נושא חמוד להעלאת המורל

Gevakumon

New member
נושא חמוד להעלאת המורל

בהשראת מישהו שכתב משהו שם למטה, חשבתי על טופיק נחמד לפתוח, כולם לשרשר מן תאוריות קונספירציות וכד´ מצחיקים\מעניינים\מעשירים שהיו לכם כשהייתם קטנים, אז כמובן אני אתחיל בתור היותי בעל עיניים כחולות ועור בהיר: בתקופה ארוכה כשהייתי קטן מאוד מאוד התנגדתי לתאוריית המפץ הגדול, ממש שנאתי את הרעיון הזה וחשבתי שהוא ממש דבילי ולא נכון, התאוריה שלי הייתי שהכל היה תמיד, שלא היה מפץ שממנו נבנה היקום, אלא שכל העסק היה פשוט כל הזמן, והתווכחתי עם מבוגרים על זה כל הזמן, אך היום, גדלתי, השכלתי, והבנתי שזה ממש לא עקרוני, כל מה שחשוב זאת האהבה

סליידר

New member
חוקי הפיזיקה

תמיד ידעתי שאם אני יצא ממכונית, אז הרגליים "ינחתו על האדמה" כלומר למטה. אז תמיד חשבתי כשהייתי קטן שאם המכונית הייתה הפוכה והייתי יוצא ממנה הייתי נופל לשמיים...

ƒire

New member
נדליק את הƒire

1.אנשים יכולים לקרוא לי את המחשבות אז זה גרם לי לנסות שלא לחשוב וזה גרם לחשוב דברים חולניים לאללה... 2.חייזרים חוטפים אותי בלילה ואז מחזירים אותי אבל אני לא זוכר כלום ולכן לא יכול להוכיח דבר. נ.ב. GAVAKUMON מה אתה דפוק ? מ´זתאומרת "בגלל היותי בעל עיניים כחולות ועור בהיר אני אתחיל , מה אתה חושב שאתה טוב ממישהו פה ?! שאתה בכיר יותר ? מפותח יותר ?! , אפילו בתור בדיחה אל תגיד דברים כאלה ! ...נאצי.

Gevakumon

New member
דה פאק?!

הקייס היחיד שמיצית היה שזה התגובה המקסימלית שהיה לי כוח לתת לך, ות´אמת אני לא חושב שהיית זכאי ליותר. ואני מתבייש בעצמי שאני עונה לך עכשיו, כי גם לזה אתה לא ראוי, אני רק עושה את זה כדי לצאת הבנאדם הגדול כי אני מניח שזה הרושם שאני מוציא פה. וגם כי אני גבר ואנחנו חייבים להגיד את המילה האחרונה אחרת אנחנו מרגישים שהפסדנו.

ƒire

New member
שמע אחי , אתה התחלת ...

אם היית נותן תגובה כמו "אני צוחק" או משהו כזה זה היה מסתיים אבל לקלל אחרי שאני אומר לך שאסור להגיד כאלה זאת התגרות. אני טועה ?

Gevakumon

New member
אתה צודק

הייתי במצב רוח התגרותי, ולפי דעתי לא היה מקום להגיב לזה כי זה היה ברור שזה לא קשור לכלום. ועכשיו, אני חושב על זה שקראת לי נאצי, ולוקח את מה שכתבתי בחזרה, תמצוץ.

ƒire

New member
לפחות היית אומר משהו קשור

תמצוץ ... , מה הקשר? אני יכול ללמד אותך קללות אם אתה רוצה רק 50 שקל לשיעור.

../images/Emo104.gif הרשו לי להתערב

ולקטוע את השירשור בחביבות רבה ככל אפשר, די נמנעתי מלקרוא את זה אבל יאללה- שניכם ילדים גדולים...

ƒire

New member
../images/Emo4.gif לא הבנתי ...

רק שנייה בת כמה את ? או שלא הבנתי טוב ?

shikma r

New member
גם אני רוצה...

כשהייתי קטנה... 1.כשנכנסתי לחדרי שרותים פחדתי שאלוהים רואה אותי, אז סיימתי את צרכיי מהר וברחתי! 2. חשבתי שיש חייזרים בכדור הארץ, ואנחנו פשוט לא רואים טותם אבל אנחנו מרגישים אותם-רגשות(יענתו, יש כל מיני סוגי חייזרים- רגיש, פחדן, אוהב וכו´...)

המממממממ

כשהייתי בערך בכתה ג´ אז הייתי בטוח שכולם וממש כולם (כולל משפחה) הם חייזרים/סוכנים וכולם רוצים לחטוף אותי, הייתי ממש פראנויד קטן.......

shikma r

New member
למי שלא יודע, השירשור הודעות הזה

בשביל ילדים קטנים וטיפשים(כמונו) עם תאוריות מטומטמות.... "...כן, כן, אני זוכר איך הייתי קטן, ושיגעתי את כולם, לא היה טיפש ממני ופתאום עכשיו נדמה לי שלהיות קטן... זה הכי טיפשי בעולם"

Bassman

New member
שהייתי קטן

חשבתי שבלילות כל הכיתה שלי עוקבת אחריי.....

גם אני!!! גם אני!!!

כמה דברים מכשהייתי קטנה... 1. תמיד הייתי בטוחה שאסור לחשוב מחשבות "לא נאות" כי אלה שנמצאים לידי קוראים את המחשבות שלי ולכן כמעט תמיד הכרחתי את עצמי לחשוב על דברים כמו גלידה, שלא יוכלו להאשים אותי בשום דבר! (האובססיה הזו תוקפת אותי עד היום...) 2. בכיתה ג´ בערך אני שמתי לב שאני לא נמשכת לאף אחד מהבנים שבכיתה שלי אז הייתי כמעט בטוחה שאני לסבית... 3. כשהייתי קטנה הייתי גונבת כמעט הכל לאחותי הגדולה. הייתה לה מין מגירה כזו עם מלא דברים יפים ואני תמיד פתחתי אותה והסתכלתי ולקחתי מה שנראה לי יפה ושמתי במגירה שלי. ותמיד הייתי בטוחה שכל מי שמת + אלוהים נמצאים למעלה ומסתכלים עליי ואני מזה התביישתי מהם... 4. כשהייתי ממש קטנה ניסיתי לאלף חתולה להיות חתולת קרקס. לא הלך...

ƒire

New member
WOW

מתי שאני הייתי בכיתה ג´ לא ידעתי מה זה לסבית
הקטע של המתים ומסתכלים - כמעט כמו אצלי רק שאצלי חשבתי שרק בני משפחה מסתכלים...

למעלה