נושאים "פיקנטיים" בסידרה

נושאים "פיקנטיים" בסידרה

אכן, עושה רושם שהולכת להיות סידרה טובה ע"פ שני הפרקים הראשונים. בכל זאת הפריע לי משהו - בפרק הראשון איילת זורר מדברת על סקס בשרותי יוניסקס בבר, ובפרק השני ליאור אשכנזי הוא טייס שהטיל פצצת טון ברמאללה. לדעתי להביא נושאים "פיקנטיים" לסידרה כזו רק גורע. לדעתי אפשר להסתדר טוב מאוד גם בלי זה. בעיקר הפריע לי טייס פצצת הטון, הסיפור בסידרה ממש דומה למציאות. אני חושב לעצמי "מה עובר לעזאזל לטייס האמיתי כשהוא רואה את זה" (וגם אם הוא לא ראה אז בטח יגידו לו). מה דעתכם על כך?

elindith

New member
לדעתי זה מעולה

אני אוהבת פתיחות, כנות, ובין השאר שחיטה של פרות קדושות. זה מרתק. אני חייבת לציין שאני ממש שונאת את ידין. זה רק מעיד בעיני איזה עילוי ליאור אשכנזי כשחקן שהצליח לגרום לי כזו דחייה ממנו. הפרק של אתמול היה בעיני חזק יותר וטוב שפתחו איתו את הסדרה. מצפה בקוצר רוח להמשך. גם ראובן מסקרן אותי.

אני מסכימה שזה מוגזם

עד כה, שתי הדמויות שראיתי היו די מוגזמות, ומתוסבכות ברמות די קיצוניות. שניהם נגעו ביותר מדיי issues בפגישה אחת. כלומר, הם נראים יותר כמו "תרכיז" של מטופל מאשר כמו אדם אמיתי.

אם הן היו רגילות ולא פרובוקטיביות..

היינו עוזבים אותם על השבוע הראשון.

דג שמש

New member
זה נכון מאד בעיני,

זאת טלוויזיה ואנחנו מחפשים לראות דרמה. העיקר שיהיה תהליך מעניין. מעבר לכך, אני לא יודעת באיזה עולם אתם חיים, אבל אנשים פונים לטיפול מתוך מצוקות אמיתיות, והרבה פעמים זה קורה בעקבות אובדן, פרידה, התלבטויות מאד גדולות וכדומה. ידין סובל מרגשי אשמה בעקבות מוות, הוא גם עבר חוויה של מוות, ולא נראה לי שאין אנשים כאלה בעולם שלנו... אז אולי הוא היה טייס, אלא חייל ששירת בשטחים בחי"ר. זה היה יותר טוב? אז הסיפור שלו קצת יותר מעניין, מבחינתי זה אחלה. הסיפור שלו גם אולי נוגע קצת באידאולוגיה ובחברה, ולכן הדמות שלו היא לא סתם איזה חנווני במכולת שחוטף התקף לב בזמן שהוא רואה סרט. בקשר לסקס בשירותים. בהרבה בארים בתל אביב, להגיע כדי למצוא זיון זה הדבר הכי נפוץ ויומיומי שיש. נעמה מתלבטת מה לעשות בנוגע לזוגיות שלה, לבטים שמלווים הרבה מאד אנשים ולעיתים מגיעים לנקודות משבר דרמטיות. הטיפול שלה נמשך כבר שנה, באמת אנחנו חייבים להתחיל מההתחלה ולראות את כל הפגישות האלה עד לאותו פיצוץ, עד ליום שבו היא מגיעה ומסוגלת לחשוף בפני המטפל סיפור מורכב שכולל גם את העובדה שהוא כל כך מרכזי בחייה ומהווה מושא לתשוקות שלה? בקיצור, לדעתי המצוקות שהאנשים בטיפול מציגים הינם מצוקות של אנשים שהולכים לטיפול מתוך סיבה אמיתית ולא כי "מגניב לנסות".

בנוסף בפרק השלישי

איילה זכתה לא פחות מאלופת אירופה במכשירים.. זה גם קצת מוגזם..

