נושא: איזה טיפוס אתם חושבים שמתאים לכם

billc

New member
נושא: איזה טיפוס אתם חושבים שמתאים לכם

ומאיזה טיפוס אתם נרתעים, וכמובן להרחיב. רעיונות: לגברים, האם לא מתאים לכם לצאת עם אשת קריירה שעובדת הרבה שעות ביום. לנשים, האם אתם מחפשות מישהו שיש לו מכונית גדולה וחשבון בנק גדול
לגברים האם אתם מחפשים אישה קטנה שקטה שנמצאת במטבח
סתם!!אבל הכוונה, האם אתם מחפשים אישה פרובקטיבית, פסיכית על כל הראש, שתטריף לכם את החושים או אישה שקטה וביישנית שאוהבת שסקס קלאסי במיטה . נשים: האם אתם מחפשים את הטיפוס מהטכניון מה שנקרא brainiac, עם משקפיים גדולות או לרקוד עם מישהו סלסה.. בקיצר..אל תענו רק על השאלות שלי, תפתחו את הנושא ושהיה פה ויכוח סוער. |

אני במצברוח משת"פי היום.

יכול להיות שצפויים חודשיים של דיונים- יש לי המון דברים להמנע מהם. היתה לי שיחה עם מישהו, לפני שבוע שבועיים אחרי 10(!) שנים שלא דיברנו. אחרי כמה שעות של לדבר על החיים הוא אמר משהו בסגנון "אין מה לעשות אנחנו אנשים אמיתיים". זה הצחיק אותי ולא ידעתי להסביר למה. אחר כך סיפרתי את זה לכמה אנשים מבית ספר, שמישהו קרא לי "אנשים אמיתיים" וגם אותם זה הצחיק. גם הם לא ידעו למה. אני חושבת שאם באמת יום אחד אבחר במישהו אחד לחלוק איתו את החיים (ה"אמיתיים"), הוא יהיה מישהו עם מבטא שמעניין אותי ועם שפת אם שונה משלי. מישהו שמסוגל לקום ולעזוב, ולא נקשר למיקום מסויים. מישהו שלא מצפה לילדים, לא ממני ולא כאלו שהוא צריך לטפל בהם.. זה דבר שאני סגורה עליו כבר שנים. חייב, אבל חייב להיות סוג מסויים של חכם. רק לא חוכמולוג.. יכול להיות חכם טכני, פילוסופי או פוליטי, אבל אני חייבת (מכל החברים שלי) שיהיו דברים שהוא יוכל ללמד אותי. סקס- אני קצת LAME ואגיד שמנסיוני מה שצריך זה התאמה..היו רבים ושונים ומה שמשנה זה עד כמה זה עובד ביחד. רצוי מישהו בלי תכניות מוגדרות לגבי החיים. כאלה מדכאים אותי. דיכאו אותי. תכניות זה לא בריא. אני לא יודעת איך אפשר לפתח ויכוח סוער על העדפות אישיות, אבל אם למישהו יש משהו מעניין להגיד אני אשמח לקרוא :)

billc

New member
האמת שיצאתי עם כל מיני טיפוסיות

והיה עם חלקן באמת מעניין, אני כרגע יוצא עם אחת שמאוד אוהבת סוסים וכל הבית שלה יש לה תמונות של סוסים והיא אפילו קנתה סוס לפני 3 שנים, ומחזיקה אותה באורווה 50 דקות מהבית שלה. אני לא הכי נמוך בעולם(1.85) אבל תמיד נמשכתי לבחורות נמוכות וקטנות הבחורה שאני יוצא אית כרגע היא 1.77 ועם עקבים היא ממש מתקרבת אלי אני אוהב בחורות עם בטחון אבל אם יש להם כמה שריטות בחיים (או מהעבר) זה אפילו יותר טוב כי זה עושה אותן אנושיות. אני לא אוהב בחורות או אנשים שחצנים, שלועגים על אנשים אחרים. מתאים לי בחורה עצמאית, שלא תהיה תלויה בי באופן מוחלט, מצד שני שתהיה זקוקה לחיבה וגם תתן חיבה חזרה.

אוף תפוז קפץ לי..שמתי לב

שאין לי העדפות ספציפיות לגבי איך נראים הבחורים... למרות שכולם נראו טוב בעיני..באופן זה או אחר.

