחת.

ססילייה

New member
היה ללא ספק הלילה הכי מצחיק בחיי!!!

סוג של.
טוב אז הכניסה לסיטיהול הייתה דרך מהשטן, שעה נדחפתי על הברזל שבערך אנסו את כל רמ"ח איברי.[אה כן, הגענו לשם ב8.והרשימות של 24 הגיעו המון זמן אחרינו.] היו כמה ילדים בחוץ שפתחו שירה בציבור עם השירים של שייגעצ.איף. ובכל פעם ששמעו באלנס התחילו למחוא כפיים ולדחוף.איייייייייייייייייייייייף. בכל אופן, עד שנכנסו והגענו לבמה הופתענו לגלות שהיא ענקית וגבוהה והופתענו לגלות שיש גם קהל שהיה נמוך מאוד.[מאוד
] מי שהיה בהופעה ושמע 'ליל שרמוטה!' נעים מאוד, אני ליל.
ההופעה התחילה טובה, נגמרה טוב, היה לה אמצע מעולה. לרוב הפלא יובל לא דיבר הרבה, אלא בכמה וכמה שירים פשוט רכן אל הקהל, בתקווה שימשכו אותו פנימה [?] כמו בגאלה, אבל זכה לליטוף איבר המין שלו ואיזור הישבן מכמה ידיים נואשות למין מהקהל!
כמו שרז אמר בחורה כלשהיא עלתה לבמה ונישקה את יובל.ווי זמיר.חן מאיה ואני היינו בהלם למשך כל ההופעה. אני ומאיה המצאנו כוריאוגרפיה לכל שיר בערך!התנועות לא היו מתכוננות בכלל !
. והייתה אתיופית פרחה שצעקה עליי.
אחרכך כשנגמרה ההופעה, החלטנו שאין מצב שאנחנו נשארים בגיהנום הזה שקורא לעצמו 'שורה ראשונה' אז פרשנו לנו לכיוון הבר, ישבנו, נחנו, עישנו, צחקנו. אחרכך במוניקה [שהיו סקסים ממיד!!] עלינו לבימות הקטנות בצדדי המועדון, כןכן, אני ומאיה רקדנו כמו שרמוטות!!, והיה כיף!!!!
. אחרכך בהדרן של מוניקה ישבנו גם על הבר D: גלי-את כוסית מזה.
עדי-שרמוטות לא לוקחות כסף!!!!
חן-שמחתי לראות אותך יא קוזינה שלי מאיה-מרק חיי
רעז-צלמוס, סליחה שנעלמנו כל הזמן![ואל תצחק על הבחור מהאוטובוס!!!
] אסתי-אני אוהבת אותך הכי בעולם!המונים המונים!
השיכורים שישבו על הבר-אתם טיפשים.
וזהו, יש לי שבוע מנוחה, צ'או

AvtipuS

New member
ובזכות מי נכנסת חינם? ../images/Emo3.gif

[חסר לך שאת אומרת 24 >.<]

AvtipuS

New member
וואלה

בזמן הזה היית עסוק בלחפש את ליל\מאיה\אסתי ולרדת למטה לקחת פוסטר ולראות איך שיקו רוצה לרדת במדרגות והמון אנשים מתנפלים עליו שיחתום להם על הפוסטר

למעלה