נושא חופר אבל חשוב!!

sexon4

New member
נושא חופר אבל חשוב!!

ספרו איך גאגא השפיעה על החיים שלכם? מה אתם חושבים על העברת אג'נדה באמצעות מוסיקה מה דעתכם על הדעות שהיא מנסה להעביר והאם אתם חושבים שזה טריק לצבירת פופלאריות או יוזמות כנות שלה? דברו!!

Nens333

New member
ישמע מוגזם, ויש מצב שכבר אמרתי את זה, אבל...

אחרי שהבנתי שאני ממש אוהב את גאגא, פשוט הראייה שלי על החיים השתנתה... זה מאוד סוציולוגי ופסיכולוגי, אבל העיקרון שלי הוא- מה זה משנה מה אנחנו עושים? כל עוד טוב לנו ואנחנו לא מפריעים לאחרים, כל מעשה מתקבל על הדעת! לבוש, התנהגות וכל זה, יש באמת מישהו למעלה או למטה שמסתכל ואומר "זה לא בסדר" ו"זה כן בסדר"? לא...! אז למה לעשות חשבון? חיים רק פעם אחת ורצוי לנצל את זה לטובתינו! אבל זו לא התאוריה של גאגא, רק משהו שאני, אמממ... פיתחתי ממנה. אבל חוץ מזה, אני חושב שהרבה מה"דעות" שלה ושאר הדברים (לא כולם!) הם חלק מיחסי ציבור. ברור שבעיקרון היא מאמינה בליברליות ושוויון, אבל חייבים לדעת ולהודות שזה חלק בלתי נפרד מהיחצנות שלה. מת לדעת מה אתם חושבים של זה!

sexon4

New member
יכול להיות יחצנות...

אבל תכלס, אם זה שקרים ויחצנות היא עושה את הטעות הכי גדולה אי פעם, כי היא משקרת בגדול! זה לא שקרים קטנים... זה כמו נטלי פורטמן שפירסמה את עצמה כזאת שהתאמצה הכי הרבה בשביל קטעי הבלט בברבור שחור ואחרי שהיא קיבלה את הפרס הכפילה שלה שטוענת שהיא עשתה את רוב הקטעים מלכלכת עליה וזה גורם לכל הוליווד לעמוד על הרגליים... וליידי גאגא אומרת שהכלל זאת היא! היא כותבת את השירים, היא מלחינה, היא בעד שוויון זכויות להומואים בארה"ב, היא משרטטת לפעמים סקיצות לרעיונות לתלבושות, היא רוצה לגרום לאנשים בעולם להיות מי שהם ולא לדאוג מבריונות מבית הספר וכו' וכו' וכו' מספיק שיעלה לה קצת לראש והיא תריב שם עם שניים שלושה אנשים שיצאו החוצה ויעשו כתבות בלעדיות לכתבים והם יגידו שהיא שקר אחד גדול ובום כל הקריירה שלה שמבוססת על כל זה מתפוצצת כמו בלון. מסוכן! חוץ מזה, שמבחינה יחצנית היא עושה את כל הטעויות... בהתחלה היא הייתה סולידית בדעות ובהצהרות שלה.. אבל עכשיו היא מזדהה עם קהל מנודה (הומואים) דבר שגורם למעריצים שלה גם להיות נרדפים (מעריצי לידי גאגא נחשבים רדודים\הומואים\מוזרים, אני מרגיש את זה על בשרי), היא מצטלמת בכל הפוזות הכי מכוערות שיש ובלי פושוטופ והיא מגלה בכל מקום שהיא מעשנת חשיש... זה כאילו כל הדברים שגורמים לבן אדם להיות שנוא על כל כך הרבה אנשים... אני מנתח את המסר שלה, כנה או לא כנה, כמסר שמתחלק לשניים, לפי שני סוגים של האנשים שקיימים בעולם. לכל אחד יש שלב בחיים שבו הוא צריך להחליט אם לחיות כעצמו בצל הביקורת החברתית, או לוותר על להיות עצמו ולהצטרף למיינסטרים החברתי ולקהל האנשים שמבקרים אחרים. המסר שלה לאלה שבחרו להיות עצמם ועד היום לא מרגישים שייכים לשום מקום, שירגישו טוב עם עצמם, שההרגשה שהם לא שייכים לא תפריע להם לחיות טוב, לרקוד להנות ולשמוח עם מה שהם. והמסר שלה לאלה שבחרו לוותר על מי שהם ולהיות מיינסטרים, שיניחו לסוג הראשון של האנשים לחיות את חייהם! ושיפסיקו את הדיכוי המחשבתי שהם מפעילים על העולם הזה! ושאם עדין נשאר בתוכם משהו יחודי ומקורי שיחזרו בהם מהבחירה הרעה שהם ביצעו בנעוריהם... ואם עדיין טוב להם איפה שהם עכשיו שיחיו ויתנו לחיות. לדעתי זה המסר של BORN THIS WAY (המילים והקליפ) ואני מאד מזדהה עם המסר הזה ליידי גרמה לי לצאת מהארון מול אבא שלי.. דבר שאני לא חושב שהיה קורה בלעדיה... מהבחינה הזאת אפשר להגיד שהיא שינתה לי את החיים ואת דפוס המחשבה. היא בהחלט השפעה חיובית עלי ואני יודע שעל הרבה אחרים, אם כל זה שקר, אז זה שקר ממש אידיוטי ומרושע! ואני נוטה להאמין שלא.. כי הרעיונות שלה מאד מפותחים, אז אם זה לא היא אז זה מישהו מאחוריה שחושב את כל המחשבות היפות האלה, והאדם הזה, היא, או זה שמאחוריה, הוא הבן אדם שאני מעריץ.

Nens333

New member
אני בטוח שזה לא שקר גדול ומוחלט, ממש לא זה.

התכוונתי שברור שהיא עומדת מאחורי הרעיונות והדעות האלו, ואין ספק שהיא מתנהגת כמו שהיא, אבל הרבה דברים שהם נראים ברורים לנו, יכול להיות שעומד מאחוריהם דיון סוער של אנשי ההאוס אוף גאגא. הכוונה שלי, שנגיד רעיון לשיר שיר על קבלת השונה ושוויון זכויות- ברור שגאגא עומדת מאחורי המסר בשיר, אבל הרעיון לעשות שיר כזה הוא ללא ספק יחצנות, או אפשר לקרוא לזה ניסיון להשאיר את גאגא בכותרות. אני לא אומר שכל גאגא זה שקר, אבל אסור להיות תמימים ולאכול את כל מה שנותנים לנו. אני בטוח שגאגא עברה ולמדה לימודי משחק ושהיא יודעת להציג דברים כמו שהיא רוצה שיראו. השורה התחתונה שלי היא שהיא בעיקרון כמו שסטפני מתנהגת, אבל בניית ה"דמות הגאגאית" היא שילוב של סטפני שאדם ויחסי ציבור.

sexon4

New member
היא מציגה את עצמה כאמנית מוכשרת..

מקווה שרוב האומנות זה ממנה... ולא אכפת לי שיעמדו מאחוריה עוד אנשים שיעזרו לה שהם גם אומנים... רק לא יחצני תקשורת, פירסומאים וחברות תקליטים.. את זה אני לא אסבול... כמו הפירסומת לVIRGIN בקליפ טלפון... זה ממש היה מיותר

למעלה