נושא בוער אחר-לגבי הפרסום בידיעות

M e n s R e a

New member
נושא בוער אחר-לגבי הפרסום בידיעות

למישהו יש מושג למה במיני כתבה שנעשתה על הלהקה בידיעות לפני ההופעה נאמר, שיש שמועות על פירוק אחרי סיום הטור? כי לא שמעתי על זה כלום עד אז. יכול להיות שזה סתם מבורות (בד"כ האחראים על כתבות מוסיקה יותר חובבים את הז'אנר של נינט)? או שזה למשל אמצעי למכור עוד כרטיסים (סוג של קונספירציה) מתוך כך שאנשים יבינו שלא יהיו עוד הזדמנויות לראות אותה, גם לא בחו"ל? או שאולי דייב יצרף נגנים אחרים? ותכל'ס, מישהו מוצא, אחרי הופעה כמו זו של אתמול, איזשהו הגיון בפירוק בכלל?

אתה יודע איך זה, עיתונאים...

אל תאמין לאף מילה שלהם... חח אני נזכר בעיתונאית הפדחנית הזאת..."אתם מתכוונים לרקוד עם הגיטרות?" חחחחחח

NYMets Man

New member
אתם שוכחים שמדובר בדייב

בחורה בחודש החמישי להריון יותר יציבה נפשית ממנו. והוא תמיד בטוח שהוא הולך לפרק את הלהקה... אבל אם יש סיבה אחת שהוא לא פירק אותה ב-10 שנה האחרונות זה בגלל הופעות כמו מה שהיה אתמול. הבנאדם שר את הולי וורז עם חיוך מרוח על הפנים... זה משהו חדש מהבנאדם הכי זועף במטאל. הוא נהנה והוא יודע את זה

M e n s R e a

New member
צודק. וכשכתבתי שזה לא הגיוני לאור ההופעה של

אתמול, התכוונתי למה שאמרת לגבי כמה שהוא נהנה מזה.

M e n s R e a

New member
Do you know what band this is?????

זה בדיוק התופעה שהזכרתי קודם. שולחים חובבת פופ בבירור לסקר הופעת מטאל. ועושים לעצמם בושות. אני מניח שדייב כבר רגיל לחלטורות העיתונאיות האלה, כי הוא דווקא מקבל את זה יחסית רגוע. וכן, עצם התגובה של דרובר מאד הצחיקה. ראיתי את זה עכשיו בלינק ממטאליסט. איזו כתבת סתומה.

recoil

New member
דייב אמר בראיון לפני שנתיים

שהאלבום החדש (דאז: סיסטם האס פיילד) יהיה ה"אחרון" שלו (הוא תיכנן שזה יהיה אלבום סולו אבל הוא היה חייב עוד אלבום אחד לחברת התקליטים כמו שהתחייב בחוזה) . ואז הוא המשיך והמשיך, והגיע ל united abominations .. עכשיו, האלבום הזה .. הוא בכלל היה בטוח ב 100% שלא יהיה אלבום אחרי סיסטם האס פיילד .. והנה אלבום חדש, וטור חדש .. אז כנראה בגלל זה, העיתונאים לא מאמינים שדייב ימשיך להוציא אלבומים ולעשות טורים .. או בקיצור: להמשיך עם מגהדת' . לפי מה שהבנתי מהראיון עם דייב, הוא כנראה (לא בטוח) ייצא לקריירת סולו.

M e n s R e a

New member
בכל מני צורות הוא כבר בקריירת סולו מאז 98

בכל זאת, עם כל הכבוד לאנשים שמנגנים איתו...

M e n s R e a

New member
כן, אבל הם לא מושכים תשומת לב כמו ההרכב ההוא

והם יחסית אליהם נגנים פחות טובים.

recoil

New member
אחי, גלן דרובר לא נופל ממרטי פרידמן.

הוא תותח אני אומר לך

M e n s R e a

New member
לא חושב, ממה שהספקתי לשמוע ממנו

לא שהוא לא תותח, אבל פרידמן...קצת יותר

אל תסתכלו על היכולת הטכנית של גלן מול פרידמן

כי טכניקה כזאת יש להמון אנשים בעולם, אבל לכתוב סולואים כאלו, זה הסיפור. הסגנון האישי של כל אחד, הFEEL של הנגינה שלו, זה ההבדל.

StaffordshirE

New member
לדעתי זה חרטא אחת גדולה, כל שני וחמישי

יוצאת שמועה שמגהדת' עומדים להתפרק.. ומעניין שדווקא עיתון חדשות ישראלי יהיה הראשון לפרסם את הידיעה הזאת..

M e n s R e a

New member
כן, זה גם רעיון שחשבתי עליו

אגב, ראיתי את התגובה שלך בוואלה. עוד חרטוט שלהם זה שהשיר הכי מזוהה של הלהקה הוא a tout. לא נראה לי שמשהו יותר מזוהה מ-holy wars

StaffordshirE

New member
איזה תגובה? חח

רק אחרי שקראתי ת'הודעה שלך ראיתי שבכלל יש כתבה בוואלה.. אתה יודע שיש עוד מעריצי מגהדת' בארץ בשם שלומי נכון?
למרות שאם הייתי מגיב לכתבה לא הייתי מתעסק בקטנות כמו התגובה של ה"שלומי" ההוא.. יותר הייתי מחמיא על הביקורת הטובה שכתבו שם..

M e n s R e a

New member
איזה קטע

באמת חשבתי שזה אתה. ותכל'ס זה היה די קטנה. ולפחות היא הפגינה יותר ידע מההיא ששאלה אם הם הולכים לרקוד עם הגיטרות...וואי, אני מספר את זה לאנשים, ואנחנו צוחקים על זה יותר מגלן. מישהו יודע מי זו הכתבת הזו?

למעלה