נושא חשוב מאוד - כנסו כולם!!!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
נושא חשוב מאוד - כנסו כולם!!!

חברים יקרים, השבוע התברר לי כי מרפאות בדיקות האיידס האנונימיות של משרד הבריאות בחיפה ובתל אביב ייסגרו בחודש דצמבר. מה שאומר שלא יהיה חוץ מהועד שום מקום לעשות בדיקות אנונימיות ויתרה מזה לא יהיה אפשר לעשות יותר אנונימיות בחינם. מרפאות משרד הבריאות בתל אביב וחיפה (מרפאת לוינסקי ומרפאת הפרסים) נותנות שרות מדהים, בדיקות איידס אנונימיות ולא אנונימיות בחינם ופשוט אוצר יקר שהולך לנו לאיבוד בגלל שר הבריאות, מנכ"ל המשרד והאוצר. בעזרתו של Y.G.J חברנו נבנתה עצומה וירטואלית, אנא העבירו את העצומה הזו בפורומים שלכם ובקשו מכל אחד ואחד שיעביר את כתובת העצומה בכל רשימת תפוצה שלו. את העצומה הזו אני מתכונן להדפיס והלהעביר בתחילת שבוע הבא לשר הבריאות ולמנכ"ל המשרד ו...לתקשורת. חברים, אנחנו זקוקים פה לאלפי חתימות על מנת להזיז למישהו משהו. אנא מכם, פרסמו כל אחד בבקשה בפורום שלו את דבר העצומה, ובקשו מהם להפיץ את זה. אם לא נעשה את זה ב 1 בדצמבר נשארבלי אופציות כמעט בארץ לבדיקות איידס אנונימיות דבר שחשוב לרובכם מתוך נסיון שלי זה זמן רב. אני לא פונה לכל מנהל או לא בכל דרך אחת כי זה פשוט זמן קצר, אני טרוד גם כך בבעיות בריאות של אבי שדורשות ממני המון זמן ולכן אני מבקש מכם אישית כי תפיצו את הנושא בכל מקום שתראו לנכון ובכל דרך שתמצאו לנכון. אולי נצליח אבל אם לא נצעק בטוח המרפאות ייסגרו. אנא מכם, תעזרו לי לעזור לכל אלה שבאמת חשוב להם הנושא של בדיקות איידס ובמיוחד האנונימיות, במיוחד חינם, ויותר מזה כי אנונימיות בחינם לבני נוער עם הבטחה שלא יספרו להורים אלה רק מרפאות משרד הבריאות ולא מרפאת הועד. חברים, אנא מכם, בואו לעזור לי לעזור להציל את המרפאות האלה מפני סגירה. להלן קישור לעצומה: http://users.tapuz.co.il/ygjtool/466/ תודה רבה ומצפה לשיתוף פעולה של כל מי שיכול שנה טובה (ג'וני ירושלים מנהל פורום איידס) תיכנסו ללינק ותחתמו על העצומה כי זה באמת נושא חשוב!!!

למעלה