נושא יותר נחמד מזה של הקדוש

נושא יותר נחמד מזה של הקדוש ../images/Emo52.gif

מתי שביקרנו בפארק הקופים ראיתי בחנות מזכרות פסלים קטנים של שלוש קופיקואים יושבים ביחד אחד מכסה עיניים יעני לא רואה אחד סותם לעצמו את הפה יעני לא מדבר ואחד עם ידיים על האוזניים שלו יעני לא שומע והתחיל שם ויכוח אם הם מביאים מזל בבית וסרגיי אמר שזה סתם שטויות ואז אני סיפרתי להם שיש לי חבר שאוסף פילים יעני הקדוש למה באמת הוא אוסף פילים ומתי שהייתי בבית שלו עם אוסנת אמרתה לי שפילים עם חדק למעלה מביאים מזל
אז מה באמת מביא יותר מזל בבית
שלוש קופים שאחד לא מדבר אחד לא רואה ואחד לא שומע או פסל של פיל
אני לא קניתי לא פיל ולא קופים למה אני לא מכניס פסלים בבית אבל קניתי לחדר של האחים שלי פוסטר מגניב של סוסים ומגנט מתנה לאמא שלי לשים על המקרר בצורה של קוף שמזיז ידיים ורגליים חמוד חב"לז
שבת שלום

orli997

New member
אני בעד שלושת הקופים

אחלה מתנה לשים בבית להזכיר לנו שיש דברים שכדאי לא לראות ויש דברים שכדאי לא לשמוע ואם כבר ראית או שמעת אז בטח שלא לדבר על זה, ממליצה בחום

סויה 1

New member
את רצינית../images/Emo35.gif

לא לראות לא לשמוע לא לדבר על זה.... אלוהים
לטמון את הראש בחול כמו "בת יענה",זה מה שאת מציעה? זה מה שאת מייעצת כמנהלת הקומונה שלך? אחלה עצה שבעולם .ראש קטן קטן.... שבת שלום

TAINTED SAINT

New member
הנה זה מתחיל שוב...סויה,איזי...../images/Emo91.gif

או-קיי,אז ככה,שלושת הקופים לא מביאים מזל,הם משקפים דוקטורינה בודהיסטית .SEE NO EVIL, HEAR NO EVIL, SPEAK NO EVIL אין לה קשר לבנות יענה וטמינת ראשים בחול....ממש לא...חוץ מזה שבנות יענה לעולם אינן טומנות ראשן בחול,סתם אמונה טפלה... זכיתי לראות את התגליף המקורי של שלושת הקופים הללו בניקו ביפן [נו,לא גרתי שם חמש שנים לחינם], http://www.yesicanusechopsticks.com/nikko/HearNoEvil.jpg זה התגליף המקורי והאמיתי,האחרים.... http://milkfactory.typepad.com/milkfactory/see_no_evil-thumb.jpg בולשיט...אין שימפאנזים היפן.... נו,ואהבתי הגדולה,
[למען ההגינות עלי לציין שאני אוסף גם פסלונים של היפופוטמים,קרנפים,צפרדעים וצבים.] ישנה טענה שפסלון של פיל עם חדק מונף אל על הפונה לכיוון חלון מביא מזל. http://www.globalpsychics.com/amusing-you/superstition/elephant.shtml קריאה מהנה
TAINTED SAINT

orli997

New member
ת'שמע רגע

לי זה מזכיר ענין התנהלות ממוצעת, מה הבעיה? פיל מביא מזל הוא צועק ומזל באה לסתום לו ת'פה תרנגולות מטילות גם מביא מזל למי שמוכר או אוכל את הביצים או השניצל, והקופים? למרות כוונת המשורר הם מתארים משפ' ממוצעת שאחד מוגבל בשמיעה ואחד בראיה וחס ודחלילה מלדבר על זה אני גם אוהבת פיסלונים

TAINTED SAINT

New member
אור-לי אהובתי ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

יקירתי....משוש לבי....בבת עיני.... לא יכלת להסתפק ב"אני גם אוהבת פיסלונים"
הפיל שמביא במזל בזמן שהיא מכינה לו שניצל מקוף ודוחף לה במקביל תרנגולת לפה על מנת שלא ישמעו השכנים את צרחותיה.... אף אני חובב פטריות.... אך לא כשאני יושב להגיב בפורומים....
רק שתי שאלות לי...נו,עוררת את סקרנותי... 1.כמה פעמים מזל גמרה מזה שהפיל הביא בה
2.האם שלום לה ? מסוגלת ללכת ולתפקד ? לא זקוקה לתפרים ? שבת שלום וד'ש למזל
TAINTED SAINT

orli997

New member
../images/Emo6.gif טוב הבנתי

יש לי חברות טובות אחת מזל מזל שהיא היא, השניה תקוה עוד יותר מזל שהיא היא והשלישית היא פירחיה החברה קוראים לה פרחה ועליה אני ממש לא מותרת

