נושאים שעלו היום בתכנית "חם באוזן"

נושאים שעלו היום בתכנית "חם באוזן"

שלום למאזינים ולגולשים היקרים, לא שמעתם את "חם באוזן" ? זה לא סוף העולם, להלן תקציר הנושאים שהיו: * היום המדד לתיכון מצליח הוא כמה בוגרים עוברים את בחינות הבגרות. אני מציע מדד חדש: כמה בוגרים מתגייסים לצה"ל וכמה משתמטים. ועוד מדד: כמה בוגרים יורדים מהארץ וכמה נשארים. הייתי רוצה לראות את האחוזים, בשלושת בתי הספר התיכוניים בעיר. * אלמוני עלה לשידור ואמר שלא רק בית הספר קובע, גם ההורים אחראים לחינוך. * בהמשך לבקשתו של דקס לקבל הנחה על תשלומי הארנונה למלונות. מאזין בשם אלכס אומר "שישלמו כמו טטל´ה" לא לוותר להם. * המאזין סנפיר מספר חוויות מנסיעה עם פלסטינאים במונית שלו. הידעתם שהארגון לשחרור פלסטין, נוסד בשנת 1964 לפני הכיבושים שלנו ? ואני שואל ב"פולו אפ" את מה הם רצו לשחרר אז ? * המאזין חנוכה אומר "לא לוותר למלונות" שישלמו מלא ! * תושב הרצליה בביקור בעיר מזדעזע מיוקר המוצרים בחנויות. עשה השוואת מחירים והתברר לו שאצלנו יותר יקר מאשר בהרצליה, למרות הפטור ממע"מ... הייתכן כדבר הזה ??? * המאזין שלומי מספר על חינוך לאהבת הארץ, לפני כמה עשרות שנים. היו מסדרי בוקר בבתי הספר, דגל המדינה התנוסס על ראש התורן. איפה כל זה, היום ? * דקס התקשר לאולפן והתנצל שהשתמש במילה "שואה" בקשר למשבר בתיירות. חוץ מזה היו עוד כמה קטנות, אך "תקצר היריעה" כמו שאומרים. להתראות בתכנית הבאה. שלכם, "האזרח" יעקבי.

pilovich shahaf

New member
´´ירושלים שייכת לישראל´´ ../images/Emo104.gif

יעקובי מה דעתך על הציטוט שבא מראש הפרלמנט הרוסי...:- סגן ראש הפרלמנט הרוסי המבקר בארץ: ירושלים שייכת לישראל סגן יו"ר הפרלמנט הרוסי, ולדימיר ז´ירינובסקי, שיוחסו לו בעבר התבטאויות האנטישמיות, אמר היום כי "ירושלים היא עיר מיוחדת במיידה. היא בירתה של ישראל והיא שייכת לישראלים". ז´ירינובסקי הגיע לארץ בעקבות הזמנת המפלגה הרוסית "לידר" המתמודדת לכנסת. (אי.פי) http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-2386253_184,00.html

למעלה