נושא חדש

הגנובה

New member
נושא חדש../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך השפיעו היחסים עם החמות והחם על יחסיכם עם הבעל
האם זה הרס
האם זה הפריע מאוד
האם זה חיזק את הקשר יותר
אשמח לשמוע מכן... לילה טוב
נשתמע בבוקר

אני, אני, בוקר טוב ונפלא לכולנו../images/Emo45.gif

שיהיה לנו יום יפה
(כמה שהוא נראה אצלי). אז, גנובית התחילה לנבור עם מסרגה לתוך העור ולנסות להוציא פצעים ישנים, (אני מקווה שלא יהרס לי היום מיזה
) אז הנה: כשהתחתנתי נפלתי לתוך בור שחור שעד החתונה לא ידעתי על קיומו. כשהכרתי את המשפחה זה היה סה"כ כחודשיים לפני החתונה. כולם בעיר החמיאו לי "איך נפלה במשפחה טובה, כסף נדבק לכסף," וכו´. הסתבר שהורי בעלי היו בקשיים כלכליים מאוד מאוד קשים ועד לאותה שנה נחשבו בין עשירי העיר. אני לא ידעתי כלום היות וגם לא תכננו לקבל מהם כל עזרה בנושא החתונה. הכל עשינו בשתי זוגות ידיים ובעבודה קשה העמדנו את חתונת השנה באילת. אחי נשמתי עיצב לי את התפאורה, סגר את נושא המלון, כל החלטורה של הזיקוקים והבלאגן(שאז עוד לא הייתה נפוצה) החינה המפוארת ומה לא?. בקיצור (איזה קיצור?) אחרי החתונה נפלה עליי כזאת פצצה שבכדי להציל את בעלי מהנושים של הוריו הייתי חייבת לערב את אימי ואחי ולערב הרבה את כספם. מאוד כעסתי עליהם כי הייתי מעורבת מישפטית ואז גם ראיתי כמה אגואיסטיות הייתה מעורבת בכל העסק הזה ואיך זה להרוס לילד בן 21 את החיים להחתים אותו על דברים שונים ומשונים ושלא ידע על מה חתם ולאיזה בוץ נכנס. דבר ראשון שיעצו לי הקולגות לעבודה היא לרוץ ולעשות הסכם ממון בכדי לעשות הפרדה ראשונית ברכוש וכך לא יפגעו ברכושי, כך עשיתי ובקלי קלות וניצלתי. ואז, במקום להתרכז בחיי הזוגיות, ירח דבש והולדת ילדים, מצאתי את עצמי מנהלת ישיבות לילה עם עורכי דין ונוברת בניירת מלפני 200 שנה מחפשת פרצות, ליקויים וכו´. הכעס התהומי והחלל הראשוני שנוצר ביני לבין הוריו היה בגלל זה: הם התעלמו מהצרות התעלמות מוחלטת ונתנו לנו לשבור את הראש. בלה בלה בלה סיימתי את כל העיניינים ושילמנו את כל הבלאגן שהיה, העמדתי לבעלי עו"ד תותח שבתותחים וקיבלנו כל הכסף חזרה !! ואז.... הם כמובן רצו הכסף וקבלו ננננעעעעע גדול בתוך העין. ועכשיו תחשבו מה בעצם קרה? היחסים עם הבעל לא נעכרו אבל עם הוריו בהחלט כן!!! אבל קניתי להם נעלי ספורט כאלה טובות שעד היום הם יכולים לקפוץ. יום טוב ונפלא

הגנובה

New member
בוקר טוב סיגלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

הסיפור שלך מדהים - כזה סיפור בדיוק קרה למכרה שלי - שם הם חייבים מליוני שקלים כי אבא שלו החתים אותו על מסמכים והלוואות שונות שהוא לא התכוון לשלם מלכתחילה
פשוט אין מילים
- כמה אנשים יכולים להיות מגעילים ורעים - בתוך המשפחה
בכל מקרה - אני שמחה שזה כבר מאחוריך - ועוד יותר שמחה לשמוע שהיחסים עם בעלך לא נעכרו
לגבי ההורים שלו - יש היון נעלי התעמלות המחוברים לקפיצים... משהו שקשור לאירוביקה... איתם הם יכולים לקפוץ יותר גבוה ולמשך זמן יותר ארוך

נהפוך הוא../images/Emo8.gif

ישנו פתגם שאומר : "בא לקלל , יצא מברך" וכך היה
. היחסים ביני לבין בעלי לא רק שלא נעכרו אלא התחזקו עוד יותר. היום במבט לאחור אני יודעת שזה היתה טבילת האש שלנו ביחד. המשבר הזה גרם לנו לצאת עוד יותר מחוזקים והפכנו לאדם אחד. לפני כחודש חמי שאל את בעלי אם "לא מפריע לך שגי´פ 4X4 עומד ליד הבית ללא שימוש, לא חבל על הכסף? גם כך אישתך נוסעת על רכבה בלבד" בעלי ענה לו : "הרכב שלה, הגי´פ שלה ואם יש בעייה תפנה את השאלה אליה" את חושבת שהוא בא לשאול? היה מת!! (חשב אולי אגיד לו קח את הגי´פ, תשתמש בו חחחחהההההה
) בתחילת קשרינו גיסו של בעלי (בעל אחותו, שאני מתה על האיש הזה) היה מעורב בבלאגן וידע הכל אבל פחד לספר לי (עבד איתי והיינו נותנים הרצאות יחד בכל הארץ) אמר לבעלי ולהוריו: "אם אתה מתחתן איתה חבל לך על הזמן אתה מסודר לכל החיים, האסטרביות שלה וההיפר יוציאו אותך מכל מצב" הבעל שלי סיפר לי את זה אחרי שנגמר כל הבלאגן ואז נפל לנו האסימון והבנו שלמעשה רמז על הצרות שיבואו עלינו בגללם.

