נושאים לשיחה

נושאים לשיחה

שלום לכולם, זה תמיד קורה לי, השתיקות המביכות האלה שלא יודעים מה לומר בדייט וזה לא שאין על מה לדבר כי יש מיליון דברים שהייתי רוצה לדעת עליו אבל זה נראה כל כך לא קשור פתאום לשאול. אז איך מתחילים לדבר? איך לגרום לשיחה לזרום? למה זה כל כך קשה? זה נראה מוזר פתאום לשאול:"כמה אחים יש לך?" , "מה אתה אוהב לעשות?" וכו' וכו', איך שואלים באופן זורם...

mika tal

New member
תעשי לך את זה הכי קל שבעולם..../images/Emo8.gif

פשוט אל תחשבי!! תחייכי, תזרקי אפילו כל מיני שטויות לחלל האוויר. תזכרי שאנחנו לא ב"ראיון עבודה" ולא ממש באתי להרשים אף אחד.. את רוצה להראות את עצמך, וזהו.. מניסיון.. ככל שמתאמצים יותר מידיי ככה פחות מצליחים.. ברגע שאני "Zורמת עם הטירוף שלי" צוחקת צחוק משוגע, ומספרת בדיחות בקצב.. משום מה..כולם מתאהבים בי.. אז.. זו העצה שלי.. בהצלחה!!!

magenta73

New member
פשוט מדברים על כל מה שבא ליד

בערך... אין שאלות מוכנות מראש או עשה ואל תעשה... כל בן אדם הוא אחר ודברים אחרים מעניינים אותו, אני חושבת ששאלה מה אתה אוהב לעשות יכולה לפתוח פתח לנןשאי שיחה נחמדים ולראות אם יש עיניין... תזרמי. זה הכל.

shaniza

New member
תשתי קצת אלכוהול

ותשתדלי לא להיות לחוצה מאיך השיחה תזרום כמו שמיקה אמרה- ככל שמתאמצים יותר... כך פחות הולך עם הזרימה...

bulb

New member
למה קצת? קחי 2 ליטר וודקה זפאטה

מקוסמוס בעשרה שקלים. לפחות הוא יהנה כמו שצריך. אולי אני שמרן ,אולי הרמיט ,אולי לא מצאתי את הפרטנרים הנכונים ,אבל אני מעדיף לשתות בגפי בבית. ללא המשקאות המהולים שבפאב עם המחיר המופקע בעליל ,ללא מיסוך הסיגריות/בושם/אפטרשייב/יזע ,בלי דאגה איך אגיע הביתה ובאיזה מצב ,יש את המוזיקה שאני אוהב... ואם נחזור לנושא המרכזי - עדיף בת שיחה מעט לחוצה אך בהכרה מאשר מישהי שיכולה להטביע אותך בארוחת הערב.

mika tal

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

ואתה עוד נחשב לבחור רציני עם חברה נורמלית...

just 20 f

New member
חחחחחחחחחחח...הצחקת אותי עם הקוסמוס

ומה זה "יהנה כמו שצריך"? מה אתה בא להגיד? וסתרת את עצמך בסוף כשאמרת שעדיף שהיא לא תשתה... או שהבנתי לא נכון. : )

just 20 f

New member
לא רוצה להסביר לי? : /

מה הכוונה "להטביע"? (אני עד כדי כך תמימה? ולא שתיינית?...)

bulb

New member
חן חן על הביאור לנבערת

רק יופיך עולה על טוב ליבך

bulb

New member
...הרי ככלות הכל את

א. פסגת היופי ב. כליל השלמות ג. משוש כל חיי

צאצי

New member
תשובה

את פשוט צריכה להרגיש טיפה משוחררת (לא להשתגע- אתה רוצה להתחתן לדוגמא) . ברגע שיש שתיקה מביכה , תנסי להחליף נושא בנים אוהבים לדבר על הכל כסף,ספורט,אקטואליה וכ"ו . פשוט דברי איתו על הכל חשוב מאד להשים לב שגם הבחור מעוניין לפתח שיחה !

למעלה