נושאים מעורבים

קאריני21

New member
נושאים מעורבים

החלטתי שאני מתפטרת מהעבודה. וזה לא בגלל שאני מפונקת או מתבכיינת על זה. זה כי אני עובדת כמו חמור, מעל 8 שעות ביום, אני נמצאת בלחץ מטורף שאני חוזרת הביתה עם כאבי ראש איומים, אפילו תנאים מינימלים אין לי. (כגון : שירותים, שתייה). אני עובדת במקלט. אשכרה מקלט. אין מקום לזוז. אין מקום לנשום. יש שם כל מיני ג'וקים וליכלוך - בקיצור - חירבה! (ראו תמונה מצורפת). הדבר היחידי שהרגיע אותי היום, היה לבקר אישה נכה שהכרתי ברשת לפני כמה חודשים. אישה מבוגרת עם שיתוק מוחין שאני מבקרת אותה מידי פעם, מארחת לה חברה ומסבירה לה דברים במחשב. אין לכם מושג כמה אושר והרגשה טובה עושה לי להיות לידה. קשה לי להסביר את המרגש. אני מרגישה כאילו הלב שלי מתמלא באור ופתאום, אני מרגישה שאני יכולה לנשום. ואז עולה החיוך, והעיניים שלי נוצצות. היא בת 47. מנתניה. היא נולדה עם שיתוק מוחין. היא כותבת במחשב והכל רק עם הרגליים. היא לא יכולה עם הידיים. אני בקושי מבינה מה היא אומרת ומדברת, אבל אני לומדת. ואם אני לא מבינה ... היא כותבת לי במחשב על קובץ וורד כזה. וככה אנחנו מנהלות שיחה. היא כותבת לי ואני עונה לה בע"פ. היא אישה זהב. ולהיות איתה ... רק אושר. אני מודה שבפעם הראשונה שהלכתי אליה (לפני כמה חודשים טובים) מעט חששתי. אני זוכרת שקניתי לה זר פרחים. לא רציתי לבוא בפעם הראשונה אליה הביתה בלי כלום. היא גרה עם מטפלת פיליפינית. ממש נחמדה. אבל התרגלתי אליה. נוצר קשר חם. וזהו אני מניחה. שלכם, קארין.

הי קארין

איזה מקסימה את! ממש מרגש לקרא את מה שכתבת על האישה החולה, וכל הכבוד על מה שאת עושה עבורה. לגבי העבודה.....מקווה שתמצאי משהו טוב ומעניין כמה שיותר מהר.
עדית

gaia20

New member
קארין

את פשוט בחורה מקסימה
אין לי יותר מילים ובקשר לעבודה שלך, אני מציעה לך שלפני שאת מתפטרת תלכי לדבר עם הבוס שלך על שיפור תנאים תסבירי לו שאינך יכולה וצריכה לעבוד ככה ואו שהוא משפר את התנאים או שאת עוזבת, פשוט מאוד.

קאריני21

New member
הלוואי וזה היה כזה פשוט ....

אבל אין מצב שהוא עובר משם. דיברתי עם השותף שלו כבר על העניין הזה והוא מודע למצב, אבל הוא אמר שעד הקיץ הבא הם לא בדיוק מתכוונים לעזוב.

gaia20

New member
נשמע שכבר החלטת סופית לעזוב

אם כך, אני ממש מקווה שתמצאי עבודה חדשה ממש מהר לי ממש אין מזל בקטע הזה,חצי מהחודש אני מרגישה לא טוב בגלל הטיפולים בכליות ואני לא יכולה להתחייב לעבודה קבועה זה ממש מבאס כי אני דווקא מוצאת די הרבה עבודות נחמדות אבל כמות השעות היא מעל ומעבר בשבילי

קאריני21

New member
היי הדרי

אני מבינה אותך בקשר לטיפולים. אבל עוד מעט זה יגמר, לא? תעשי מאמץ להרגיש טוב
היום אמרתי לבוס שאני מתפטרת. בהתחלה הוא אמר "טוב, אז נפרסם הודעה ברשת" ואז הוא לקח אותי ל"ישיבה" בבית קפה והוא אמר שיש לי פוטנציאל וכל מיני קשקושי שכל. אז אמרתי לו שמאז שהילה עזבה וטניה התחילה ללמוד ... כל העומס עובר עליי ושהוא רוצה את המקסימום במינימום וזה בלתי אפשרי. אני אתעקש לעבוד מהבית ושימצא מישהי אחרת שתעשה את העבודות השוטפות במחסן שלו.

gaia20

New member
למה באמת שלא תעבדי מהבית?

הרי יש לך מחשב, את יכולה להגיד לו שאת מוכנה להמשיך לעבוד אצלו רק שזה יהיה מהבית ונגיד פעם בשבוע תגישי לו דוח על כל מה שעשית

קאריני21

New member
אני אנסה....

ואני אתעקש לעבוד מהבית. לפחות שם יהיה לי נוח יותר, שירותים, שתייה .... הכל.

רינתבי

New member
קארינוש אני ממש מבינה אותך

אנחנו הזאבים צריכים תנאי עבודה גמישים.כרגע חזרתי מעבודה אחרי 10שעות וחצי ואני גמורה רק לאכול ולישון והמפרקים לא נדבר.אך לפני שתתפטרי כדאי למצוא אלטרנטיבה-כסף.אי אפשר בלעדיו.בהצלחה,כמוני כמוך.

