נורמליות

קובנר

New member
נורמליות

נורמלי זה רק סטטיסטיקה. אם נחפש להיות נורמלים נאבד את עצמנו. נורמלי זה אמצע. נורמלי זה ממוצע. נורמלי זה בינוני. נורמלי זה התפשרות. זה מה שכולנו ביחד, אבל אסור שזה יהיה כל אחד לחוד. ברוך הבא צבי. אני מבטיח לך שאתה יכול לכתוב פה הכל ותמיד תזכה לתגובה. אני נגד פרסום האתר. רק מעט יודעים. זה המועדון שלנו. יש לנו משהו מיוחד שמילארדי אנשים לא יודעים עליו. א. קובנר

יש לך את ההסכמה שלי

לגבי פרסום הפורום. לדעתי זה באמת צריך להישאר מועדון אקסלוסיבי, מפלט מהעולם שבחוץ , שרק המיוחדים מגיעים אליו בדרך מסתורית או ע"י חבר מביא חבר שבת שלום לכולם צWיינה כל הזמן ברדיו והיא כל כך נעימה לאוזן דרך אגב מישהו ראה את נמרוד לב יהל וRBS מבצעים את השיר בערוץ 2 בתוכנית של שמוליק טייר? אני לא ראיתי כי לא ידעתי אבל אמרו לי שזה היה מדהים.

E l i a n

New member
לגבי ה"נורמלי" של קובנר,

אני מסכימה עם ההגדרה שלך. אם יש משהו שאני לא - זה נורמלית. אני "ווירדית","מוזרה", "פריקית", כל אחד יכול להגדיר אותי אחרת.. וזאת מכל מיני סיבות- אם זה לבוש,תחומי עניין,אופי וכו'. אני לא כמו כל בני נוער בגילי..(ואני שמחה על כך! אחרי 10 שנים של ניסיונות חוזרים ונשנים של ההורים שלי להכניס אותי לפעילויות החברתיות,אני סופסוף חופשיה מהנוער שבגילי-מהקיבוץ-אתם לא רוצים לדעת..חח) לגבי פרסום הפורום.. אני בכל מקרה צריכה לפנות לאפרת,מנהלת הפורומים,כדי שתאפשר לי גישה לאדמין ניהול הפורום(כדי לשנות את הטאגליין,את הלינקים,את הסקר וכו')..אז לא עדיף כבר לבקש שהוא יהיה ברשימת הפורומים? אני מבינה שזהו מפלט מהעולם שבחוץ (תיאור יפה! באמת! כולכם כל כך מחמיאים לפורום בן טיפוחיי..אני מאדימה בשביל שנינו
), אבל אנחנו כל כך מעטים.. ארבעה... אם תביאו עוד כמה חברים (חבר מביא חבר) שיוכלו לדבר איתנו על נימרוד - מה טוב,אבל לא נוכל תמיד להיות ארבעה.. מדי פעם בפעם,אני מניחה,
עושים נקיון פורומים,או העברת מספרי פורום מפורומים לא משומשים לפורומים חדשים,ואם תראו את הרשימת פורומים,תוכלו לראות שיש מגמה לעשות פורום לכמעט כל דבר בעולם,ולכן,בגלל שהפורום הזה לא ברשימה,הם ישכחו שהמספר 454 כבר בשימוש. דעתכם בעניין,אחרי עוד פרספקטיבה? אליאן.

ZVI Z

New member
ווי איזה יופי..

אני "פריק" ו"מוזר" ו"שונה" וכל ההגדרות המוזרות האלה שמדביקים לי.. גם בגלל כל מיני ביסות משונות,ות'אמת אני שמח כי ה'נורמליות' זה לא משהו שאני רוצה להיות. הנורמליות הזאת זה בעיקר-שכולם עושים אותו דבר ולפי האופנה וכל זה עושים הכל לפי אנשים אחרים ולא עושים לפי מה שהם בעצמם רוצים וזה דבר גרוע מאוד אז..זהו בערך זה הנורמליות(וזה מתבטא בהמון דברים,הזכרת לבוש למשל,תספורת וכל מיני דברים קטנים) וזה באמת מצוין שזה יהיה מקום מפלט ו'אינטימי' שכולם מכירים/חברים של כולם אבל עדיף שה'כולם' הזה יצמח קצת יותר ואז יהיה אפשר שוב להפוך למועדון חברים סגור.זאת דעתי לפחות.

