נושא חדש

הגנובה

New member
צודק עציון../images/Emo70.gif - קיבלתי תיקון../images/Emo70.gif

נו... אז מה עם יחסכם אל האישה

עציון

New member
האמת? ובכן.....

לצערי, איני יכול להצטרף לקולות המושמעים פה כי לא קרה לנו מאומה בגלל החם והחמות. הם היו והינם כל כך נוחים שחבל לריב על ריק. אבל, פטור בלי כלום אי אפשר ,אז הנה: לפני 3 שנים אירחנו את חמותי( היא אלמנה) בחג הסוכות. החג נפל על יום שני. ביום חמישי בעודה אורחת אצלינו, שאלתי אותה: סבתא, האם את אצלינו בשבת? השאלה היתה כדי לדעת: כמה ומה לקנות( אוכל ) לשבת-חג. היא, מה זה נעלבה! כל השבת לא הוציאה מילה מהפה (ומיני אז.....). במוצ"ש אספה את הפקלאות ,ושנה ומחצה לא רצתה להתארח אצלינו. מאחר והאבידה היתה קשה, עשיתי כל המאמצים-ואישתי עזרה לי- לשכנע את חמותי לשבור שביתה וברוגז ו...אומנם נשבר הקרח והיא חזרה להתארח בביתנו. אני מדגיש, לצורך הענין, שאישתי היתה לצידי כל הזמן בגלל הסיטואציה שנוצרה עקב השאלה- שאלת המחץ- ששאלתי את חמותי. מעבר למקרה זה, לא זכורה לי כל התנגשות איתה ובא לציון גואל....

בולי27

New member
לצערי....

הם השפיעו לרעה. היו לנו המון מריבות בגללם. המון!!! הם הצליחו "להיכנס" בין שנינו. בעלי תמיד ראה בי טיפוס חזק ועצמאי. ואילו בהוריו ואחיותיו הוא רואה יצורים מסכנים שזקוקים לחסותו ... לכן תמיד ריחם עליהם ותמיד רצה "להיות" בשבילם, תוך כדי כך הוא לא שם לב לכך שהוא קצת הזניח אותי. אבל... ביום שנמאס לי מכל זה, היתה מריבה גדולה מאוד אצל ההורים שלו (בניצוחה של גיסתי "המקסימה") אמרתי לבעלי ולהורים שלו, שאני לא רוצה את בעלי אם הוא מגיע עם חבילה כזאת על הגב (ההורים שלו והאחיות שלו) אמרתי להם ולו בפנים שאני פשוט לא רוצה להיות יותר נשואה לו בגללם ושהוא יכול להישאר אצלם מעכשיו ולתמיד, אני רוצה לפגוש אותו רק ברבנות! הם חטפו את שוק חייהם (גם בעלי) הוא חזר אלי על 4! הוא למד להתיחס לרצונות שלי לפני הרצונות של ההורים והאחיות שלו, הביקורים שלו אצלהם ירדו לפחות בחצי. והם היום די מפחדים לפצות את הפה ולהתלונן כי הם יודעים שהבן/האח שלהם עלול למצוא את עצמו בלי אישתו בגללם!!!

הגנובה

New member
לפעמים כל מה שנחוץ להם כדי

להעמידם על טעותם זה מכה בראש מהסוג הזה... בשביל להבין ולהחליט באיזה צד הם רוצים להיות.... כן... לצערי אמרתי באיזה צד... כי כשהעניינים מתחילים לדרדר... כל אחד בוחר בצד המתאים לו ביותר... אני שמחה שגם אצלך בולי בחרתם בזוגיות ולא ויתרתם

בולי27

New member
תיקון קט קטן../images/Emo140.gif

אני כן ויתרתי! אחרת לא היתי מסוגלת להגיד לו ולהם את כל הדברים הנוראים שאמרתי! הוא לא ויתר ! הוא אסף את השברים! הוא החליט לעשות מעשה! (מה גם שהכל היה באשמתו ובאשמת המשפחה שלו, אז רק הוא יכול היה לתקן!!!)

ציפי ג

New member
בהתחלה זה הרס

עד שהבנתי שהיא אמא שלו, והוא אוהב אותה, ולא צריך לדעת כל מה שאני חושבת עליה. מאז אני פשוט לא מדברת עליה איתו. אני לא הולכת לשם הרבה, אני לא מצלצלת לשם כמעט, אני מאוד פסיבית, אבל בשל ההתרחקות הזו שלי, כמעט גם אין לי תקלים איתם יותר, ויש לי פחות נושאים לקיטור. אמנם אחת ל... חמותי חוזרת על איזה שטיק כלשהו שלה, מה שמטמטם אותי לגמרי, אבל אני משתדלת לא לחזור על שגיאות העבר שלי ופשוט לא לשתף בהארות שלי על חמותי, את בעלי.

למעלה