COMPS

New member
דווקא זה מוגזם?

זאת אומרת, נכון שיש רק אחת כזאת בכל אליפות, אבל היא קיימת... והיא בסך הכל הייתה צריכה חוות דעת. אם כבר הייתי אומר שקצת תמוה שהיא חיה בפנימייה כזאת של ספורטאים כל כך מצטיינים ואין שם אף פסיכולוג\ית שייתן חוות דעת מהיכרות שכבר קיימת איתה...

pomelit

New member
לי נורא בלט

שהיא אלופת אירופה עד גיל 13 אבל היא כבר בת 16 או משהו כזה, כלומר היא מתארת מצב שהיה פעם, והיום הוא כבר לא נכון לגביה. הנושא הזה של פרפקציוניזם, תחרותיות, איפה היא היום ואיפה היא רוצה להיות מזכיר קצת את השיחה עם ידין.

pomelit

New member
וגם

לי היתה הרגשה של קשר מאוד לא תקין עם המאמן. הוא ואבא היחידים שאוהבים אותה? לא נשמע טוב...

גם חבר שלי אמר שבטח היה בינהם רומן

ובגלל זה היא בטח ניסתה להתאבד... או שהיא מאוהבת בו ועכשיו יש לו מישהי אחרת שזה גם ממש הגיוני

pomelit

New member
זהו, שלא נראה לי שאפשר לקרוא לזה

רומן. יותר ניצול מיני של דמות סמכות אבל אולי זה מרחיק לכת יותר מידי

COMPS

New member
ועוד משהו...

הייתה מעין רמיזה כזאת בפרק, בקטע עם הספרים. היא הרי התלוננה שהיא רוצה להיות ספורטאית מצליחה ומרגישה עצורה- אבל נראה לי שבסופו של דבר היא זאת שעוצרת את עצמה... גם הרמיזות לניסיון התאבדות וגם שהיא דיברה עם הספרים שבמדף העליון, שהם מסכנים ושבטח עצוב להיות תקוע בפסגה וכל זה...

fucha

New member
הפסדתי

מישהו יכול לעדכן אותי בקצרה על מה היה בפרק השלישי?

pomelit

New member
הספרים - נכון ../images/Emo70.gif

מאיה היא ספורטאית מצויינת שזכתה באליפויות באירופה בעבר. גרה היום בפנימיה ליד נתניה לספורטאים מצטיינים עברה תאונת דרכים שיש חדש שנעשתה כדי להתאבד (היא מכחישה) למדה בעבר עם הבת של ראובן בבית הספר שברה את שתי הידיים וצריכה לזכות בתביעת הביטוח כדי לממן טיפולים לקראת מחנה אימונים שהיא רוצה לעבור וכדי להיות התקווה האולימפית הבאה. הביטוח רוצה להוכיח שהיא נסיתה הלתאבד כדי לא לשלם היא בעצם צריכה חוות דעת של פסיכולוג שיעיד שהיא לא ניסתה להתאבד.

שמישהו יספר לי מה היה הייתי בדרייב-

אין של יס.. מעפן לגמרי...והפסדתי אבל אני יודעת שזה אמור להיות עם עלמה זק ורמי הויברגר...ראיתי את הפרק של מאחורי הדמויות

fucha

New member
פרק 4

אז ככה... עלמה מאחרת ורמי עצבני עלמה מעוניינת לעשות הפלה לאחר 5 שנים של טיפולי פוריות שלא צלחו, ולאחר שהשלימה עם זה והתחילה להשקיע בעצמה. רמי לא סבלני לעלמה, והיא נאלצת לעבור לבד את ההתלבטויות. הוא מתנגד בתוקף להפלה ולא מבין מה עובר עליה. הם לא מפסיקים לריב מול המטפל, שמנסה להסיט את הדיון לכך שהבעיה טמונה אולי גם ביחסים שביניהם. הם לעומתו רוצים תשובה של כן/לא בנוגע להפלה והוא כמוב לא יכול לספק להם את הסחורה. בקיצר...לא פשוט!

למעלה