נושאים שחסרים לתאטרון בובות

נושאים שחסרים לתאטרון בובות

הייתי רוצה לדעת ואשמח שתכתבו לי אלו נושאים חסרים לכם בעבודה עם הילדים. אשמח אם כל אחת תכתוב לי איזה שיר או דקלום חסר לכם בהצגות תיאטרון הבובות שאתם מעבירים ובסיפורים שאתם מספרים לילדים. השתלמות מדהימה "קיץ בסביבה" לנושא הקיץ ואיכות הסביבה תיערך באיזור בנתניה, אשדוד, ירושלים ופ"ת. לפרטים נוספים: סיגל עדי עם קול הנשמה.

"תירס חם"

כתבתי שיר "תירס חם" והוא יכול להתלוות לסיפור "תירס חם" / מרים רות. כמו כן, כתבתי גם את "דג קטן" שהוא יכול להתלוות לסיפור "כספיון" / פאול קור. האם יש לכם סיפורים שהייתם רוצים שיר או דקלום שיתלווה אליו???

Inbal Amar

New member
איזה יוזמה, תודה ../images/Emo140.gif

שירים אף פעם לא חסר אבל תמיד טוב לחדש ולהתחדש. אני משתמשת בעיקר בשירים על חיות שירים בנושא חברות שירי הפעלה לילדים שירים ליום הולדת וכמובן בקטעי מוסיקה ללא מילים שלחתי לך מסר.

איזו התחשבות מצידך סיגל ../images/Emo24.gif

לתת לנו את האפשרות לבחור נושאים לשירים שנוכל להשתמש בהם במהלך עבודתנו - יוזמה מקסימה ומתחשבת להפליא תודה לך על כך
מה עם שירים מעולם האגדות? נסיכים, נסיכות, פיות, דמויות מוכרות מסיפורי הילדים, טירות, ארמונות, יערות וכדומה ואולי שיר שיכול לפתוח כל הצגה בנושא כללי התנהגות בעת הצגה: שקט, השתתפות,מחיאות כפיים, מסך נפתח ומה מאחוריו, מפגש עם בובות או דמויות ומצבים שעלולים להפחיד קצת ילדים עם רגישות לנושאים מסויימים ( בבקשה לא לשכוח את הפלאפונים של ההורים
) או אולי שיר הכרות עם השחקן\נית וההפתעות שבתיקו\ אמתחתו ומה עם שיר על בובה\ בובות??? מקווה שנתתי לך קצת חומר למחשבה אם יהיו לי עוד רעיונות\ בקשות אכתוב בהמשך אל תשכחי לשתף אותנו בתוצאות נ.ב צודקת ענבל שכתבה ששירי חיות אף פעם לא מזיקים

תודה רבה! ../images/Emo13.gif

שירים בנושא חיות, יש לי כמה טובים: "האריה", "חיפושית קטנה, "דיו, מי דוהר?", אפשר להאזין להם באתר שלי. ובקיץ הקרוב יצאו עוד שירי חיות נוספים. כתבתי לי את כל הנושאים שציינתם... אכתוב את החומרים ואשלב אותם להשתלמויות שלי כדי לחסוך בעלויות (איני יודעת אם אתם יודעים כמה עולה להפיק שיר אחד באולפן הקלטות?!)... אשתדל לעשות כמיטב יכולתי. אעדכן אתכם בהמשך... בינתיים חג 'כחול לבן' שמח סיגל עדי

קרנובה

New member
הי סיגל זאת קרנובה.

היי מה נישמע?בתשובה לשאלתך לי אישית חסר בהצגה של" מוקי השובב" איזה שהוא דיקלום או שיר על התמודדות עם כעס כי אם את מכירה את הסיפור מוקי מאוד כועס על אמא ומחליט לברוח ולסוע לחוץ לארץ,סיפור מתוק והילדים מיתחברים בטירוף,אם היה לי כשרון כתיבה כמו שלך,הייתי מחברת שיר על כמה שהכעס מיותר,ושלא בריא לכעוס יותר מידי,בקיצור זרקתי לך רעיון,מקוה שעזרתי קצת,שישי סופש נעים,קרנובה.

אילן הכוונה היא לשירים....לא הבנתי את הודעתך.

סיגל אני הגבתי בפורום גננות. כל שיר פרי יצירתך מבורך. שלא נדבר על קולך הענוג. שבת שלום דבי

נווווו דבייי -לא הספקת להכיר את חוש ההומור

של אילן
סיגל אני מבין, היא חדשה יחסית... אבל את? כנראה שבגלל שהוא לא כתב במרוקאית חחחחחחח סיגל הכוונה כמובן היא לא לשירים אלא איזה נושאים חסרים בתיאטרון בובות באופן כללי לדעתו של אילן וחוץ מזה דבי...מה בדיוק את עושה כאן במקום לעבוד, לעבוד ולעבוד??? שבת שלום ומוברך לשתיכן

מה לא ברור כאן? סביר להניח

שזה הסביר שמשתלח כאן! אבל מכיוון שהוא כבר התכבד להתפקד להדלקת המשואה אז סביר להניח שנסלח לו! ותודה לדודי, שנחלץ לתרגם .....

נו ברור שצחקתי אוףףףף אתם גם כן אתם

ידענו שיהיו השלכות לדליפות בכור של צ'רנוויל. לא ידענו שלזה זה יוביל...

תמשיכו תמיד עם הצחוק

כי הוא יפה לבריאות...!!! העליתי לאתר את השיר שכתבתי: "תירס חם" שיכול להתאים לסיפור של מרים רות. תהנו!!!

אני עובדת שבוע מסביב לשעון מעל השעון ובתוך

השעון.....כך ש....חוש ההומור נעלם לי.
אילן שובב אני מרוקאית לא רוסיה ....האטום לא עולה לי לראש בעצם...אתה צודק...
אםםםם מה שמים לב עד כדי כך?
ואדון דודי....אף אחד לא יגד לי...."יאללה לעבודה ששששששששששששמעת? מה אני עובדת בשבילך???
אםםם בעצם כן! טוב קשקשתי מספיק ועשיו אני לא פה.....
בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה