נושאי שיחה

kochav

New member
נושאי שיחה

שלום! יש לי חברה כבר חודש וקצת- חמודה, יפה ומצחיקה. כשאנחנו ביחד אין שום בעיה- מצחיק, מעניין וכיף לנו, אבל כאנחנו לא יכולים להיות ביחד, ואנחנו מדברים בטלפון בד"כ השיחות נגמרות מהר מידי, אין על מה לדבר וזה אפילו מגיע למצב של שתיקות מביכות לפעמים. בעקרון אין לי בעיה לפתח שיחות כיפיות ומעניינות עם אנשים- להיפך, אני אפילו די טוב בזה, אבל איתה איכשהו זה לא הולך לי ואני לא רוצה שיהרס הקשר בגלל זה. אני לא יודע עד כמה היא מייחסת לזה חשיבות בגלל ששוב, כשאנחנו ביחד אין שום בעיה כזאת, אבל אני מייחס לזה חשיבות ולא ממש יודע איך לפתור את זה. אודה לכם על כל עזרה בנושא!

orangeada

New member
אם אין לכם מחסורים

פנים מול פנים מצחיק שבטלפון כן.. פשוט לדבר לע מה עשית היום, מה מחר, אנשים שראית, תוכניות בטלוויזיה כי זה יכול להפריע אם מרגישים שאין נושאים משותפים, ואם זה לא המצב פשוט לבוא עם מחסן נושאים.. לאט לאט זה כבר יהיה טבעי ויזרום והבעיה תהיה שהחשבונות יהיו גבוהים מדי

האמת שבדרך כלל

שאין נושאי שיחה זו בעיה במערכת היחסים מיכון שכאילו אל מה נדבר אבל אמרת שזה רק חודש וקצת אז אולי זה ביגלל זה ולאט לאט זה יבוא לכם מקווה שתצליחו

מיטללל

New member
לא כולם טיפוסים של טלפון

אם שאתם נפגשים, השיחה כן זורמת ומתגלגלת וכיף לכם ביחד - אין לך מה לדאוג. סתם לידע כללי- בני כמה אתם? באיזו תדירות אתם נפגשים? יכול להיות שתאם פשוט ממצים את כל נושאי הדיבור פנים מול פנים :) יכול להיות שהיא באמת לא טיפוס של טלפון יכול להיות שאין לה בבית פרטיות כדי לדבר אם זה ממש מפריע לך - פשוט תדאג לגלגל את השיחות שלכם. דבר איתה על מה שהייתם מדברים אם הייתם פנים מול פנים. לאט לאט זה יתגלגל וישתפר...

kochav

New member
אז ככה:

אנחנו חיילים... עד עכשיו לא ראינו אחד את השניה הרבה, אבל עכשיו זה עומד להשתפר. אני בן 21 היא בת 19. באמת לא חשבתי על זה שאנחנו עומדים לראות אחד את השניה יותר בזמן הקרוב, זה בטח יעזור! אבל באופן כללי, על מה אתם מדברים עם חברה/ חבר?

מיטללל

New member
על הכל

על מה קרה לך ביום על הסרט החדש על כמה שאתה עייף על כמה אח שלך עצבן אותך על כמה אתה אוהב אותה על הכל.

למעלה