נושא חדש

s.p.y

New member
נושא חדש

האם ראיתי זמרים שמופיעים בהופעה חיה ומזייפים, או כאלה שמופיעים בהופעה חיה מעולה, לדוגמא: ראיתי בטלויזיה את אנריקה איגלסיאס בהופעה חיה מזייף בלי סוף, את בליק 182 מזייפים, מדונה לפעמים מזייפת לה, את אקווה מזייפים בריבוע. לעומת זאת ראיתי את דה-קולינג הוא שר בהופעה חיה פשוט מעולה, ווסטלייף - מעולים, בלו מעדיפים לשיר עם פלייבק כי הם נוטים לזייף אף על פי שהם חמודים, מארייה קרי מעולה, סלין דיון מעולה, אר אי אם טובים. זה מה שעולה לי בראש כרגע.

WickeDevil

New member
דה קולינג רולזזזזזזזזזזזזז ../images/Emo60.gif

יש כאלה מעאפנים ויש לא... כל אחד יש לו כישרון אחר אחד מקבל גם קול יפה וגם גרון שלא יזייף ואחד מקבל חרא קול וגרון זייפן

Sababush

New member
אני אוהבת

את בלו.. אבל הם זייפנים גדולים! חחח הייתי ב2 הופעות שלהם, ובשתיהן הם שרו חיו וזייפו לאללה אבל אי אפשר להאשים אותם תשים הופעה של ווסטלייף ליד הופעה של בלו (וראיתי גם את ווסטלייף מספיק פעמים בהופעות חיות), ווסטלייף לא זזים הרבה, די קשה לזייף ככה! בלו, ב2 ההופעות שהייתי שלהם, ובכל הופעה שראיתי בטלויזיה, הם מאוד הייפראקטיבים... הם רוקדים, צורחים... ממש כאילו עושים כיף, קצת בסגנון של פייב ז"ל אז קצת יותר קשה לשיר בלי זיופים עם כל הפעילות הזאת אז צריך להתחשב גם בזה יש להקות וזמרים שרוקדים קצת (והרבה) יותר מאומנים אחרים רובי וויליאמס היה פעם זייפן גדול! בכל ההופעות שלו הוא כל הזמן זז, רקד, וזייף! בהופעות האחרונות שלו שהוא יותר עסוק בשירים שקטים וחידושים של פראנק סינטרה הוא קצת פחות מזייף

mprb

New member
ראיתי מופע של THE CORRS

אומנם בטלווזיה אבל זה היה חי וחוץ מפספוס אחד של אנדריאה שהיא שכחה את המילה שהיא הייתה אמורה לשיר היא לא זייפה בכלל!!! אבל לדעתי זה מתקשר לכל העניין של זמרים אמתיים. הרבה אנשים טוענים שכל הלהקות והזמרים החדשים הם לא אכותיים והם נמצאים רק בגלל הפרסום והכסף! ולדעתי זה מוכיח את זה! טוב, אולי יש כמה עם קול ממש יפה אבל זה לא אומר שהם יודעים לשיר. כי הם יודעים לשיר הם לא היו מזייפים במיוחד לא שיר שלהם!!! אז לסיכום- המסקנה שהגעתי אליה היא: שTHE CORRS הם הכיטובים

AndreaCorr ©

New member
הופה הופה :) ../images/Emo168.gif

ברור שהם מלכים
הלהקה הכי טובה בעולם ההופעות שלהם מדהימות ואנדראה אף פעם לא מזייפת.....אז תקנאווו

mprb

New member
אתה אומר את זה בציניות??

או שאתה מתכוון ברצינות. כי ב- CORRS לא מזלזלים!!!

RVD18

New member
מה פתאום ציניות

שאני אזלזל בקורס
-* אני מעריץ אותם. שרון יכולה לספר לך אפילו (זה אסף
)

RIP CURL1

New member
אני הורדתי הופעה של אבריל מהטקס

הלטיני והיא ממש זייפה כאילו היא בכלל לא זמרת

mprb

New member
אהה. טוב

אז הכל בסדר. ואוו, לאט לאט אני מגלה עוד מעריצים של הקורס

jerri

New member
זה תלוי בזמר ובהופעה. הרבה הופעות

מצריכות פעילות גופנית די אינטסיבית ועל כן זה לפעמים בא על חשבון הווקאליות. מדונה למשל, היא דוגמא טובה לכך: בישירם שהם היא זזה פחות, הקול שלה נשמע הרבה יותר טוב. קיילי למשל, היתה ממש מזייפת בתחילת דרכה ומאמצת את מיתרי הקול למוות. אבל ב94 היא החליטה לקחת את עצמה בידיים ועברה שיעורי פיתוח קול אינטסיבים אצל מורה לפיתוח קול, ושם היא למדה כיצד לנשום נכון ואיך להשתמש במיתרי הקול. בהופעה האחרונה שלה למשל, היא ביצעה ביצוע מהמם ל´משחק הדמעות´ ממש ברמה של זמרת אופרה, וזאת למרות שהיא היתה חולה. ועל כן המסקנה שלי היא שההבדל בין ביצוע אולפני לבין ביצוע בהופעה חיה הוא מידת האימון והיכולת לעשות מניפולציות עם הקול שלך.

למעלה