נושא אחר

• פותח הנושא 4667
  • פורסם בתאריך

4667

New member
נושא אחר

כולם אומרים שהכל פה אבריל אז הנה נושא שונה: מה דעתכם על מישל בראנץ´? (michelle branch) ו הסינגל החדש שלה goodbye to you אני חושב שהיא סבבה מה דעתכם ?

the bra1n

New member
מישל מדהימה

אבל לא ראיתי את החדש, ראיתי רק את הקודם (all you wanted) ואהבתי אותו, מאוד...

וסל

New member
אבריל יותר טובה ממישל המגעילה

אבריל הפצצות לגבות!!!!!1מושלמת!כפרה עליה!מאמי שלי!כוסית עם תעודות

יוו די כבר../images/Emo70.gif

מדהים איך גרמתם לי לשונא ת´זמרת הזאת אוףףףף!! סמתם לב יש פה מיליון הודעות שהשם אבריל מופיע בהן לפחות פעם אחת חלאס עם האבריל הזאת!!!

יוו די כבר../images/Emo70.gif

מדהים איך גרמתם לי לשונא ת´זמרת הזאת אוףףףף!! סמתם לב יש פה מיליון הודעות שהשם אבריל מופיע בהן לפחות פעם אחת חלאס עם האבריל הזאת!!!

BiLlAbOnG2

New member
מישל בראנץ´ בהרבה יותר טובה מאבריל

אני מת על מישל ואבריל היא ז****

4667

New member
עוד פרטים

מישל כותבת בעצמה את השירים שלה והיא מנגנת על 5 סוגים שונים של גיטרה (אם אני זוכר נכון ממה שקראתי באתר שלה), חוצמזה היא בת 19 ומשהו ונולדה באריזונה, ארה"ב. היא חתומה בחברת ´מבריק´ (ששמה חתומה גם מדונה) ואומרים עליה שהיא אלאניס הבאה. אגב, האלבום העכשיו שלה: the spirit room הוא בעצם השני שלה. הראשון, broken bracelet, היה עצמאי בהפקה פרטית שלה, וזה בעצם מה שהביא לה את החוזה עם חברת מאבריק. באלבום ברוקן ברייסלט יש שירים שיצאו באלבום החדש וגם שירים שלא יצאו באלבום החדש, וכולם טובים. אני אישית אוהב את Stewart´s Coat. (ואף מילה על אבריל בהודעה הזאת - חוץ מהחתימה:)

mandy

New member
ודרך אגב

מישל הוציאה שיר חדש בשיתוף עם קרלוס סנטנה האגדי בשם: GAME OF LOVE שיר מומלץ ביותר מישהו יודע מתי זה יגיע לMTV שלנו?

AndreaCorr ©

New member
מישל באמת מדהימה, אבל... ../images/Emo168.gif

השיר שלה עם סנטנה מעצבן וממש ממש ממש לא הסגנון היפה והפשוט שלה...

DreamS_HunteR

New member
זמרת מעולה!!

יש לה אלבום חביב והשירים שלה (השלושה אחרונים) פצצות אחד אחד!

4667

New member
מישהו מכיר את

הלהקה Good Charlotte יש להם שיר חדש: lifestyle of the rich and famous רוק כזה מישהו שמע ואהב ?

AndreaCorr ©

New member
בטח מכירה ../images/Emo168.gif

הם להקה חמודה והשיר הזה מגניב לאללה

4667

New member
מישהו מכיר את

הלהקה Good Charlotte יש להם שיר חדש: lifestyle of the rich and famous רוק כזה מישהו שמע ואהב ?

למעלה