לי יש שלושה פסלנים קטנים של בודהה

אמרו לי שלכל אחד יש סימליות שונה, אך אינני זוכרת מהן
הולכת לשבת בפינה.

רסקול

New member
ולי יש בודהה שמן קטן

שתוקעים לו מקל קטורת בכרס [לא לא בשיפוליה] ויש לי שלוש צלמיות עדינות בנות למעלה מחמישים שנים ירושה מאיזה דוד שהלך לעולמו של שלושת הקופים. וקדוש, מה שהיפנים מייחסים לקופים לא מחייב את מה שהתרבות המערבית עשתה מהסמלים. וסויה צודקת - שלושת הקופים הפכו סמל למי שמסרב לראות את הדברים.

TAINTED SAINT

New member
בהתחשב בעובדה ש"התרבות המערבית"...../images/Emo4.gif

אמצה ונתנה פרושים "מחודשים" לדברים רבים מתרבויות אחרות,אינני בדיוק שמח ונרגש עד דמעות לראות את הסמליות החדשה שהקנו לקופים.... מה לעשות,אולי אני שמרן ומיושן בדעותי,אך לקח לי שנתיים לקנות לבני לוכד חלומות לחדרו....אחד נהדר...תוצרת סין.... רסקול יקירי,אני אוהב את המסתורי והמעורר מחשבה בדתות,נעזוב לרגע את הפילוסופיות שלהן בצד,אני סולד בצורה קיצונית מכל תהליך ההתמסחרות הגלובאלית שדתות מסויימות עברו בגלל הניו-אייג' המסריח והרדוד
מה לעשות,אך אני לא נפעם לבקר בבתיהם של אנשים המציגים לפני בגאווה את הקריסטל שקנו שאמור לטהר את האנרגיות בבית...אולי בגלל שהיה לי מגע עם כל הקשור לאבני חן שנים רבות בגלל שאני מעצב תכשיטים... לי אישית קערות טיבטיות בידיהן של "מתקשרות" מפרדס חנה,טקסים "אינדיאנים עתיקים" בסופי שבוע לעובדי חברות היי-טק,ושאר הבולשיט המתיימר להיות "רוחני עלק" ממש לא עושה לי את זה. אספר לך סוד-גם לי יש פסלונים קטנים של שלושת הקופים,קניתי אותם בחנות של "הכל ב$",הם היו פשוט חמודים מכדי לא לקנותם, יושבים הם על חנוכיה אצלי על הקיר ומשקיפים על הטרנטולות....[רק שניים,השלישי מסרב בתוקף להסיר את ידיו מעל עיניו...]. רוצה חוויה רוחנית אמיתית ? רוצה להתחבר באמת אל הטבע ? אתה מוזמן להצטרף אלי למדבר יהודה באחד הלילות,מבטיח לך חוויה פי אלף יותר מרגשת ואמיתית מכל הבולשיט המסחרי.... מצטער יקירי,מה לעשות ? אך זאת הדרך שבה אני רואה את הדברים,זכותך לראותם כפי שתרצה,מי יודע ? בקצב הנוכחי עוד נראה קערות לליל הסדר מתוצרת סין הופכות למזרקות קטנות בסלון.... TAINTED SAINT

לגבי לוכד החלומות..

האם מדובר בלכידת חלומות מבעיתים או מדובר בלכידת כלל החלומות?

מאיפה אני יודע אחותי ../images/Emo35.gif היתקלת אותי ../images/Emo52.gif

ביאסתם אותי כולכם חב"לז עם הקטע שהתעלמתם ממה שהעתקתי בפארק הקופים במיוחד בישבילכם
פעם אחרונה שאני עושה מאמץ כזה בישבילכם למה אתם לא יודעים להעריך כלום אתם
יאללה אני חוזר לבסיס מבואס בגללכם
שיהיה לכם שבוע טוב ביי

למעלה