נורפולוגיה

tsfoni1

New member
נורפולוגיה

שלום לכולם אני צריך עזרה או יעוץ. כלתי (אשת בני) נמצאת בהריון (די מתקדם-חודש שמיני-אני חושב שבוע 33 )בעובר אובחנו מספר בעיות. בעיה ראשונה היא שלא מצאו לו עד היום את כיס המרה וזאת הבעיה הקטנה משום שהרופאים אומרים שאפשר להסתדר בלי .. בעיה שניה וחמורה היא שהיום היא הלכה לסקירת מערכות אחרונה ושם גילה הרופא שלעובר יש קיבה מוגדלת שאיני יודע מה המשמעות ויתרה מזה הוא גילה שהעובר לא יכול להפטר משתן (השתן לא יוצא) (יתכן שיש סתימה ). כמי ששכב בבית החולים וסבל מאי יכולת להטיל שתן אני יכול להעיד שאין סבל נוראי וגדול מזה .אני חושש מאד ,למרות שהרופא אמר שאין מה לדאוג ויתכן שיצטרכו לנתחו כשיצא . אך מה עד אז (יש עוד חודש .) אישתי אומרת שאני פרנואיד אבליכול להית שכן אבל אם אני צודק ויש בעיה אני ממש לא שקט ומאוד מודאג מהבעיה הזאת והסבל אולי של העובר חסר האונים האם מישהו יכול להעיר את עיני ולהרגיעני או להפנות אותי ליעוץ מקוון ראשית של רופא נורפולוג ( כך הוסבר לה שם המצועי של הרופא המטפל בבעיות מסוג זה.בתודה מראש

נפרולוג

ערב טוב ושבת שלום, לאור מספר הבעיות שהוצגו אני חושב שצריך יעוץ מסודר. מעבר לכך אם קיימות מספר בעיות יש לשקול יעוץ גנטי מסודר עם כל המידע שיש. בריאות רבה ושבת שלום

למעלה