נורית גלרון מספרת על יהודית...

נורית גלרון מספרת על יהודית...

באחד מערבי אוקטובר החמימים אני וחברה החלטנו ללכת להופעה של נורית גלרון בפאב הפינה בקיבוץ חמדיה. מקום נחמד, אין ספק.. למה נורית גלרון? כי אם היא כבר מופיעה, ועוד בצפון, אז למה לא? סתם, האמת שפיתחתי בזמן האחרון חיבה מיוחדת לנורית ששמורה לה לטובה עוד מימי "משהו בלבבה". בעקבות זה נקנה גם הדיסק החדש (והמצויין) שלה, והוחלט באופן די ספונטני ("היא מופיעה, בואי נלך") ללכת להופעה, בהתראה של משהו כמו 3 ימים. ההופעה בהחלט הייתה מצויינת, ייאמר לטובתה של נורית ולטובת הנגנים הנפלאים שלה (בייחוד הפסנתרנית המדהימה שלה ורד פיקר בעלת אחד הצבעים היותר יפים ששמעתי). אבל, מלבד ההומור המאוד מפתיע שלה, (אנשים פשוט נפלו על הרצפה מצחוק מהסיפורים שלה) זכינו גם לשמוע כמה סיפורים על יהודית. כל הסיפורים האלה התחילו אחרי שהיא שרה את "ילדות נשכחת" והודיעה לקהל המאושר שלחנו של השיר נכתב ע"י יהודית, ונשמעו כמה תשואות (ולא רק מכיווני). אז אני מביאה לכם כמה מהם, ואני מצטערת אם אני לא מי יודע מה מדייקת, זה היה מזמן. 1 . נורית מספרת שלפני כמה שנים טובות הזמינו אותה להופיע באיזשהו בסיס בדרום, ובטלפון אמרו לה שניסו להביא את יהודית רביץ, אבל שהיא לא יכולה, אז מבקשים ממנה. נורית נעלבה וטרקה את הטלפון. אחרי כמה דקות שהיא חשבה על זה (כסף בשבילה, כסף לנגנים) היא החליטה לנסוע. המש"ק חינוך עלה לבמה להציג אותה ואמר "טוב, חבר'ה, רצינו להביא את יהודית רביץ, אבל לא הצלחנו, אז הבאנו את השנייה..." היא הופיעה, והמופע היה נהדר, וביקשו ממנה לעשות הדרן, והיא אמרה "שהשנייה תשיר..." 2 . היא אמרה שתמיד יהיה מישהו שיתבלבל ביניהן. שלפעמים באים אליה וקוראים לה נורית, ולפעמים קוראים לה יהודית, ואפילו פעם אחת היא "זכתה" להיקרא נודית. 3 . זה סיפור שהיא סיפרה לנו שיהודית סיפרה לה. יהודית נסעה לאחת ההופעות והשאירה את האוטו בחניון ברכבת מרכז... אבל כנראה שהיא לא שמה לב שהיא חונה במקום של תחנת מוניות, ככה שזה לא כל כך מותר. היא עלתה על ההסעה, הופיעה, ואחרי כמה שעות חזרה לחניון, ולתדהמתה, האוטו חסום ע"י מונית. היא נכנסה לתחנת המוניות ואמרה "אני יודעת שזה לא בסדר, אבל בבקשה, תנו לי לנסוע מפה, אני לא אעשה את זה יותר (או משהו כזה)". הנהג מונית הסתכל עליה במבט בוחן ואמר לה "יש לך מזל שיש לך את האוטו של רפי רשף!" וזהו, עד כאן פינתנו היומית המשעשעת. שיהיה לכם אחלה שבוע (מה שנשאר ממנו) ומי שבא לבית קשת, שיגיד! ושיבוא להגיד שלום! יום נפלא!

zoharrr1

New member
נורית

מומלצת בחום גם ההופעה של נורית גלרון שמארחת את אבי קושניר. פשוט הופעה מדהימה עם הפסנתרנית המעולה אלונה טוראל. נו טוב, נבוא לבית קשה.. נגיד שלום.

למעלה