נושאת סוד קטנה

נושאת סוד קטנה

נניח שהכרתם מישהו בערך כיותר מ5 שנים בילתם במסיבות שלו (כל זה הקדמה משעממת להבא) שירתתם באותה יחידה התקרבתם והתחלתם לצאת איתו וכל החבורה במהלך השנתיים התקרבתם יותר התחלתם להגיע לקטעים מעל גיל 18 אבל אופס נהייתה לו חברה. איפשהו עם הרבה ייסורי מצפון עשיתם מספר דברים אבל לעולם לא הצלחת לשכב למרות שהוא תמיד רצה. ועכשיו כשהוא מנסה עדיין לרקוד בשתי חתונות או לתפוס 2 ציפורים במכה. נראה שכבר די לך עד כמה אפשר. בקיצר נשאלת שאלה אחת איך אפשר להשיב לו כגמולו? ואנשים אני אדם טוב אבל עד כמה אפשר לבכות לשלול את כולם כשהוא מחזיק אותך באוויר? בקיצר הדבר היחיד שאני מבקשת שוב אני אדם טוב איך להשיב עין תחת עין?
הטמבלית שחיכתה שנתיים

seeyou

New member
איך להשיב עין תחת עין?../images/Emo22.gif

לא חבל על החיים שלך? נקמה? רק את סובלת ,לאף אחד אחר לא אכפת1 תצאי מהר מהסרט הזה-אחרת הדיבוק יתפוש מקום בראש שלך. תמחרי אותו מהזיכרון שלך... בחורה מסודרת מחפשת בחור שתסדר ותו כפי שסידרו אותה... זה בגדול...חוקי ה"אהבה".. יוסי

magenta73

New member
אין דבר כזה "אופס"

פתאום יש לו חברה. הוא הוליך אותך שולל, את הולכת את עצמך... זה לא משנה. אין להשיב לו לגמולו מכיוון שלא עשה שום דבר רע, או יותר נכון מזדון. ולמה לך לבזבז עליו אנרגיות מיותרות? עין תחת עין מעולם לא הועילה לאף אחד. הדבר היחיד שרצוי לעשות הוא להגיד לו ביי ביי, ולהסתכל לעבר הזריחה, כי מחר הוא יום חדש!!! בהצלחה

duduamar

New member
רק לי מוזר שאת כותבת בניק של גבר?

בכל מקרה - השקעת זמן ואנרגיה בנקמות היא רק בזבוז, וחבל, תמשיכי הלאה.

אז ככה -

אני מסכימה עם יוסי וארצה להרחיב: קודם כל - ארשה לעצמי להניח שהוא נהנה שהסיטואציה ששתי בחורות חושקות בו. והוא לא יפסיק לשחק בכן כל עוד אחת מכן לא פורשת מהמשחק. שנית - את צריכה להעריך את עצמך קצת יותר ולתפוס שמגיע לך הרבה יותר מלהיות תלויה באוויר. שלישית - ברגע שתתפסי את זה - תביני שהנקמה הכי מתוקה היא להמשיך הלאה. אבל הלאה באמת. להיות מאושרת עם מישהו אחר. כי אם הכיף שלו הוא לראות שאת עורגת אליו על אף הכל, הרי שלראות אותך מאושרת בזכות עצמך (ולא בזכותו) - זו הנקמה שלך. בכל אופן, אני יודעת שלא במודע, את עלולה עכשיו ללכת ולחפש מישהו סתם כדי שיראה שיש לך, בתקווה שזה יגרום לו להיות קצת יותר רציני כלפייך. אם זה מה שתעשי - את תמשיכי לסבול. את צריכה להשתחרר מהציפיה שמשהו יקרה ביניכם, את צריכה לבחור להיות מאושרת מתוך ידיעה פנימית והבנה, שזה באמת מה שמגיע לך. ואני מקווה שכך תעשי ומאחלת לך בהצלחה. תאמיני לי שאת לא רוצה לקום יום אחד ולגלות שבזבזת שנים מחייך בחיפוש נקמה או במקווה נכזבת.

למעלה