E l i a n

New member
השאלה היא,

האם נוכל, אחרי הוספת הפורום לרשימות,קבלת אנשים חדשים,להיסגר שוב בינינו ובין עצמנו? אני לא רוצה להישמע סנובית (אני לא אמורה להיות כזו-אני הרי רוצה שיהיו לי הרבה כניסות לפורום- מתנשא ככל שזה ישמע), אבל כרגע אנחנו קהילה שמדי פעם בא לשעריה חבר חדש. אז נכון, לא נגרש אותו, אבל לשמור על אינטימיות זה נורא כיף וסבבה. תארו לעצמכם נהיה .. 20 אנשים (כרגע- חמישה). יהיה בלגן רציני פה,לא? אני לא אומרת שזה רע.. מה דעתכם? אולי כדאי שנחכה ליציאת האלבום השלישי של נימרוד ואז נפתח את הפורום לכולם? זה נראה לי הרעיון האידיאלי. -חַבֶרָה,לא מנהלת- אליאן. דבר נוסף, מה דעתכם על החתימה החדשה שלי? להשאיר?להחליף? להכניס מס' פורום? תודה!

ZVI Z

New member
אז ככה

תבררי אולי איתם אם את יכולה,אם אפשר להצטרף לרשימה ולצאת שוב ואז נדע בכלל מה האפשרויות.20 אנשים זה דווקא לא הכי בלאגן כי הרוב לא יכתבו,אבל אם יש 20 אנשים שכותבים זה כבר קצת יותר תשאירי ת'חתימה..למה לא?..ומס' הפורום..זה תלוי אם את רוצה שיכנסו..

E l i a n

New member
כמובן שכחתי להגיב על משהו..

כמה מתאים לי
אני לא ראיתי את התוכנית (לצערי)..כי גם אני ידעתי עליה רק בדיעבד.. כדי לראות זאת פניתי, במקביל לכתיבת הודעה זו, לאתר של רשת (לינק יובא בהמשך ההודעה) ושם עברתי ל-צרו קשר-מחלקת פניות הציבור של רשת, ושם שאלתי אותם את הדבר הבא:\מבקשת לדעת איך אוכל למצוא,אם אוכל, הקלטה של התוכנית של שמוליק טיאר מה-20 במאי, 2003, בה התארחו נימרוד לב ולהקתו וביצעו את השיר "צ'יינה" כדי שיהיה ברשותי עותק. הקלטה של תוכנית זו תהיה מאוד חשובה לליבי, ואודה לכם מאוד על כל תשובה חיובית\ מה דעתכם? מקווה שאקבל תשובה חיובית. אעדכן אתכם שקבל תשובה (לאימייל שלי) שלכם ושלי תמיד,
אליאן

E l i a n

New member
אוקי, קיבלתי מהם תגובה..כנסו :)

הם מציעים לי את התוכנית באופן פרטי, תמורת..המ..200 ש"ח אם אני רוצה, אני צריכה לשלוח להם בפקס פרטים אישיים עליי. השאלה שלי, האם שווה "לבזבז" 200 ש"ח, על משהו ש-יכול להיות- שישודר שוב בעתיד או לא? באותה הזדמנות אני רוצה לשאול אם למישהו מכם יש: א. תוכניות של "חלומות בהקיציס" שנימרוד השתתף בהן. ב. ראיון של נימרוד עם איאן בראון מלהקת ה"סטון רוזס",שהיה בידיעות אחרונות לפני מס' חודשים. אני מעדיפה קודם לברר איתכם מאשר לפנות לארכיון ידיעות.. אם יש, אשמח לקבל! או לקנות! או..אני לא יודעת
לגבי הדברים האלה, אני די נואשת..חח.. אזהו.. -חברה,לא מנהלת- אליאן.

ZVI Z

New member
אין לי אבל אל תקני מהם

זה קצת מטורף 200 שקל..

E l i a n

New member
האם אתה חושב, צבי..

אולי אתה תדע לענות לי.. אולי בעתיד הקלטת תהיה יותר זולה? האנשים איתם התייעצתי גם כן ייעצו לי לא לקנות את הקלטת ב-200 ש"ח.. יש דברים יותר חשובים שאפשר לעשות עם סכום כזה. תודה על העצה
אליאן.

ZVI Z

New member
לא יודע..

אבל זה לא שווה 200 שקל ואני בטוח שנמרוד בעצמו היה אומר לך את זה..אולי תבקשי ממנו אפילו..?

E l i a n

New member
יבוא יום, ויהיה ביכולתינו..

אני מתכננת לעתיד,אולי אחרי יציאת "בית השמש",אחרי שהפורום יעלה לרשימת הפורומים,להזמין את נימרוד ו/או את אירית (המנהלת שלו וגם אחת מלהקתו) לכתוב לנו, ולהשתתף בדיונים. אם תסתכל,צבי,בארכיון הפורום,תוכל לראות כי הזמנתי את אירית,והיא גם כתבה פה,אבל מאז הם היו מאוד עסוקים עם העבודה על האלבום.. 200 ש"ח זה באמת לא כל כך שווה כרגע.. אליאן.

למעלה