נושאי שיחה

nitzanEY

New member
נושאי שיחה

אני בן 16... ולא פעם התחלתי לדבר עם בנות שמצאו חן בעיניי בטלפון... עדיין העניין מאוד מלחיץ אותי! תמיד פוחד איך אני נשמע.. ובעיקר אם אני מעניין או לא! תמיד אני אומר לעצמי.. טוב נתחיל ממשהו שאני חושב עליו לפני שאני מתקשר.. ונזרום... בדרך כלל זה הולך בסדר.. גם אם יש שתיקות מביכות פה ושם.. לרוב השיחות ממש נחמדות... בשבילי לפחות! אני לא יודע אם לצד השני! השאלה שלי אם יש נושאים מסויימים שבנות יותר אוהבות לדבר עליהם.. בשיחות ראשונות! לאן כדאי לחתור בשיחה ראשונה? על מה בנות אוהבות לדבר.. כי אני משער שאם אני דבר עם מישהי על כדורגל פוליטיקה וכו' היא ישר תנתק לי... (לא שעשיתי את זה אי פעם).. בנות תעזרו לי בבקשה...

Vdrums

New member
1. אל תחשוב על נושאים

לפני השיחה, אל תהיה ג'ורג' מסיינפלד שמכין רשימות על נייר. 2. פשוט תהיה עצמך, אני מאמין שכדורגל יכול לשעמם בחורה שלא מתעניינת בזה (גם אותי זה משעמם באותה מידה
). אתה בטח מדבר עם בנות מהביצפר שלך, לא? אז ביצפר זה טוב לשבירת הקרח, ז"א שזה נושא שלך יש מה לומר עליו ולה בטוח יהיה מה להגיב עליו. אח"כ כבר תזרום, אולי היא כן מתעניינת בכדורגל ופוליטיקה... ואם אתה מתעקש על נושאים אז מוזיקה זה משו בסט!

nitzanEY

New member
תגובה

היא דווקא לא מהבית ספר שלי... ונראה לי שהיא כל היום עסוקה בלימודים... לא בראש שלה וגם לא בראש שלי לדבר על בי"ס! בנות מה אתן אומרות? מה מעניין אתכן ?

אם כבר לחפש נושאים לדבר עליהם

מוזיקה זה תמיד שובר קרח נהדר, סרטים שראית ואהבת, ספרים שקראת.. כל הדברים האלה מאפשרים לך גם ללמוד על האדם שאתה מדבר איתו, מה הוא אוהב - למשל אם אני אוהבת מוזיקה קלאסית ומולי יש מישהו שלא מתחבר לשום דבר מלבד מוזיקת האוס רועשת, נראה לי שיהיה לנו קצת קשה לבלות יחד נכון? בהצלחה

nitzanEY

New member
הלו חבר'ה

שאלתי שאלה מעניינת.. למה אף אחד לא מתייחס אליה כמעט?

אני אסביר לך

כי היא קשה. בדרך כלל רוב האנשים לא מתכננים על מה ידברו בשיחת הטלפון וזורמים עם מה שיוצא לכן קשה לענות על השאלה שלך

צלמוות

New member
בעיה קשה ...

אחי זאת שאלה קשה ביותר... ואין עליה תשובה חד משמעית... כל בחורה רוצה לדבר על משו אחר אחת על כדורגל(כן כן יש בחורות שאוהבות כדורגל.. קשה להאמין אבל זה נכון) ואחת על בלט. כל אחת ותחומי העניין שלה. מה שאני מנסיוני (לא נסיון עשיר אבל נסיון) יודע שבנות אוהבות צחוקים. נסה להצחיק אותה קצת בהתחלה תסתלבט על מישהו ששניכם מכירים זה אחלה שובר קרח. אם אתה לא הטיפוס המצחיק אני מציע לך שהשיחה הראשונה שלך תארך בדיוק 3 דק' בזמן הזה בטוח יהיה לך מה להגיד לה כי כל אחד יכול למלא בדיבורים 3 דק'. ובסיום השיחה נסה להזמין אותה לאנשהוא רצוי סרט. אחרי הסרט כבר יהיה לכם על מה לדבר (על הסרט). אני יודע שהתשובה שלי היא לא ברורה ודי כללית אבל זה מה שאני יודע ועושה (וזה די עובד) אם תמצא תשובה יותר טובה ויותר חד משמעית בבקשה שלח לי אותה!!!!! בכל מקרה, דבר אחד שתזכור,אל תתן שיתפתח שקט ביניכם בזמן השיחה... אם אתה רואה שיש שקט- תמציא תירוץ ותנתק. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

אני לא ממש בעד לחשוב על מה לדבר, אני מאמינה שאו שיש זרימה או שאין. ככה זה אצלי לפחות. בכל אופן,

nitzanEY

New member
ברור

ברור שנזרום.. והשיחה תזרום השאלה שלי אם בכל זאת יש נושאים שאולי לא כדאי לזרום אליהם וכאלה שרוב הבנות ממש יתלהבו לדבר עליהם... דברים שממש יעניינו אותה

Vdrums

New member
יפה אמרת.

את הנושאים שלא כדאי לזרום אליהם כי זה לא מעניין אותה ואת הנושאים שכן ילהיבו אותה אתה תגלה בעצמך במהלך השיחה. זה כל היופי. ככה אתה תכיר את הבחורה וזו בעצם המטרה שלך. להכיר אותה.

זה מאוד תלוי בבחורה..

אני מציעה שפשוט תזרום, כל בחורה אוהבת דברים אחרים. אתה יכול לדבר איתה על התחביבים שלך או שלה, על החברים, על החיים, על כל נושא שבעולם.. ועצה שלי: תמנע משתיקות ארוכות ומביכות. אם זה נהיה ככה פשוט תחתוך את השיחה בצורה יפה, ואל תתיאש, תמשיך למחרת איפה שהפסקת. ב-ה-צ-ל-ח-ה!

למעלה