Shany1312

New member
הממ..אישית,

מישהו גדול ממני בכמה שנים, כי כמה שאני "ילדונת צעירה(ואני שונאת כשאומרים לי את זה
) אני יודעת ותמיד אומרים לי שאני נורא בוגרת לגילי, ומישהו בגילי לא יתאים לי. לו רק יכולתי לבחור, אני בוחרת בחור אינטלגנט (שיהווה אתגר אינטילקטואלי), שיהיה לי מה ללמוד ממנו בצורה כזו או אחרת, ולא תוך שחצנות מצידו. בחור עם ראש טוב על הכתפיים, עם מטרות, שאיפות בחיים. ומאחר והייתי שמחה אם הוא היה 5+ שנים יותר גדול ממני, אז גם שהספיק להשיג כמה מהמטרות שלו. וודאי שאדם אמיד זה פלוס. אני לא בוחרת אותם לפי המכוניות, אבל אם יש לו מכונית יפה זה תמיד נחמד לשבת לידו. למרות שאת הדברים האלה, אני ארצה להשיג גם אני, לי ובעצמי. כמובן שיש את כל התוכן האישיותי שאני מחפשת, מצחיק, רומנטי, מיני, בוגר, אבל שגם ייאהב דברים שילדים אוהבים לפעמים. רק לשם הנאה. וכן, אין ספק שגם המראה זה פקטור. בכל זאת, קשר מתבסס ומתחיל בדרך כל בכלל משיכה חיצונית כזו או אחרת. קשה להתעלם מזה. אבל מפה ועד מה שיש לי (בינתים כלום) הדרך עוד ארוכה. אבל לא נורא, גם זה יבוא...אני אופטימית :) בינתיייייים מישהו חכם, שנון ויפה להעביר איתו את הערבים (ש)יספק אותי. זה גם טוב. billc כל הכבוד לך על הדיונים שאתה פותח, אני בעד מיונך למנהל. מה אתה אומר?

billc

New member
אני דווקא בעד בחורה צעירה שתנהל את הפורום

מה דעתך? רק תאמרי כן ואני מסדר לך עבודה

Shany1312

New member
אתה?הכיצד?

כן, למה לא? אני אשמח. פשוט עשית עבודה נפלאה עד עכשיו.

billc

New member
בסדר, שלחתי מסרים למי שצריך

נקווה שתקבלי מסר בקרוב , ותזרימי דם חדש לפורום

Shany1312

New member
אוקיי, נשמע טוב. תודה.

אז אתה ה-מאן וה-קונקשנז, הא? נחכה ונראה...

מרינה75

New member
בחורים...בחורים...

אצלי זה הולך ככה, הגעתי למסקנה שאני אוהבת אתכם רגישים, אכפתיים. הרבה פעמים זה מתבטא במודעות סביבתית, מעורבות חברתית, צמחונות, דברים שמראים שהאדם לא סוציומט. עם זה, כמו שאמרו מעלי, חייב להיות חכם שאני ארגיש שהוא יכול להעשיר את העולם שלי (ואני את שלו), ידע נרחב תמיד מרשים אותי, מסקרן אותי (ואפילו מדליק אותי
וזה מתבטא ביכולת שלנו להתפלסף על עניינים שונים ובאמת להקשיב אחד לשני עם ראש פתוח ולא מתוך התנצחות. ובאמת הבחור שלי בהחלט נכנס להגדרת "חנון מצוי" , אבל הוא לא פסל על הסף את האפשרות שנלך לחוג סלסה ביחד (ביחוד כשהדגמתי לו איך זה הולך והוא התפלץ מהרעיון שאני אלך לחוג כזה בלעדיו..) מבחינה כלכלית מניסיון חשוב שהוא ישאף לחיים נוחים לא יותר ולא פחות. מבחינה חיצונית, אני מתעלמת מהעניין הזה בפגישות הראשונות כי אני יודעת שלפעמים מישהו שבהתחלה לא נראה לי משהו, אחרי הכרות פתאום הוא כבר לא נראה כזה מרתיע, ואפילו חמוד... אם אחרי כמה פגישות אני עדיין מרגישה סלידה חיצונית אז זה לא יילך. וכמובן..בגלל שאני בחורה יחסית עצמאית ודעתנית..אני מעדיפה גברים שמעדיפים זוגיות עם בחורה עצמאית ודעתנית..ולא מחפשים כדבריך "אישה קטנה". זה לא אומר שאני לא אשקיע שעות בלבשל לבחור שלי ארוחת מלכים... אבל בחוקי המטבח שלי..כשהאחת מבשלת...השני עושה כלים..

למעלה