נושא כאוב - הסילבסטר

queen helen

New member
נושא כאוב - הסילבסטר

ושוב עוברת חולפת לה שנה, ואיתה כל אותן המחשבות על מה שהספקנו לעשות ומה לא (ולמה לעזאזל עדיין אין אף'חד - למרות שכולנו כאן יודעים את התשובה), ומגיע הלילה הארור ההוא, שמצופה מכולנו ללכת למסיבה, לרקוד, להשתכר ולמצוא את עצמנו מחליקים לשונות עם זר מוחלט רק כי עברה חלפה עוד שנה! עוד מישהוא מרגיש כמוני? מה עושים? איך נמלטים מהמסיבה, בלי לחשוף את זהותנו הסודית? (למי שעדין לא יצא מהארון, וגם אין לו כוונות, כמוני) ואם מתנשקים - איך אפשר לעשות את זה, כשאין טיפת משיכה? האם אלכוהול הוא הפתרון? האם כדאי להתנשק עם ידיד? אולי יותר בטוח עם ידיד הומו? האם אני נשמעת יותר מדי כמו קארי בראדשו? (עודף סקס והעיר הגדולה בזמן האחרון, אבל אל דאגה - אני לא טוחנת את הסדרה בגלל הסקס, אולי כן בגלל העיר...
) בכל מקרה - שנה נהדרת לכולם,
הרבה גלידות בקיץ,
וסופגניות זולות בעונה!
אם מישהוא שמע על מסיבה נטולת נישוקים וגיפופים, הוא מוזמן לספר בהקדם!

Limbonic Art

New member
בכנות

מפתיע אותי לדעת שבחורה גדולה מגיל 20 מוטרדת מעניין הסילבסטר.... (ולא אני ממש לא מתכוונת להעליב או משהו) אני, למשל, לוקחת את היום הזה כעוד יום רגיל , הסביבה לא משפיעה עלי , אני ממשיכה בעיסוקיי וחס וחלילה להשתכר ולשתות אלכוהול ולעשות דברים שאני לא מעוניינת בהם, רק בכדי לא להיות שונה חלילה.... את לא חייבת ללכת לשום מסיבה גם ככה זה נופל באמצע השבוע.... הלו??? מחר עבודה רגיל . לגבי נשיקה תעשי מה שאת מרגישה לנכון ולא מה שהסביבה מצפה ממך, כי זה ייתן לך רק הרגשה אישית רעה יותר ... בכל אופו שנה אזרחית חדשה ונעימה לך ולכולנו. (את יכולה ,אגב, לערוך מסיבה בעצמך בלי גיפופים ונשיקות)

queen helen

New member
צודקת, כמובן! אבל...

עם שותפה מכורת דייטים וצומי גברית, וחברות שיסחבו אותי למסיבה זו או אחרת (או לפחות ינסו בכל הכח), אני סתם נכנסת לדיכאון קל! זה שאין לי עבודה לא ממש תורם, ובטח לא מהווה תרוץ ל"אני קמה מחר מוקדם". באופן כללי - כבר נמאס לי לתרץ למה אני לא מגיעה למסיבות האלה. מעולם לא התנשקתי בסילבסטר, ואין לי כוונה, אבל אני ואלכוהול היינו, ונמשיך להיות חברים טובים, בלי קשר לחילופי תאריכים.
סתם רציתי לחלוק ולשאול אם יש עוד מישהוא שמרגיש כמוני...

Limbonic Art

New member
טוב עכשיו זה טיפה יותר ברור...

אם כי עדיין ... את גם לא חייבת לתרץ... פשוט אומרים "לא בא לי " וזהו
אני חושבת שיש כאן עוד כמה שמרגישים כמוך... נחכה ונראה....

korpiklaani

New member
אם לא היית חברה של אלכוהול

הייתי מוציא אותך למקום בלי אוירה מינית
האמת ממש לא מזיז לי העיניין של סילבסטר, לא יודע לא מבין את הרעש, לא מדבר אליי.

queen helen

New member
אאאאופס...

ממש לא התכוונתי, אבל נראה לי שהוצאתי לעצמי שם של אלכוהוליסטית (ולא בצדק) לחיים לכולם!!!

korpiklaani

New member
אבל אבל אני שונא אלכוהול ../images/Emo10.gif

רוצה שוקו חם!
סתם נו ... שנה אזרחית חדשה ומהנה לכולם! <עוד מעט זה יהיה טו בשבט ואז ולנטיין
-נו טוב>

פריאסור

New member
סוף סוף מישהי

עם ראש בריא :) גם אני אוהב אלכוהול לפעמים...לא שתיין או משהו, סתם זה עושה הרגשה נעימה ומשכיח כמה דברים מהחיים שהשתיקה יפה להם בתקופה הסוערת, שקדמה לתקופת הא-מיניות שלי, הייתי עושה את כל הדברים המרגשים שתיארת בהודעה הראשונה, והאמת אני קצת מתגעגע לזה...להתנשק עם אדם זר זו הרגשה מעניינת (לרוב במובן הטוב חחח) אני מקווה שתמצאי מישהו שיהיה לך כיף להתנשק איתו, ואגב הנה סוד: כדי ליהנות מנשיקה לא צריך להימשך מינית לאותו בנאדם... שתהיה שנת "הנאה מנשיקה" לכל דיירי הפורום!

gabriel1349

New member
"משכיח כמה דברים שהשתיקה יפה להם"

מה הולך בפורום הזה שאבין....?

helana1202

New member
גם אני חשבתי

גם אני חשבתי על זה, לא בגלל שאכפת לי מהסלווסטר או משהו(עד השנה לא יצאתי בסלווסטר כי פשוט לא הבנתי את הפואנטה), זאת סתם "עוד סיבה למסיבה" כזה לראות מה הBIGDEAL של כולם מהיום הזה... הבעיה הזאת של מה עושים ב12, כשכולם חושבים שאפשר לתפוס ולנשק את כל מי שבאיזור רק בגלל שזאת "שנה חדשה", זה ייראה לכולם מוזר שאני לא בקטע(הם לא יודעים שאני אסקסואלית), אבל אני ממש לא מתכננת להתפשר או לתת לאף אחד "לגעת בי".

queen helen

New member
גם שוקו זה טוב

רק לא קפה! זה ממש העניין - מה עושים עם כל מה שקורה מסביב ב12? אני אנסה למצוא גם השנה איזה תרוץ טוב ללמה לא ללכת (שנה שעברה זה היה קל, כי עבדתי באותו הלילה...) בכל מקרה - אם אני לא אהיה פורום בימים הקרובים (מה שמן הסתם יקרה) אז שנה אזרחית טובה לכולם!!!

שלי פאר

New member
מה סילבסטר מה!?

אנשים לוקחים את היום הזה כל כך קשה.. באמא שלי רדו מזה כולה איזה מעפן שנתנו לו יום! חוץ מזה- זה חג של ערבים ועם יש פה ערבים ואני לא יודעת עליהם אז שתהיה לכם שנה טוב (עלקקקקקקקקקק) אבל יאללה כולה יום כמו כל הימים

אם כבר הזכרת ערבים

אז ערב השנה החדשה הנוצרית (חג סילבסטר סטלון) נופל השנה יחד עם עיד אל אדחא, שהוא חג הקורבן המוסלמי. עיד סעיד למוסלמים שבינינו, שנה טובה לנוצרים, ותנחומיי לכבשים (שחג הקורבן הוא, אין לומר, לא היום הכי שמח בשבילם).

למעלה