נושא הפורום 2

סתם מבקרת

Active member
הפורום לא שינה ייעוד וכל החומר מהאתר הישן אמור להייבא לכאן. @nisso167 יכול להעביר את הנושאים לפורום המתאים (ניסו, למעלה בפינה ניהול נושא או ניהול ברשימת הנושאים, אך לפני שאתה מעביר נושא, באפשרותך לעשות פה סדר ולמזג את הנושא הזה עם הנושא הזה [לא לשכוח לסמן הודעות משנה]), ואם עדיין לא עשה כך, ודאי יש לכך סיבות
לכתוב ש"כל החומר מהאתר הישן אמור להייבא לכאן" זאת הטעיה כי הרי בעצמך כתבת במקום אחר שחומר מכלים ומידע לא יעבור, לא מאמרים, לא קישורים לא הודעות נבחרות וכן הלאה . אז למעשה מה שיעבור הן כל ההודעות הישנות על פתיליהן מהפורום הקודם.

frankthe2

Active member
בעבר הפורום בעל השם הזה נתן תמיכה טכנית בענייני מחשבים.
עד עכשיו ובדקתי פורום סיוע בתפוז ריק מהודעות למרות שרוב ההודעות כאן הן בנושא של סיוע בפורומים בתפוז.
אז הבנתי שהפורום הזה שינה את יעודו.
אולי כן אפשר יהיה לפתוח פורום יעודי לתמיכה טכנית במחשבים ואז לשנות את נושא הפורום הזה לתמיכה טכנית בתפוז ולא להישאר עם המונח המעורפל תמיכה טכנית. אתמול דרך אגב עזרתי לאימא להפעיל את השלט של הטלויזיה ואז היא אמרה לי שאני נותן לה תמיכה טכנית...
במילא כבר זו הייתה הצעה בעבר משנת 2015 אבל אולי בכל זאת בוא נפעיל את השכל הישר

arseny92

Well-known member
מנהל
בעבר הפורום בעל השם הזה נתן תמיכה טכנית בענייני מחשבים.
עד עכשיו ובדקתי פורום סיוע בתפוז ריק מהודעות למרות שרוב ההודעות כאן הן בנושא של סיוע בפורומים בתפוז.
אז הבנתי שהפורום הזה שינה את יעודו.
אולי כן אפשר יהיה לפתוח פורום יעודי לתמיכה טכנית במחשבים ואז לשנות את נושא הפורום הזה לתמיכה טכנית בתפוז ולא להישאר עם המונח המעורפל תמיכה טכנית. אתמול דרך אגב עזרתי לאימא להפעיל את השלט של הטלויזיה ואז היא אמרה לי שאני נותן לה תמיכה טכנית...
במילא כבר זו הייתה הצעה בעבר משנת 2015 אבל אולי בכל זאת בוא נפעיל את השכל הישר
הפורום לא שינה ייעוד וכל החומר מהאתר הישן אמור להייבא לכאן. @nisso167 יכול להעביר את הנושאים לפורום המתאים (ניסו, למעלה בפינה ניהול נושא או ניהול ברשימת הנושאים, אך לפני שאתה מעביר נושא, באפשרותך לעשות פה סדר ולמזג את הנושא הזה עם הנושא הזה [לא לשכוח לסמן הודעות משנה]), ואם עדיין לא עשה כך, ודאי יש לכך סיבות

nisso167

Member
מנהל
מעביר הכל לפורום משוב, אלא שעדיין נשארים כאן ספיחים...

למעלה