נושא הפורום 2

GoldenEyes

Well-known member
משעשעים אותי אלו בתפוז
מעבירים פורומים שאבד עליהם הכלח
צאטים כבר שנים שאין בתפוז
בלוג טיוי ? כבר שנים שלא קיים נראה לי , אחרת לא היו משחררים את כל הפוליסים :)

1594628196122.png

Zadig

Well-known member
קודם מעבירים ואח"כ מוחקים.
לבנתיים קשה להתמצא במה שיש, הכל זה רשימות ארוכות, כל ההודעות פתוחות ולא מכונסות לכותרת, וקשה לעקוב אחר מי מגיב למי בתוך הפוסט...ועוד צרות של פולנים :)
מניח שלקחו פלטפורמה חדשה ולומדים את תכונותיה תוך כדי תנועה.
הצרה הגדולה ביותר שהיתה ונשארה - שאי אפשר למחוק פוסט ! זה שערוריה !

GoldenEyes

Well-known member
קודם מעבירים ואח"כ מוחקים.
לבנתיים קשה להתמצא במה שיש, הכל זה רשימות ארוכות, כל ההודעות פתוחות ולא מכונסות לכותרת, וקשה לעקוב אחר מי מגיב למי בתוך הפוסט...ועוד צרות של פולנים :)
מניח שלקחו פלטפורמה חדשה ולומדים את תכונותיה תוך כדי תנועה.
הצרה הגדולה ביותר שהיתה ונשארה - שאי אפשר למחוק פוסט ! זה שערוריה !
לא לא , קודם מוחקים ואח"כ מעבירים
ככה מעבירים פחות זבל=פחות בייטים
כמו במעבר דירה חחחח , כשמתחילים לארוז מוצאים הרבה זבל וזורקים , כדי שיהיה פחות להעביר

BigBadWolf

Member
בדיוק היום שמתי לב שפורום לימודי כימיה קם לתחיה לאחר שנסגר כבר לפני לפחות 5 שנים. הייתי סקרן אז נכנסתי ומסתבר שאין לי מספיק הרשאות לכתוב שם :LOL:. אז למה זה קיים אם אי אפשר לכתוב?

GoldenEyes

Well-known member
בדיוק היום שמתי לב שפורום לימודי כימיה קם לתחיה לאחר שנסגר כבר לפני לפחות 5 שנים. הייתי סקרן אז נכנסתי ומסתבר שאין לי מספיק הרשאות לכתוב שם :LOL:. אז למה זה קיים אם אי אפשר לכתוב?
לחכמי הפרדס הפתרונים

arseny92

Well-known member
מנהל
לחכמי הפרדס הפתרונים
כי יעבירו את כל התוכן והארכיונים גם אם הפורום יישאר סגור, ואז אפשר יהיה לבקש לפתוח אותו ולהחייאתו אם מישהו ייקח את היוזמה לנהל שם אם מתמצא בחומר
כאשר באתר הישן פורום שהוא סגור לא מופיע בקטגוריות ועל הדף הראשי ולמשתמש לעתים גם אין מודעות שהוא בכלל היה קיים

כמו כן לאחר ייבוא של כל התוכן ניתן יהיה גם להסתיר פורומים מהדף הראשי, או ליצור קטגוריה "ארכיונים" או משהו, ולהעביר את כל תתי הפורומים הסגורים לשם וזה יקצר קצת את הבלאגן שיש על הדף הראשי כעת

הודעה גורפת של Admin היא בגלל שהנהלת האתר רשאית בכל עת לכתוב בפורום סגור לכתיבה על ידי משתמשים

למעלה