נושא חדש בפורום והפעם הנוער שלנו

נושא חדש בפורום והפעם הנוער שלנו

שבת שלום לכולם הערב החלטתי לכתוב על הנוער שיש לנו בלוד ורמלה אני יודע שיש לנו נוער ניפלא מרבית מבני הנוער שלנו חבר'ה מצויינים אבל לצערי יש גם רבים שלא מייצגים את השאר באור חיובי לדוגמה השימוש בסמים ועברינות נוער . תנסו לכתוב מה אתם חושבים על הנוער שלנו ותנסו להיכנס לראש שלהם . גיא

היה לי כמה קטעים לא נעימים

פעם אחת במחסומים עם הנוער של רמלוד-כלומר- עש לכם נוער נפלא אין מה להגיד- אבל עש את הפלצפנים האלו יש את זה בכל מקום אבל יש את מקומיים שלדעתי צריך להרגיע אותם (אם אני אלים בדברים שלי תגידו) היה לי קטע שהיה לי מחסום כל שהו בראשל"צשזה יל יד באר יעקב -עצרנו אחד לבדיקה בדקתי לו ר"נ (רשיון נהיגה) ההוא זורק לי יציאה "אתה עוצר אותי רק בגלל שאני לודאי??" אמרתי לו מה הקשר שחררתי אותו אחר כך לדעתי עש הרבה סטיגמות על רמלוד

שלום דוקטור

ראשית אני מבטיח לשלוח לך את הקובץ כבר מחר בבוקר תתקשר אליי כשתוכל ועכשיו לנושא המדובר אשמח לדעת מה חושב נשיא רוטרי בלוד על הנוער של היום. שבוע טוב גיא

דני361

New member
הנוער ברמלוד

האמת שאני לא מכיר כל כך טוב את הנוער כאן להזכירכם אני ממש טרי ברמלה . יצא לי לפגוש חלק מהחברים של הילדים שעשו עליי רושם של חבורה טובה ילדים עם חינוך טוב אני חושב שבכללי הנוער כאן לא נופל ברמתו מנוער בת"א או הרצליה . שבוע טוב לכם דניאל

fireloc

New member
יש לנו נוער מצויין

חבל רק שלנוער הזה אין מה לעשות בעיר והם חייבים לצאת מחוץ לעיר בשביל לבלות אני חושב שכדאי לנו לבחור בראש עיר מהנוער אני בטוח שהם ילמדו אותנו הרבה . טל

drshatil

New member
../images/Emo4.gifישלנו נוער

בסה'כ כללית הנוער טוב,כמובן תמיד יש יוצאים מן הכלל,הבעיה כנראה לא בנוער אלא באוכפי החוק ,קריא משטרה באזור שלא עושה כלום בנדון חוליגניזם.דוגמא קטנה-כמעט מדי יום עוברים בני נוער ברחובנו לכוון קוסמוס,בדרך משחיטים מכל הבא ליד,בין השאר זורקים אבנים על תריסי הבתים ובורחים,נזקים לא חסרים כגון ניפוץ שמשות ,שבירת תריסים,ואין למי לפנות .המשטרה מקבלת את התלונה,ולא עושה כלום חוץ מהבטחה לשלוח ניידת שאינה מגיעה כלל.

