נושא היום: חדר כושר ותורים למכשירים

רחלילי

New member
נושא היום: חדר כושר ותורים למכשירים

מי שיש לה מנוי בחדר כושר אולי מכירה את הבעיה. כשהייתי מנויה באוני´ בתל אביב היה מין רישום כזה שיכולת לבוא בכל שעה ביום ולהרשם למכשיר ספציפי לשעה ספציפית למשך עשרים דקות. והיית בא באותה שעה ולא משנה מי היה על המכשיר קודם. זו השעה שלך ואתה יכול לבקש מאותו אדם לרדת וזה שלך לעשרים דקות. ככה יכולתי לתכנן מראש שבערב אני משמונה עד תשע בחדר כושר. ולהיות רגועה. היום אנו גרים בישוב אחר ועשינו מנוי לחדר כושר. רק מה שם לא שמעו על השיטה הזו וכל פעם שאנו באים עלינו לתכנן שלמרות שאני רוצה רק 30-40 דקות על שני מכשירים יחד, עלי לבוא מוקדם בהרבה כי תמיד יש תור. זה יכול לקחת שעתיים כולל המתנה. יש שם חוק כתוב שמותר רק חצי שעה על כל מכשיר, אבל אנשים עולים ואיש לא שם לב מתי הם עלו וכך אנשים תופסים מכשירים לאיזה שעה ואפילו יותר. יש מין רישום שאתה נכנס אתה רושם את עצמך בתור למכשיר אבל זה לא אומר באיזה שעה תעלה, רק אחרי מי אתה. זה נורא מעצבן אותי. המדריכים שם מיואשים ומתחלפים כל תקופה ואין עם מי לדבר. רציתי לדעת איך זה אצלכם בחדר כושר.

השיטה הראשונה נשמעת נהדר!

למה שלא תארגני עצומה של מנויים שחושבים כמוך (אני בטוחה שיש המון) ותגישי להנהלה?אם הם לא מקשיבים למדריכים אולי הם יקשיבו למנויים? (כשיש לי בעיותטכניות בחדרי כושר בהם אני מלמדת, כמו מזגן חלש מידי, אני מפנה את המנויים ישירות להנהלה ואז הדברים זזים מהר! אין מה לעשות - הלקוח תמיד צודק!)

daldan

New member
אצלנו אין שום רישום

ויש שעות שאני באה והכל תפוס ואין סיכוי לעלות על אחד המכשירים, צריך פשוט לחכות. אני פשוט משתדלת לבוא בשעות מאוחרות יותר כיש פחות עומס (לא תמיד זה עוזר) זה גם לא טוב מבחינה פיזית לעשות הפסקה גדולה בין מכשיר למכשיר, אבל צריך לתמרן. תנסי לבדוק אם יש שעות פחות עמוסות ותגיעי בשעות האלה. (אצלנו למשל זה בערך ב20:30 ולפעמים אפילו אחרי זה)

רחלילי

New member
מכתב להנהלה

לא שלא חשבתי על זה הבוקר זה היה ממש כמעט מלחמה שם (אני לא השתתפתי אלא חיכיתי בשקט). דיברתי על זה עם המזכירה כבר בהתחלה כשנרשמנו והיא אמרה שאין דבר כזה. המדריכה שם היום אמרה לי שלהנהלנה פשוט יש ראש קטן. חשבתי להחליף שנה הבאה למקום אחר ונראה לי ששנה הבאה אני פשוט לא ארשם לא הגיוני שאני באופן קבוע לא יכולה לדעת מה מצב המכשירים מראש. אגב, השעה בה הייתי היום היתה 5:40, החדר נפתח עשר דקות קודם, אנשים אמורים לישון בשעה הזו לא? באתי והכל היה תפוס. וככה זה גם בערבים החל מלפנות ערב ועד הערב המאוחרף לעיתים משתנה אבל זה מין טוטו כזה האם לשים נעלי ספורט ולהתכונן נפשית לכושר או לא וזה מבאס לאללה. פעם כבר הלכתי הביתה בגלל זה.

אני הייתי מנסה מכתב...

אין לך מה להפסיד... מקסימום לא ישנו את השיטה.... איזה מכון זה? איפה? אין אלטרנטיבה? אם המכשירים עמוסים ב- 5:40 בבוקר אין להם פשוט מספיק מכשירים! הם רשמו יותר מידי מנויים למכון והם חייבים להוסיף ציוד! זה ממש לא הגיוני! מרד צרכנים ועכשיו!

רחלילי

New member
האלטרנטיבה:

הולמס פלייס ב-7000 שח לזוג לשנה. וזה נשמע לי פשוט טירוף. וחוצפה. לגבי כמות מנויים אין לי מושג אני יודעת שכאשר באנו להרשם אמרו לנו שיש הגלבה על מס המנויים.... אז אני באמת לא יודעת. זה משהו בניהול לדעתי. משהו מיושן ואני תוהה מה לכתוב להם במכתב כי מטרתי היא להשיג שינוי ולא סתם להעביר ביקורת. אני לא יכולה לנפנף להם בזה שאנשים יעברו להולמס פלייס כי גם שם ביררתי ואין רושים (שם יש רק יותר מכשירים). אני לא יודעת באיזה טיעון אני יכולה לשכנע אותם במשהו שנראה לי כל כך הגיוני.

