נושא חדש.....לקצת יותר ותיקות..

-TURTLE

New member
נושא חדש.....לקצת יותר ותיקות..

מה קורה בערב שאחרי החתונה..יענו בליל הכלולת?? בפירוט..

-TURTLE

New member
למה את מגדפת????

הכוונה היתה לדעת אם באמת הסיפורים שנכתבו מזמן הם נכונים..!!

מיה :)

New member
לאיזה סיפורים בדיוק את מתכוונת../images/Emo35.gif

חלק הולכים למלון, חלק הביתה וחלק טסים באותו לילה לירח דבש. מה בדיוקאת רוצה לדעת

-TURTLE

New member
נראה לי

שאחרי הערב המרגש והמתיש הזה לאף אחד אין כח לכלום אלא רוצים רק לישון..לא??

*שיר

New member
יקירתי, זה תלוי בזוגיות שלך

ואיך אתם רואים את ערב כלולותיכם! אני מקווה בשבילך ובשביל בעלך לעתיד שמה שנהוג לבוא בסוף הערב הנ"ל לא נחשב עבורכם מטלה התלויה ברמת העייפות שלכם... והמבין יבין. (ואם יש כלה שנרדמה מיד - אז סליחה מראש....)

כלניתי

New member
בתור ותיקה שהייתה עד כה פסיבית

TURTLE היקרה, אצלנו זה היה כך: נכנסנו הבייתה וגיליתי להפתעתי שבאמבטיה ישנם מלא נירות פשוט המון. בעלי החמוד הכין הפתעה !!! שמנו את כל הדברים בצד, ואת הצ´קים במקום מבטחים ותוך כדי האמבטיה התמלאה במים. בעלי היקר הוסיף קצפים ושמנים שהוא הכין מראש ונכנסנו ל"ניקוי הראש" כמובן ש"ניקוי הראש" באמבטיה החל להתפשט לשאר חלקי גופנו... עיסינו אחד את השני עיסויים הדדים למשך כחצי שעה ואח"כ יצאנו, התנגבנו אבל נשארנו ערומים. שאלתי את בעלי הטרי "לאן עכשיו" והוא כוון אותי למטבח. מה אומר לך... המשכנו את המסאג´ים במטבח והפעם עם ממרח שוקולד של נסטלה (מממ... טעים) וקצפת. אני מטלבטת מה היה יותר תענוג לטעום את המקלון המתעבה של בעלי המצופה בשוקולד וקצפת או להרגיש את השיניים שלו נושכות את הפיטמות שלי לאחר שהוא גם כן מרח אותן בכל טוב ו"בירך את בירכת המזון". אח"כ חזרנו לאמבטיה והתנקנו, ועברנו לחדר שינה. שיחקנו עוד קצת ב"ניס". כלומר אני שכבתי ובעלי הכניס... ואחרי שגמרנו... (לשחק) הלכנו לישון. ומה את מתכננת בישבילכם ???

*שיר

New member
אולי היא התבלבלה, אבל אין ספק

שזו היתה תשובה הולמת לשאלה...

סהר12

New member
חולנית משהו ../images/Emo18.gif

חבל ללכלך את הפורום בטיפוסי "כלניות" שכאלו..

מיה :)

New member
לא יודעת... יש לי הרגשה

ש-TURTLE מנסה לא לדרוך במקום...
IF U KNOW WHAT I MEAN

למעלה