קאריני21

New member
רינתי!

בתור אפלאיסטית לא חשבתי שאי פעם אני אסבול מסימפטומים כלשהם. אבל אחרי עבודה של 10 שעות אני חוזרת הביתה עם מיגרנות או שאני יכולה לסבול מסחרחורות במשך העבודה. החורף מגיע, ולמרות שאני די אוהבת את העונה הזו ... גם אני סובלת מבעיות בפרקים. במיוחד מלחות קרה והקור עצמו שחודר למפרקים. שנה שעברה החדר שלי היה לח בצורה מפחידה. (בחורף) ולא יכולתי לזוז. עשיתי אמבטיות חמות והתלבשתי טוב טוב לפני השינה. מקווה שהחורף הזה .... יעבור בלי הרבה סבל
קאריני.

ritarita

New member
אממממ../images/Emo44.gif

אין לי הרבה מה לומר על העבודה..אני חולמת על מה שיש לך.. למרות שהחירבה והג'וקים לא נשמע טוב..לא רואים בתמונה.. ולמי שדיברה על עשר שעות בעבודה..פעם עבדתי כך..מתוך בחירה.. זה היה לפני שעברתי..הלוואי עכשיו! אבל לא על זה רציתי לשאול..אלא על האישה שהכרת.. איך הכרת אותה??? הבנתי שברשת..אבל איך..באיזה אתר/תוכנה? מעניין אותי לדעת.. אני מחפשת להכיר אנשים חדשים כל הזמן..

קאריני21

New member
לריטה

הג'וקים מתחת למחשבים, כבר הספקתי להרוג אותם
בקשר לסימונה (האישה שהכרתי), פגשתי אותה בפורום שירה כלשהו שכתבתי בו בעבר. לא קשה להכיר אנשים חדשים.... יש את האתר מחו"ל www.mailfriends.com אתר ממש נחמד. מומלץ! קארין

ritarita

New member
מגניבבבב! ../images/Emo51.gif

סוף סוף אפשר לראות נשים שמחפשות נשים .. עכשיו הקטע הוא למצוא מישהי שהיא גם באותו הראש המוזר שלי..:) (אגב..זה נשמע כמו משהו מיני..אז ממש לא! אני מחפשת חברות)

קאריני21

New member
ראש מוזר?

לי יש ראש מוזר ... (בד"כ כשאני שמה ג'ל)
את תמצאי .... לא חסרים שרוטים!

gaia20

New member
תגדירי

תגדירי "ראש מוזר"... מעניין אם אני עומדת בקריטריונים....

ritarita

New member
את מי שאלת?

נגיד שאותי..:) זה קשה להגדרה.. ואם אני אנסה.. בטח תקומנה עשרות בחורות שבדיוק קוראות..ותזעקנה..כן! זאת אני! כי אני אגיד שאני רגישה.. ולוקחת דברים קצת יותר ברצינות.. ולא אוהבת צ'אטים על דה והא..ושטויות.. אני לא אוהבת משחקים ומסכות.. ולא ממש אוהבת לקנות בגדים ולהסתובב עם תויות אני רק אני. (כמו החתימה שלי) אבל איכשהו אצלי יש לזה פירוש לגמרי שונה ממה שכל האחרות שטוענות לכתר אומרות.. כי כשאני בסביבה של בנות..ולא וירטואלית.. הן חברות.. ואני מוזרה..

gaia20

New member
הי!!! עבדת עלינו!!!../images/Emo6.gif

את בכלל לא מוזרה! קארין, תורך, תני הגדרה

קאריני21

New member
הגדרה ...

מי שמכיר אותי יודע טוב מאוד שאני שרוטה ויש לי צלקת עמוקה במוח
אני עושה קולות בעבודה, אני משגעת את החברה לעבודה שלי, פעם אפילו נפלתי במדרגות כשהייתי שיכורה והשומר צחק עליי
המממ...מה עוד? אני משום מה מדברת בקול רם כל הזמן ואני לא שמה לב לזה. אתמול דיברתי עם אמא שלי בפאלפון ושאלתי אותי איפה זה בנק למשכנתאות בנתניה והשומר שמע אותי והראה לי איפה זה. אני מחליפה מצבי רוח תוך שנייה .... עכשיו אני צוחקת ואחר כך אני בקריז
אני נוטה לעשות פאדיחות ברחוב ... אבל זה החלק השרוט שלי. מצד שני אני בחורה מאוד עם ראש על הכתפיים, שומעת, מקשיבה, מייעצת מכל הלב .... ואולי בגלל זה אני מוזרה????!?!? אולי יש לי פיצול אישיות?

gaia20

New member
אז את בעצם אומרת

"אל תלכו איתי ברחוב, כי אחר כך לא תוכלו לצאת מהבית במשך חודש" "אל תתנו לי לשתות כי אני אקיא עליכם ואז אני אראה להולכים ברחוב מה יצא מהגרון שלי" "אם אתם שומעים קולות, לא, זו לא דבורה, זאת אני" "ואם אני אתחיל לדבר לעצמי אז תדעו שאני מנהלת שיחה איתי עם עצמי ואם אנוכי והשתדלו לא להפריע לנו"......... חחחחחחחחחחחחח

למעלה