Ronnie*

New member
להולמס פלייס יש מנוי בוקר...

בעלי היקר מנוי שם, והוא מאוד מרוצה... הוא אומר שאף פעם אין שם תור למכשירים... והמחיר למנוי בוקר הוא הרבה יותר שפוי. כמובן שזה מתאים למי שיכול ללכת בבוקר (נניח, לפני העבודה). אני לא יכולה...

אז ככה...

קודם כל - אם תגידי לי בערך באיזה איזור אולי אני אוכל להמליץ לך על אלטרנטיבה (ואולי לא... אבל אני יכולה לנסות
) הולמס פלייס - נורא נורא יקר למרות שהמקום ברמה (לפחות מבחינת הציוד - המדריכים לא תמיד....) אפשר לשאול אצליהם בקבלה אם יש מישהו שמעוניין למכור מנוי ואז לפעמים מוצאים מנויים חלקיים ב"הזדמנות" (עדיין יקר) לגבי המכתב - אני חושבת שכדאי להאכיל אותם את הפתרון שלך בכפית ולהסביר את הבעיה באופן ענייני (לתאר להם את המצב היום ולמה הוא לא טוב). הכי טוב - לכתוב את זה בנקודות וקצר: (1) הבעיה (2) הפתרון

gmgy

New member
בזמן האוניברסיטה

גם פה היתה אותה שיטה שאת מדברת עליה. זה לא שכל המכשירים היו תפוסים, אבל הרבה מעדיפים למשל את ההליכון על אופניים ולכן לשם תמיד היה תור. היום, בNYSC, אין לי בעיה כזו. פשוט אין תור, או מקסימום תור של בן אדם אחד כשיש מלא מכשירים. אני חושבת שמכתב להנהלה הוא פשוט נדרש! אתם משלמים כסף לא כדי לבזבז את הזמן שלכם בלחכות! אם זה היה המצב, פשוט יכולתם לקנות הליכון הביתה, אני בטוחה שזה מתקזז אחרי שנה.

אמיקה

New member
המלצה חמה על חדר כושר בת"א

אם הולמס פלייס בא בחשבון אז למה לא חדר כושר אחר בת"א ? הולך? אם כן אז הנה ההמלצה שלי : אפגרייד - זה ברח´ הירקון בת"א (ליד השגרירות האמריקאית), אין מצב שמכשירי הריצה או הסטפרים או האופניים או המכשיר הזה של "מון וקינג" - אין מצב שכולם תפוסים, תמיד (99% מהזמן לפי נסיוני) יש מכשיר פנוי בכל אחת מהקטגוריות (ז"א - הליכון פנוי, אופניים פנויים וכו´), וכמובן יש מכשירים נוספים שבד"כ פנויים ואם לא אז יש אדם אחד שמקס´ אפשר לעשות איתו/ה סטים מתחלפים (מאוד נחמדים שמה..
). חוץ מזה יש שם המון "חוגים" במחיר המנוי, יש הנחיה של מדריכים (מארגנים לך תוכנית אישית ללא תשלום נוסף), יש שם סאונה, מקלחות, וכל מה שצריך בחדר כושר. המחירים גם כן, זולים מהולמס פלייס - (נגבים חודשית מכרטיס האשראי) - והאפשרויות הם מינוי בוקר או ערב (195 ש"ח לחודש) או מלא (275 ש"ח לחודש או 295 ש"ח לחודש שמקנים לך אפשרות להודיע מראש על ביטול המנוי באמצע התקופה). יש אפשרות לחניה מוזלת, יש (לא ניסיתי) בריכה, ואין מאצ´ואים מנופחי ידיים שרק באים להתחיל עם בחורות...(או כמעט שאין). אני מאוד מאוד מרוצה מהחדר כושר הנ"ל. אה, ויש מדריכת ספינינג אחת חמודה אם כי קילרית..
(עונה לשם גלגלגלית...)

fila

New member
לי נגמר המנוי ולא חידשתי אותו ובכך

השלמתי סופית עם היותי עצלנית .... בנהריה יש חדר כושר נהדר "לייף אנד פיטנס" ויש לפעמים תור בעיקר בהליכון אבל לא משהו רציני במיוחד, טוב נו זה נהריה
אגב,יש לי עוד כמה שיזופים במיטת שיזוף שלא ניצלתי ואולי כבר הגיע הזמן,גם נגמר הקיץ,גם אני נראית חיוורת לאחרונה וגם ממש מתאים לי לתפוס 20 דקות תנומה אחרי העבודה
עוד מישהי הולכת למיטות שיזוף?

למעלה