הגנובה

New member
אני יודעת למה את מתכוונת...

גם אנחנו יצאנו מכל הצרות שנפלו עלינו יותר מחוזקים ויותר אוהבים (ברוך השם - או מי שזה לא יהיה...) אני כל הזמן אומרת שהרבה זוגות אחרים היו פשוט מרימים ידיים ומפרקים את החבילה... - אם בעל כמו שלי... אני שמחה שהחזקנו ידיים חזק והלכנו יחד כנגד הזרם... (נשמע פלצני הא??? - אבל זה בדיוק כך!!).

הגנובה

New member
בוקר נהדר גם לך ריפ../images/Emo42.gif

שמעתי היום את קריין הרדיו מאחל למאזינים - בוקר קסום
תגידו לי אתן מה כל כך קסום בלקום ב-06:00 בבוקר, להיתקע בפקקים ולראות את בעל הרכב לידי מחפש נפט....ומוצא...
אייייייחחחחחסססס
, להגיע למחוז חפצי ולגלות - ששכחתי את המצגת.... כבר אמרתי את המשפט האופטימי שלי להיום
...

nightroll

New member
הממממ

כשהתחילו החיכוכים, כשהמשפחה שלו היתה סוחטת אותו ולוחצת אותו ונכנסת בינינו - זה הרחיק מאוד. גם ההורים שלי היו מעמידים אותי במצבים כשאלו של כאילו "לבחור" ביניהם. אבל שנינו למדנו שלמרות הרצון שקולקטיבי של המשפחה הגדולה, למשפחה הגרעינית שלנו יש רצון משלה וזכויות וחובות משלה. זכותנו להחליט להיות לבד ולא עם כלל המשפחה, וזו לא חובתנו להיות כל שבת אצל אחד ההורים, ואנחנו לא חייבים לרוץ להיות איתם רק כי הם רוצים. אני לא פותחת כאן דיון פוליטי, אז אין צורך לנסות לשכנע אותי, אבל בגלל שאמא שלו גרה בשטחים לא הייתי אצלה כבר שנתיים. או שאני מזמינה אותם אלי, או שאנחנו כולם הולכים לסבתא או לגיסה בירושלים. אתמול שוב התחילו להפעיל עליי לחץ לבוא לשבת בשטחים, כי יש יומולדת לאבא החורג, לאח ולאחיינית. אמרתי להם: תקבעו יום בירושלים, נבוא בשמחה. לשם אני לא נוסעת. בנוסף, באותה שבת הוזמנו גם להורים שלי, כי לאחיין שלי יש יומולדת... ובאותה השבת בכלל רציתי להיות בבית כי בעלי יוצא למילואים ב-1.12 וכל חנוכה הוא יהיה שם, אז לפחות ששבת הוא יהיה שלי... בסוף החלטתי לומר לכולם לא, ולהתעקש על זכותי להיות בבית עם הבעל. ואתם יודעים מה? הם קיבלו את זה.

smagi

New member
סיפורים כאלה תמיד חשבתי

שקורים רק בסרטים.....

ומאיפה את חושבת שלוקחים את העלילה?

אם לא מהחיים? חמודתי,
(ואני אומרת את זה בחלקו בצער
) את בת 36 שנים
וברוך השם עם נסיון של בת 200 שנה
. כשאני רוצה לצחוק על עצמי אני אומרת ש : "חוץ מטרקטור, הכל עבר עליי בחיים"

הגנובה

New member
טרקטור../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יקירתי
אף פעם לא סיפרו לך ש - אין חדש תחת השמש
הרי כל הסיפורים הזוועתיים ביותר מתרחשים בחיים - הסיפורים האמיתיים - עוברים כל דימיון אפשרי
לצערי
- כמו שסיגלי אומרת....חוץ מטרקטור... אבל מה
- אנו תמיד שומרים על אופטימיות זהירה
-

בוקר טוב בנות וסיגלינקה../images/Emo15.gif

תמיד נהנית לקרוא את התיאורים שלך סיגלינקה. אצלנו הכל כמעט מוכן לחתונה ומחר מי שפיר אז תחזיקו אצבעות שהכל יעבור בשלום. מההורים שלו מאז שבת - קול דממה דקה - כלום. אמא שלי הגיבה בסדר. עם אבא שלי בכלל אין בעיה. יש!! שבת בפתח!!!

נשמה, נשמה נחזיק לך ../images/Emo24.gif

כאן כולנו את כל האצבעות שידינו משגת. (אזל המזל של ה "פס"?
) שימי עליהם אחד ארוך וגדול ותגידי להם שזה :
מ י מ נ י !!!!!!

טרקטור... וסיפורי זוועה

אצלנו, לא בצחוק, אלא באמת.... כל הבלגאן הגדול-גדול התחיל מתאונה קשה שבעלי עבר דווקא עם טרקטור. ומה שהיה מדיום לפני הטרקטור, הפך לארבע טון-משקל אחרי התאונה. כ-ב-ד!!! בול גנובי! הזוועתיים ביותר מתרחשים בחיים ועוברים כל דמיון אפשרי.

הגנובה

New member
אין חדש תחת ה-../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

ריפ... אני מקווה שהכל כבר בסדר

למעלה