נושא : בתי הקולנוע

tygger

New member
DivX זה הפיתרון אם כבר.

אנחנו מדברים על חוסר במזומנים הסטרי. סרט מורד מהאינטרנט (אפילו אצל חבר), נצרב על דיסק שעולה גג חמישה שקלים ונצפה בכל מחשב. אצלי לדוגמא זה מחובר לסלון לטלויזיה יחד עם DVD גם.

../images/Emo45.gif

למה לצרוב ?? לא חבל על הדיסקים ? אבל מצד שני טוב שיהיה :) אני אישית רואה מ הגמד

נושא : בתי הקולנוע

לדעתי המחירים בבתי הקולנוע מתחילים להיות מוגזמים! 33 שקל לסרט?? אני אישית לא יכול לעמוד במחירים כאלה. אני עשיתי מנוי לסינמטק ומוריד סרטים מהנט ומסתכל גם אצל חברים. נכון אין את חווית הקולנוע אבל הכיס קטן :( וזה עוד לא הכל. חווית הקולנוע לא שלמה ללא פופקורן ושתיה. ושהם ירשו שנביא מהבית? לא ולא . אני וחבר שלי חישבנו זה יוצא בסביבות ה53 שקל להליכה לקולנוע עם קונים שתיה ופופקורן בינוניים. מה אתם אומרים על זה? הגמד

ronen1981

New member
וזה כשאתה הולך עם חברים .

ונניח ואתה רוצה לצאת לדייט לסרט עם מישהי חדשה אז בכלל........ מכל מקרה אני אישית הולך לקולנוע רק לסרטים ממש שוים מבוססי אפקטים לשאר הסרטים אני מחכה שיגיעו לבית הק´ולנוע של הטכניון (ואז כסטודנט אני נכנס אם לא בחינם אז ב10 ש"ח מקסימום) או מחכה שיגיעו לדיוידי ולוקח אותם בהשאלה למערכת הקולנע ביתי שלי .(אמנם טלויזיה 28 אינץ ולא מסך ענק אבל גם זה בסדר..) וכמובן שאפשר תמיד לצפות דרך המחשב....... מכל מקרה מטריקס 2 שיצא בדצמבר למסכים אני הולך לראות בקולנוע שכן זה סרט אפקטים מובהק ושווה תהשקעה......

כן צודק...

אתה יודע במקרה מה הסיפור של מטריקס 2 הוא מציל את כל האנושות מה "כלא" או משו?

ronen1981

New member
אני לא יודע...

אני יכול לנחש שזה כנראה קשור לבני אדם שמסתתרים בארץ הנסתרת ואיכשהו כנראה איתם הם עושים הבדל....הם עדיין לא מצילים את כל האנושות ואת זה אני יודע כי צפוי מטריקס שלוש :).

danistar

New member
תשמע .. רעיון

אתה + חברה + כיבודים =~ 100 שח . עדיף כבר לחכות כמה חודשים ולקנות את ה DVD.

tygger

New member
נסיעה לקולנוע לא נחשב?

או שאוטובוסים/דלק זה חינם אצלך? גם אני הייתי הולך לסינמטק. האופנוע הגדול הכחול תחת המדרגות שחנה זה האופנוע שלי. אחלה של סרטים דווקא. אבל לא ניצלתי את המנוי כך שאני לא ממש רואה את עצמי מחדש את זה שוב. בתור תלמיד, סטודנט או חייל זה שווה. בתור אזרח מן השורה... ובכן, כמה אנשים שאינם סטודנטים/חיילים/תלמידים אתם רואים שם?

נסיעה לא נחשב כי חברים מסיעים ../images/Emo13.gif

אני חושב שזה ממש מוגזם כמה שהם לוקחים! אה זה היה האופנוע שלך ? לא ידעתי .. איזה כבוד ! אני רואה שם דווקא הרבה מבוגרים. הגמד

למעלה