נור נור, איך עבר לך היום הזה?

מיכל@בר

New member
נור נור, איך עבר לך היום הזה?

חשבתי על הפחדים והחרדות שדיברת עליהם בלילה, ויודעת שלא תמיד יש עליהם שליטה, וככה סוחפים. מקווה שקמת ליום חדש ורגוע יותר

sad

New member
לנור, והי גם למיכל שעוד פה

אתמול בליה נכנסתי לפורום כמה דקות אחרי שנור כתבה על החששות שלה אם לשלוח את הילדים ומייד יצאתי ולא סתם היא נכנסה לי ישר לחרדות ולפחדים שליוו אותי משך כל אתול, הקשבתי לחדשות באובססיביות אם כבר ירדו האתרעות.. כי ידעתי שמחר, ז"א היום, אני צריכה להיות בחדרה, בעיניני עבודה. והיתי בחרדת חדרה איומה, והתעלמתי והכחשתי ברגעים, וברגעים אחרים כמעט ובטלתי וכשראיתי את הודעתך רציתי להגיד לך מהבטן שלא תעזי לשלוח את הילדים לביה"ס, בערך לתקופת זמן של כל החיים, שילמד עם מורים פרטים בבית, ולשתף אותך בפחדים שלי לסוע בחדרה. אבל מכמה סיבות ברחתי, הראשונה כי חשבתי שבעצם אם את כל כך חרדה את בטח משם... והשנייה שידעתי שהתשובה שרציתי להגיד לך מהבטן, היא טעות איומה כי מסכימה עם כל מה שאחת מהצד ועזרא כתבו, אי אפשר לעצור את החיים ומה יום מיומיים? תקופות ארוכות חייתי בתחושה שלא נורא אם החיים שלנו יוגבלו ולא נלך לקניון או לכל מקום המוני (יותר מ-3 אנשים), ולאט לאט הבנתי שזה לא משנה מה נעשה, וסון התאומים הבהיר לי סופית שאין ביטוח לאף אחד בשום מקום. ונסעתי לחדרה, וחזרתי ורק בדרך חזרה נזכרתי ששכחתי לדאוג. אין ברירה נור, SHOW MUST GO ON ו

חרדה בחדרה

זה הרי לא רק סתם מישחק מילים ואותיות, שהמילה חרדה היא ממש כמו המילה חדרה בשינוי סדר האותיות - במחשבה שנייה זה דווקא צודק ונכון שהיא כל-כך נחרדה לאור היומיים האחרונים של ההתרעות, עובדה: אתמול, לא רחוק משם, על יד אולגה, נהרגו ארבעה בני משפחה אחת במכונית שהתהפכה, ולפני שעה קלה - כמעט סמוך לשם, בכפר ויתקין - התרסק מטוס מהשמיים - ושוב שני הרוגים - הנה שישה הרוגים ועוד כמה פצועים, והרס רב, כמה טוב באמת שהיו ההתרעות האלה, ואיזה מזל שהצלחנו להתגונן מפניהן. אז הנה עוד התרעה אחת: לפני מיספר שעות חוסל איזה רב-מחבלים באמצעות טילי אפאצ´י. אפשר לרשום עכשיו התרעה חדשה.

noor נור

New member
תודה יקרים על מחשבותיכם.... ../images/Emo25.gif

הבוקר התעוררתי, והחלטתי שאת הילדים אשלח לבית ספר, לא כי זה בטוח, רק כי ידעתי ששום תרומה חיובית לא יצא להם מאמא מפוחדת בבית. אני עצמי ויתרתי על יום לימודים ישנתי רוב הבוקר- השפאת הווליום מהלילה עבדה נון-סטופ. בצהריים החזרתי אותם מבי"ס כשבדרך חוסמים את הרחוב המקביל מחשש למטען בתחנה המרכזית, חזרנו הביתה- שמענו על המסוק הקל שהתרסק בויתקין, חזרתי לנמנם עוד. לפחות עם מי שדיברתי היום- כולם היו שותפים לדעותי המטורפות, נחמת רבים צרת טפשים. שנשמע רק טוב. תודה לכולכם.

למעלה