נושא חדש וכואב בלגניסטיים

billc

New member
נושא חדש וכואב בלגניסטיים

מה, מי , בעעע, תרגישו חופשי.... בגדול יכול להיות שהרבה ממכם גרים בשותפות, ויכול להיות שגדלתם עם הורים עם מקל ויכול להיות שנולדתם כך. אבל מה לעשות, חלק מהרווקים שגרים לבד..בא נאמר את זה בעדינות לא הכי מסדורים בעולם
אני מתבייש לומר שאני אחד מהם. מה שקורה בתחילת הקשר אני דוחף כל הזמן לצאת לבלות, או להפגש אצלה בבית. בנתיים גיליתי לה את האמת המרה (ושאני מנסה להשתנות
) והיא הביאה לי את מספר הטלפון של המנקה שלה.
רק שתדעו כמה קטעים איתי, קודם כל יש דיש וושר, יש מכונה כבישה ויש לי מייבש למרות הכל אני קונה כוסות, צלחות, וסכום חד פעמיים . הערות, דעות, רעיונות, טיפים לניקיון, יתקבלו בברכה.

Psycho_pr

New member
למרות שזה פשע נגע הסביבה

אני גם הייתי קונה כלים חד-פעמיים אם היה לי כסף. זה סטארט אפ מטורף. כשרק עברתי לדירה פה אז נשארה סטפה של כלים חד-פעמיים והיה לי איזה חודש שלם בלי כלים לשטוף. זה היה גן עדן.

Shany1312

New member
רעיון המנקה זה רעיון טוב

פעם בשבוע, אפילו פעם בשבועיים, זה חובה. ואני מתארת לעצמי שאתה לא גר בבית גדול, אז לא יותר משעתיים שלוש זה מצויין. חוץ מזה, לנקות אחריך צריך להפוך להרגל. אני לא בלאגניסטית בכלל, לפעמים יש לי בלאגן בחדר, בגדים זרוקים, כוסות וכלים ליד המיטה, קצת בלאגן פה ושם אבל אני אוהבת את זה. כי זה רק בחדר שלי וזה נותן לי הרגשה של שלי. מה שכן, אני דואגת בסופו של יום (או יומיים חח) לפני השינה לסדר הכל במקום. בלאגן שלי, אני גם אסדר. תתחיל להתרגל, ברגע שתעבור לגור עם מישהי, אתה תראה כמה זה עלול להשפיע....

מרינה75

New member
סדר וניקיון

אוקי...מבחינתי, להגיע לדירה של בחור ושהיא תהיה מלוכלכת זה די מבאס, בו נגיד שהוא יצטרך ממש להדליק אותי בתחומים אחרים כדי שאני אגיד "נו טוב אף אחד לא מושלם ואם זה הדפקט העיקרי שלו אז נעזור לו ללמוד ולהשתפר..." .. כאילו תחשוב שאתה מגיע לדירה של בחורה ואתה נכנס לשירותים והם גי'פה ? לא תיגעל? אותו דבר לגביכם, אני רוצה שהבחור שלי ישקיע באופן סביר באסתטיקה, גם של הבית וגם של עצמו, כך למשל, הוא לא צריך להיות חתיך הורס..אבל צריך לעשות את המיטב עם מה שיש, כלומר להתלבש נחמד, ציפורניים נקיות.. אז כך גם עם הדירה, לא צריך דירת פאר, אבל את מה שיש שירגיש נעים ונוח להיות שם. אני בהחלט מצטרפת להמלצה של עוזר/ת בית פעם בשבוע או פעם בשבועיים לשעתיים לפחות כדי שיצחצחו את המקלחת והשרותים ואת המטבח. בקשר לבלאגן..גם לי היו תקופות בלאגניסטיות והצעה שלי היא לפחות שעל פני השטח יראה מסודר כלומר שהבלאגן יסתתר בתוך ארון סגור או בחדר אחד ששם אתה יכול לזרוק הכל ולעשות סדר פעם בשבוע (יאאלה לשים מוזיקה ביום שבת ולהתחיל לקפל בגדים) ככה שלפחות הסלון מסודר ונעים להתכרבל על הספה ולראות סרט

למעלה