נושא חדש לדיון../images/Emo70.gif (צריך לעורר קצת את הפורום!)
אני חושבת שבעונות 1,2 בסדרה פרקי המיתולוגיה היו עיקר העניין וריתקו הכי הרבה. (יש מישהו שלא יודע מה אומרת ההגדרה פרקי מיתולוגיה? אולי צריך להסביר. אם יש אז תגידו) מעונה 3 הקערה התחילה להתהפך קצת על פיה. נראה לי שכבר בעונה 3 הפרקים עם העלילה העומדת בפני עצמה התעלו על פרקי המיתולוגיה. לראייה הפרק השני בעונה (שני אחרי הטרילוגיה המיתולוגית המדהימה של אנאסאזי) - קלייד ברקמן. ועוד פרקים בלתי נשכחים באותה עונה: (לא זוכרת שמות מדוייקים) הפרק עם החרקים, PUSHER, הפרק עם ג'וש צ'אנג הסופר, הפרק עם מותו של קוויקווג.. ועוד.. שני הפרקים הכפולים המיתולוגיים בעונה 3 זכורים לי לטובה; אני אראה אותם בימים הקרובים ואחזור עם רשמים בדיוק עד כמה, כדי לדעת האם התיאוריה כאן חקוקה בסלע
לעומת זאת, שני הפרקים הכפולים המיתולוגיים בעונה 4 היו חלשים יחסית (טונגוסקה/טרמה, מקס). אפשר לומר שבסופי והתחלות עונות (4/5, 5/6, 6/7) היו התעלויות של המיתולוגיה שלא ניתן להחשיב אותן כפחות טובות מ.. משהו בעולם הזה, אבל לגבי כל השאר - בעונות האלה הפרקים הבודדים התעלו ובגדול (לעומת פרקים בודדים די חלשים בשתי העונות הראשונות). בעונות 8 ו-9, שבמידה כלשהי ניתן לראות גם אותן כ"שתי עונות ראשונות" (של דוגט... ושל מאלדר מחוץ לאקס פיילס) כמובן שהקערה (לאזארוס בול?) התהפכה פעם נוספת, והמיתולוגיה היתה כה מצמררת, וחזקה יותר מפרקי העלילה הבודדת (למרות שגם שם היו כמה התעלויות - כמו REDRUM - אבל גם בעונה 1 היו התעלויות - כמו ICE). מה עמדתכם? מסכימים עם הנאמר לעיל? יש סייגים? אשמח לשמוע!
אני חושבת שבעונות 1,2 בסדרה פרקי המיתולוגיה היו עיקר העניין וריתקו הכי הרבה. (יש מישהו שלא יודע מה אומרת ההגדרה פרקי מיתולוגיה? אולי צריך להסביר. אם יש אז תגידו) מעונה 3 הקערה התחילה להתהפך קצת על פיה. נראה לי שכבר בעונה 3 הפרקים עם העלילה העומדת בפני עצמה התעלו על פרקי המיתולוגיה. לראייה הפרק השני בעונה (שני אחרי הטרילוגיה המיתולוגית המדהימה של אנאסאזי) - קלייד ברקמן. ועוד פרקים בלתי נשכחים באותה עונה: (לא זוכרת שמות מדוייקים) הפרק עם החרקים, PUSHER, הפרק עם ג'וש צ'אנג הסופר, הפרק עם מותו של קוויקווג.. ועוד.. שני הפרקים הכפולים המיתולוגיים בעונה 3 זכורים לי לטובה; אני אראה אותם בימים הקרובים ואחזור עם רשמים בדיוק עד כמה, כדי לדעת האם התיאוריה כאן חקוקה בסלע
![](https://timg.co.il/f/Emo8.gif)