נושא חשוב לדיון

נושא חשוב לדיון../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

בשנים האחרונות פועל ארגון צמי"ד (צרכים מיוחדים) לטיפול בבעיות גופניות ונפשיות, בפיגור שכלי, באוטיזם ובלקויי למידה בקרב אנשים. בתקופה האחרונה, עלה רעיון לפתוח פורום בסגנון במערכת תפוז. כתגובה, מערכת תפוז דחתה באופן מזעזע את הרעיון. רציתי לדעת את דעתכם בעניין. הנה קישור להודעה!

razgalili

New member
לפקדון

את מערכת תפוז מענין (מה לעשות) כסף. פורומים מקבלים מהם יותר משאבי ניהול ולכן הם פותחים פורומים רק אם הם חושבים שהפורום יהיה פעיל וימשוך קהל. אם הם מסרבים לפתוח פורום כנראה שלא הוכחת להם שהפורום יהיה אקטיבי, או לחילופין שהם לא התלהבו ממך כמנהל. הדרך הכי טובה להוכיח להם שהם טועים תהיה להפעיל בלוג או קומונה מצליחה במשך זמן מה. אם הקומונה תמשוך מספיק תנועה לא תהיה לך בעיה לשכנע אותם לפתוח פורום. בהצלחה

אז ככה...

בוא נצא מנקודת הנחה פשוטה-אנשים מעדיפים להכנס ולגלוש בפורומים, מאשר בקומונות. אין מה לעשות, זו עובדה. במקרה שאני אפתח קומונה, אני בטוח למדי שמרבית הגולשים המתעניינים בנושא פשוט לא יכנסו, מכמה סיבות-א. פורומים מקבלים יותר פרסום מאשר קומונות. ב. ערך הקומונה זול יותר מאשר ערך הפורום, ולך תסביר לגולש שנכנס לקטגורית "קומונות" להכנס דווקא לקומונה שלי מתוך 2000 קומונות. ג. אני לא מתכוון להשקיע עכשיו בשביל הספק שאולי תפוז יסכימו בעוד חודשיים לשדרג את הקומונה. ורק שתדע לך, עשיתי זאת עם קומונה אחרת (מלאני סי), שהצליחה ושגשגה באופן יוצא דופן, ושלמרות זאת, תפוז לא הסכימו לשדרג אותה לפורום. בכל אופן...
על העצה..

למעלה