נושא חדש!!

הגנובה

New member
נושא חדש!!

למי מכן יש חמה שפסלה אתכן למין ההתחלה מכיוון שאתן לא בעלות תואר אוניברסיטאי? ואם יש כאלה - איך בדיוק התפתחו העניינים ביניכם?

עדה ב

New member
אותי פסלו בגלל שאני.....

יותר מבוגרת מבעלי ובמשך 3 וחצי שנים שיצאנו הם פשוט הודיעו לבן שלהם שלא יעיז להכניס אותי אליהם הביתה, וכך זה היה עד שהחלטנו שמתחתנים. כשהוא הודיע להם שאנחנו מתחתנים הוא גם נתן להם להבין שאם הם לא יכירו בחתונה ובי הם פשוט יפסידו בן.

אז....

אני נפסלתי על הסף לפני כ 20 שנה ע"י אם החבר שביקש להתחתן. (והיום אני מודה לה (ז"ל)) הסיבה הייתה על רקע אמונה תפלה ולא משהו אחר. אני "הגעתי" לחיק המשפחה "על מוכן" אחרי לימודים, בחצי התואר, עבודה מכובדת, צעירונת, יהודיה (יפיפיה תופס גם?
)ובעיקר בעלת נדוניה של נכסים שהיה בהחלט מכובד מאוד באותם ימים. נטשתי את משפחתי הגדולה והחמה בהולנד (שבמשך השנים כולם עלו לארץ) עברתתי את שמי ואחר אהובי באתי לארץ הקודש. ההיא (אימו) קבלה אותי בסבר פנים יפות אבל כשהגשתי לה את אילן היוחסין של בני משפחתי הזדעזעה עד עמקי נשמתה והטילה וטו מוחלט על חתונה. ככשאל את אימו מדוע
ענתה (תחזקנה חזק בבקשה) : אחותה גרושה (בעוונותיה) ועל כן מפחדת שגם לך יקרה הדבר. מיותר לציין שעשינו "דווקא" לאורך זמן אך בסופו של דבר היא ניצחה
הוא פנה אל דרכו ואני לדרכי הוא התחתן ואני לא (בנתיים). עברו 10 שנים ואני בנתיים התחתנתי אך.......... לפני החתונה נסעתי לטיול לחו"ל יחד עם אימי (טיול אחרון של רווקות) חזרתי והנה אני מקבלת טלפון ממנו בבית אימי ואומר כמה חשב עליי כל השנים וכמה היה "חרא" ועשה טעות ו.... הוא התגרש לפני שנה
ואני בבאסה הכי גדולה נתקתי את הטלפון
ואתן יודעות למה
כי אימו ירחם ה´ הלכה לעולמה אחרי גירושיו ולא היה לי העונג לראות את פרצופה כשזה קרה

מה פתאום עדיתוש !!! חס וחלילה

היא הייתה מאוד חולה במשך השנים. אבל זה היה צחוק הגורל לא? למרות שהיום במצבו אני מודה לה מאוד על סירובה. אני רצה, נדבר מחר. שימי לב יש שוב אלמונית טפשה אני עד שקלטתי נתתי לה למשוך אותי.

ריטה1

New member
אותי פסלו כי אין לי נדוניה

וכי משום מה חמותי שפגשה אותי כשהייתי בת 16 חשבה שאני ילדה פוחזת וטבלמיקרית (בסה"כ עישניתי סיגריות), ואני הייתי ילדה טובה ב"ש. מה שמצחיק הוא שכשהבן הקטן הביא את החברה שלו באותו הגיל, וההיא באמת הייתה פוחזת (עישנה גראס, מסיבות פרועות וכד´)היא נורא אהבה אותה. בקיצור היא הצליחה להיפטר ממני אז, אבל אחרי שש!! שנים חזרתי בדלת הקדמית ובגדול.

למעלה