נושא חשוב:

ענת 19

New member
נושא חשוב:

טוב, אז אחרי כמה התייעציות והתלבטויות החלטנו (רינת ואני) לעלות את נושא ההופעה הקרובה בשבת וההופעה הבאה בראש השנה. אז אם אתם שואלים את עצמכם מה יש כ"כ להעלות פה שכבר לא העלו אז ככה: רינת ואני שמנו לב שמכיוון ששתי ההופעות הקרובות ייערכו בשבת ובחג לא נצליח להגיע אליהן מטעמי דת. כבר העלתי את זה פעם אחת בטענה של "איזה בעסה שלא אהיה" וכד'... אבל עכשיו יש עוד הופעה שלא נהיה בה זה כבר מתחיל להציק. חשוב לנו להגיד שבאמת באמת אנחנו לא מאשימות את אוהד בשום דבר. אנחנו בטוחות שאלו לא החלטות שלו אלא של "תמונע" ושל מועדון "ליפס" או של העמותה שמארגנת.. לא משנה! בקיצור באמת אנחנו לא מאשימות אבל החלטנו לעלות את הנושא במטרה לעורר עניין כדי שבפעמים הבאות זה לא יקרה. הרי אוהד יודע ואפילו פעם הזכיר את העובדה שיש לו קהל שומר מצוות אז אני חושבת שבתור מישהי שבאמת מעריכה את אוהד והולכת איתו כמעט לכל הופעה, ממש לא קשור לאם אני דתיה או לא כרגע, אפשר לנסות ולתקן את זה. ושוב אנחנו לא באות בטענות לאף אחד פה שלא שומר כי באמת איש באמונתו יחיה. ולכל אחד יש את הזכות לעשות מה שהוא חושב לנכון. אבל היינו שמחות אם תעלו טיפה את הנושא לדיון כדי שאוהד יראה ויתעניין ואני מקווה שבעתיד גם ינסה לעשות משהו. תודה רבה, ענת ורינת.

אני מבינה אתכן מאוד.

אני מקווה שההופעה הבאה לא תצא ביום שישי. גם כאחת שלא שומרת שבת אני מבינה אתכן.

herut123

New member
מבינה גם...

חבל שהוא מופיע ביום שישי, מקווה שבפעמים הבאות הוא יופיע ביום אחר

למעלה