נושא דביק - תירגום שירים

• פותח הנושא gp53
  • פורסם בתאריך

gp53

New member
יום ירוק-סל תיק(משוגע)

יש לך את הזמן להקשיב לי מיבב? על כלום והכל באותו הזמן. אני אחד מאלה טיפשים רגשניים נוירוטי עד לעצם אין ספק לגבי זה. לפעמים אני מביא לעצמי את ההתגנבות לפעמים המח שלי משחק משחקים עליי זה הכל ממשיך להתאסף אני חושב שאני נסדק למעלה האם אני רק פרנואיד? או שאני סתם מסטול הלכתי לפסיכילוג כדי לנתח את החלומות שלי היא אמרה שזה מחסור בסקס שמדכא אותי הלכתי לזונה היא אמרה שהחיים שלי זה חור אז הפסקתי עם היבבות כי זה מדכא אותה לפעמים אני מביא לעצמי את ההתגנבות לפעמים המח שלי משחק משחקים עליי זה הכל ממשיך להתאסף אני חושב שאני נסדק למעלה האם אני רק פרנואיד? יה יה יה רודף בצע לשליטה אז כדאי שאני אחזיק חזק לפעמים אני מביא לעצמי את ההתגנבות לפעמים המח שלי משחק משחקים עליי זה הכל ממשיך להתאסף אני חושב שאני נסדק למעלה האם אני רק פרנואיד? או שאני סתם מסטול? כפי כבר שכנראה הבנתם זהו פרוייקט תירגום שירים של גרין דיי לעברית(שלי לא יצא משהו אבל לא נורא). כמה שיותר מצחיק יותר טוב.

BlueBeIl

New member
*מקרה אבוד../images/Emo142.gif

אני אתרגם משהו אחר כך...

*צחוק* *צחוק*, את מתה.

איך את יושנת בלילות? איך הידקת את חבל סביב צוורך? כמו ללעוס נייר אלומיניום, זה כ"כ כיף. הולך להיות מת לפני שתלכי. בגלל שתראי איך הדברים נהיו, ואני אהיה שמח אז אני לא אעשה כאילו, ואני אצהל שאת יורדת למטה, ואני אצחק, ואני אצחק. כמה רגשות את יכולה לגנוב? חייב להיות חלק מההקסם שלך. אני יכול לראות דרכך, כי את לובשת בגד דק. כמו ללעוס נייר אלומיניום שוב פעם. בגלל שתראי איך הדברים נהיו, ואני אהיה שמח אז אני לא אעשה כאילו, ואני אצהל שאת יורדת למטה, ואני אצחק, ואני אצחק. *צחוק* *צחוק* את מתה! ואני כה שמח! בזכרון אוהב, לקיצך. כשספינתך יורדת, אני אצא ואצבע את העיר, *צחוק* *צחוק* את מתה! *צחוק* *צחוק* את מתה! *צחוק* *צחוק* את מתה! *צחוק* *צחוק* את מתה! הבדיחה הסתיימה! את היתת רקטום, ועכשיו את הלכת! כשספיתך תרד, אני אעמוד בצד ואתבונן בטביעתך *צחוק* *צחוק* את מתה! *צחוק* *צחוק* את מתה! *צחוק* *צחוק* את מתה! *צחוק* *צחוק* את מתה, את הולכת למות. רק תזכרי את מה שאמרתי, *צחוק* *צחוק* את מתה! *צחוק* *צחוק* את מתה! *צחוק* *צחוק* את מתה!

clam

New member
יום ירוק- היא

היא, היא צועקת בדממה,מהומה זועפת חודרת דרך המוח שלה, מחכה לסימן לשבור את הדממה עם לבנה של שליטה עצמית. האם את נעולה בעולם שתוכנן בשבילך? האם את מרגישה כמו כלי סוציאלי ללא שימוש? תצעקי עלי עד שאוזני ידממו, אני שם לב רק בשבילך היא, היא הבינה שכל הספקות שלה היו זוית הראיה של מישהו אחר להתעורר הפעם הזאת כדי לשבור את הדממה עם לבנה של שליטה עצמית האם את נעולה בעולם שתוכנן בשבילך? האם את מרגישה כמו כלי סוציאלי ללא שימוש? תצעקי עלי עד שאוזני ידממו, אני שם לב רק בשבילך

barak jo

New member
סודיותScattered

יש לי תמונות סודיות על הריצה שלי בחדר מזכיר את הזמנים שהיתחלקנו גורם לי להרגיש שהיית פה עכשיו ניראה ששכחת את התהחליך בחיים האלו כל השירים שנימחקו כבר ניראה שלמדתי מהטעויות שלי תיפתחי את העבר ואת ההווה עכשיו שאנחנו שם ספרי סיפור ואני יקשיב תיפתחי את העבר ואת הווה ואת העתיד גם אומר מה שיש לי ומה שאני יביא אותו לך מפסיד וקשור לפתקים משאיר את המנורה למטה בגרון מופיע במזכרות מיתאכסן למלות עוד שנה נימרח עוד ועוד שמיתחבר לתוך העור חותך אותו לחתיכות משאיר אותי פתוח משאיר קורבן עם אין לך אף אחד ועם אין לך מקום ללכת,זה היה בסדר? יכול ליהיות שיהיה בסדר

למעלה