נורית גפן

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

נורית גפן מודה בכאב: "נדהמתי מהרוע והשנאה שיש בי לילדים​

שמלת תחרה1

Well-known member

גם דרך להוציא תיסכולים.

משתפרת1

Well-known member

לדבריה היא פרקה את השנאה והרוע במכתבים, ואת המכתבים מעולם לא מסרה לשירה ואביב. אני מסוגלת להבין איך כתיבה תמנע ממנה להתפרץ על הילדים, אך אינני מבינה כיצד אפשר להעניק לילדים חום ובטחון כשאת מפוצצת משנאה ומרוע.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לדבריה היא פרקה את השנאה והרוע במכתבים, ואת המכתבים מעולם לא מסרה לשירה ואביב. אני מסוגלת להבין איך כתיבה תמנע ממנה להתפרץ על הילדים, אך אינני מבינה כיצד אפשר להעניק לילדים חום ובטחון כשאת מפוצצת משנאה ומרוע.
איך אפשר לשנוא את פרי הבטן? כבר לא מעיזה לומר פרי אהבה.

Harrington

Well-known member
מנהל
עם כל הירידות המוצדקות על האם ודבריה, אולי גם מגיע לה שאפו קטן על האומץ שבגילוי הלב האינטימי והאישי הזה. היא מציינת שמדובר בתחושות מהעבר הרחוק ושהיום תחושותיה כלפי ילדיה שונות לחלוטין, כך שלכאורה מדובר בגילוי לב אמיץ ולא בהצבעה על בעיה נוכחית, אקוטית, שהיא לא הייתה חייבת להסגיר ובחרה בכל זאת לעשות זאת במסגרת תשובה כנה לנכדה. בהתחשב בכך שילדיה ככל הנראה הכירו את המצב המתואר, בין אם מתוך אותם מכתבים ובין אם מחייהם השוטפים, יש בגילוי הזה לכלל הציבור ובראש וראשונה לנגד מעשה אמיץ למדי על פניו שלא רבים היו נוקטים בו.

אפרת10512

Well-known member

יפה שהיא מצאה לעצמה דרך לבטא את האגרסיות שלה בצורה לגיטימית ושאינה פוגעת בילדים

למעלה