lj101

New member
שלום רב, יש לנו נוער טוב ובעל

פוטנציאל להתקדמות בחיים, אבלללללל ישנם מספר אלמנטים שקשורים זה בזה וגורמים לאותן התופעות הלא נעימות לגמרי שגורמות ליצירת סטיגמות כלפי אותו נוער ואותם הצעירים עד גיליים 22 +-. הבעיה הראשונה שלפי דעתי צריכים לטפל בה ביד קשה והיא נושא המשמעת שמתחילה בבית וממשיכה בבתי הספר היסודיים ובתיכונים. הבית בו גדל הילד וכאשר אינו מקבל תשומת לב או קיימות אי אילו בעיות פרסונליות בבית, גורמות לאותם הילדים לפרוק כלפי חוץ ולהגיב באגרסיביות כלפי מוריהם וחבריהם בכיתה ובעיר ומחוצה לה - מי שאמון לטפל או לזהות הם המורים בבתי הספר אבל לצערי עוד מתקופת היותי תלמיד כנראה שלמורים ומוסדות החינוך לא מעניין אותם המצב והם כנראה בתפיסת העולם המצומצמת שלהם רק מתעסקים בחינוך (גם זה בספק) והפיתרון הוא הפעלת חוקי משמעת בביתי הספר וכן טיפול אינטנסיבי במסגרת או שלא במסגרת בתי הספר באותם התלמידים הבעייתיים ע"י שעות חינוך נוספות שבמהלכם יוכלו לפרוק ולתעל את עצמם ושוב וחובת המימון צריכה להיות ע"ח ההורים ואו הרשות המקומית שתמצא מקורות מימון נוספים שלא ממסגרת התקציב. הבעיה השנייה היא השעמום, לצערינו מי שידו משגת מוצא לעצמו תעסוקה ומקומות בילוי מחוץ לעיר, מי שאינו יכול פשוט משעמום מתחיל לעשות דברים שליליים שמתחילים בדברים קטנים יחסית בהפרעה לציבור ומסתיים לפעמים באלימות קשה, אחת הפתרונות הם קודם לכל שיתוף של מחלקת הפיקוח ומשטרת ישראל בסיורים במהלך כל שעות היממה ופיזור של התגודדויות של אותן הקבוצות כל אחד לדרכו, פעולה נוספת שנדרשת ושבשנות השמונים עיריית רמלה הייתה מארגנת מסיבות ריקודים עם DJ מהטובים ביותר מידי שבוע ואני לא יודע מדוע הפסיקו, כנראה מחוסר תקציבים שעברו לרווחה ולא לתועלת הציבור ואולי גם בגלל אלימות, שוב המערכת פגעה בצעירים מבלי לטפל באותם החוליגנים שלא מגיע להם להיות במסיבות, אותה השיטה הונהגה שפרנסי העיר בסוף שנות ה-70 הרסו את מקומות הבילוי של רמלה בגלל אלימות וסמים במקום לטפל נקודתית פשוט הוציאו צווי סגירה דבר שגורם לעיר לדשדש במקומה במשך כמה עשורים. בעייה נוספת והיא שלחלק מהנוער אין מסגרת לימודים והם משוטטים בחוסר מעש במרבית שעות היממה, מדינת ישראל שיש לה חוק לימודים חובה אינה אוכפת זאת מסיבות שאינן עולות בראשי אבל רעיון שאני עובד עליו בשנים האחרונות ודורש שיתוף פעולה של מספר גורמים והם: הרשות המקומית, צה"ל/משטרה ומשרד החינוך והוא הקמת מסגרת פנימייה צבאית/משטרתית בעיר אשר תחנך ותלמד את אותם הצעירים לתועלתם וכפי שידוע לרובכם יינתן הדגש על נושא המשמעת כפי שידוע לכם. בברכה LJ101

הנוער../images/Emo105.gif

לדעתי אין דבר כזה נוער טוב או נוער לא טוב.. בכל עיר יש גם מזה וגם מזה, פשוט את הנוער הלא טוב קל יותר לראות כי הוא בדר"כ נמצא יותר ברחוב ועושה יותר רעש. לדעתי, באופן כללי, מרבית מהנוער באזורנו נמצא בחלק הנמוך בסולם מסיבות שהזכירו חבריי לפורום. הסיבה העיקרית והחשובה ביותר לדעתי היא- חינוך! דווקא בתחום זה עליי לציין לטובה את ראש עיריית רמלה שהשיג משאבים רבים לעיר, וניכר שיפור רב בתחום החינוך בעיר, לדעתי, כיום רמלה בין הערים המובילות בנושא ההשקעה בחינוך עם כל התכניות שיש בעיר. כולי תקווה שאכן יהיה שינוי בערים!!

למעלה