נושא חדש

נושא חדש

מה דעתכם על בובות גרב?
שאלות מנחות: האם הכנתם פעם? אם הכנתם יותר מאחת, איזו היתה האהובה עליכם ואיך נראתה? יש לכם איזה טיפ מקצועי?
קיבלתם פעם בובת גרב במתנה? מה היתה תגובתכם? מה עמדתכם כלפי בובת גרב בתור מתנה? הדילמה הגדולה: להרוס גרב חדש, או להשתמש בגרב ישן בלי נקיפות מצפון - אך להתמודד עם שלל הרעות שבאות עם זיקנתו? עמדתכם לגבי בובות גרב כסיבה בשביל מישהו לשמוח למרות וכתואצה מכך שגרבו האהוב נהרס? אומרים גרב אחת או גרב אחד? (אחד!
) שאלה - איך עושים שלבובת גרב יהיו ידיים?

mr Zebra DS

New member
יאי גרביים!!

מה דעתכם על בובות גרב? זאת אכן תופעה (ככה או שזה עם ט'
) מאוד מעניינת שאלות מנחות: האם הכנתם פעם? לא =\ אם הכנתם יותר מאחת, איזו היתה האהובה עליכם ואיך נראתה? אבל לא הכנתי.. יש לכם איזה טיפ מקצועי? אל תכניסי יד לחומצה. קיבלתם פעם בובת גרב במתנה? לא. מה היתה תגובתכם? "מה? למה לא קיבלתי את הגרב עם הפה?!" מה עמדתכם כלפי בובת גרב בתור מתנה? מעניין...אני צריכה לחקור את זה.. הדילמה הגדולה: להרוס גרב חדש, או להשתמש בגרב ישן בלי נקיפות מצפון - אך להתמודד עם שלל הרעות שבאות עם זיקנתו? גרב חדש וסקסי.. עמדתכם לגבי בובות גרב כסיבה בשביל מישהו לשמוח למרות וכתואצה מכך שגרבו האהוב נהרס? אני חייבת להודות שזה ממש עצוב.. אומרים גרב אחת או גרב אחד?גרב אחת..רגע זאת שאלה מחשילה או משהו?
שאלה - איך עושים שלבובת גרב יהיו ידיים? עושים להם חורים בצד ומוציאים את שתי האצבעות המיותרות?
מורגן.

עשיתי פעם את הקטע עם האצבעות..

..בשביל שהיו לה ידיים אבל זה "שבר דמות" כי אז ראו שהיא יד.. אז במקרה כזה עדיף לתפור לחורים אצבעות מכפפה ישנה\חדש רצוי צמר..

../images/Emo26.gif

האם הכנתם פעם? כן.... בילדותי.. אם הכנתם יותר מאחת, איזו היתה האהובה עליכם ואיך נראתה? לא זוכרת
יש לכם איזה טיפ מקצועי? לא .. קיבלתם פעם בובת גרב במתנה? מי יביא את זה כמתנה
פחפחפחפח מה היתה תגובתכם? אם הייתי מקבל כזאת.. מסכן הבן אדם שהיה מביא את זה
מה זה להביא בובות גרב כמתנה
אולי גם עציץ מבקבוק פלסטיק
מה עמדתכם כלפי בובת גרב בתור מתנה? חחח הדילמה הגדולה: להרוס גרב חדש, או להשתמש בגרב ישן בלי נקיפות מצפון - אמממ מה שבא לכם חח אך להתמודד עם שלל הרעות שבאות עם זיקנתו? איך בדיוק הוא מזדקן
עמדתכם לגבי בובות גרב כסיבה בשביל מישהו לשמוח למרות וכתואצה מכך שגרבו האהוב נהרס? הוא לא נהרס רק עבר שדרוג ... אומרים גרב אחת או גרב אחד? (אחד! ) אחד ... שאלה - איך עושים שלבובת גרב יהיו ידיים? אפשר לקחת את הגרביים האלו שלכל אצבע יש מקום משלה (כמו שיש לי עכשיו..חח) זה נחמד ...

למעלה