נושא חדש בפורום

נושא חדש בפורום

שלום לכולם ברצוני לעלות נושא חדש לפורום ובבקשה לתת לזה ייחס רציני כמו תמיד. דיברנו על פוליטיקה דיברנו על הסמים דיברנו גם על הבנייה הבלתי חוקית וקשקנו הרבה . עכשיו נדבר על מקומות יפים ונחמדים שיש לנו בלוד ורמלה מקום שכל אחד מאיתנו יכול לבקר בו בנסיע של 5 דקות . אתרים מיוחדם היסטורים וגם חדשים תנו דוגמאות יש לכם תמונה? יותר טוב אז קדימה . גיא

Roobie

New member
מקום שהיה יכול להיות מאוד יפה

הוא המגדל הלבן (ככה קוראים לזה, נכון?) ליד הבריכה ברמלה. מקום שבקלות יכול להיות מוזיאון מושך תיירים, אבל סובל מהזנחה וליכלוך (לפחות מהפעם האחרונה שהייתי שם).

zivsb

New member
תשתחרר בשלום ובא תהייה ראש עיר

מועמד אחד כבר יש אז יהייה עוד אחד צעיר אבל ברעות יפה ואפילו יפה מאוד

לא מכירה כל כך טוב את לוד אבל

מכל המקומות שכבר ביקרתי בלוד אהבתי את היכל התרבות. בנין פשוט למדי, מוקף בדשא. נחמד לטעמי. גני אביב היא פנינה יפה בלוד למרות שיש הרבה מה לשפר מבחינת נקיון ולהוסיף עוד פינות ירוקות ולסדר את גינות השעשועים שהמתקנים כמעט כולם שבורים. מה לגבי הגינה הגדולה ליד המשטרה? למה לא שמו איזה סככה אחת לרפואה? מקום כל כך יפה שנראה כאילו אף אחד לא משתמש בו. אפשר לעשות מהמקום הזה פינת חמד של ממש.

zivsb

New member
אמא בריבוע../images/Emo7.gifכן../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כן אני בוכה וגם רבים מבניה של העיר בוכים הנשיקה הראשונה שלי היית בגן היו בו עצים פרחים דשאים שבלים ופינות מסתור בין שביליו רבים מאתנו גילו לראשונה את האהבה לאיזה היכל תרבות את מתכוונת עם דשאים וכו הסורק שלי שבק חיים יש לי משהוא היסטורי

ה דרומי

New member
ולא לשכוח שאפשר לספר לי לפחות

את ההסטוריה ביום שישי הקרוב. אשמח לפגוש אותכם ולשמוע את ההסטוריה של המקום

למעלה