נושא כאוב לכולנו (או לפחות לי)...

TAL1983

New member
נושא כאוב לכולנו (או לפחות לי)...

מה עושים לעזאזל נגד הספרדים המטורפים האלה? צריך להיות כל הזמן עם היד על הדופק שלא תצוף פתאום איזה נפיחה מצד אובמה וחבריו/טרישה/ You name it? בבקשה יש לסוחרים הוותיקים רעיון לברוקר טוב ללא ספרדים (שיהיה כמובן עם עמלות קבועות/ עמלות כניסה ויציאה WHATEVER) רק בבקשה בלי ספרדים!! האם קיים גן עדן?

rafipips

New member
ספרד הוא חלק בלתי נפרד מהמסחר

יש חברות שיש להם ספרד קבוע , כמו כלל פורקס . ברוב מוחלט של המקרים , הספרד הקבוע יותר גבוה מהספרד המשתנה באופן משמעותי . אתה תעשה את החישוב שלך אם שווה לך להכנס לעסקה , עם גודל ספרד מסויים . אני מצרף לך קישור להורדה של אינדיקטור שידפיס לך על המסך את שער קניה שער מכירה וספרד . מבט אחד קטן יגיד לך מה גודל הספרד ותחליט אם מתאים לך להכנס או לא . http://www.upf.co.il/file/797309739.html

TAL1983

New member
תודה רבה אני מבין את זה

פשוט נהיה לי רע כשבלי שום התרעה (לא אני לא מדבר על אירוע/חדשות/הודעה חשובה) אתמול בחצות ראיתי ספרד (מטורף ואני בטוח שזה לא הכי גרוע ויש יותר) של 23 פיפס על הצמד פאונד/דולר!! רק בגלל הספרדים האלו נמחקים חשבונות וזה מבאס כי אן לך איך להתגונן (נכון שזה נדיר יחסית אבל בזמנים בהם אנו נמצאים כיום זה כבר די שכיח )

amirvx

New member
ברוקר עם ספריד קבוע לא יתכן לך לסחור

כשהשוק תנודתי. כלומר, עדיף להיות בברוקר שיתן לך לצאת או להכנס בפערי מחירים אסטרונומים (כי אלו תנאי השוק) מאשר ברוקר שישלח לך requotes ולא יתן לך להכנס למסחר במקרה הטוב, או לסגור פוזיציה מופסדת במקרה הרע.

ספרדים

לגבי הספרדים,זה חלק מהמסחר אם רוצים לעבוד עם חברה הנותנת את נתוני השוק ולא עיוות כלשהו לספרד קבוע. כאשר עובדים עם חברות הגונות אשר אינן עושות שוק, יכולים להיות מצבים בהם הספרד מתרחב אך ברוב הזמן ולאורך זמן בוודאי ללא ספק שהספרדים האלו יהיו יותר כדאיים כלכלית ומקצועית בשביל הסוחר. יש לציין כי כאשר הספרד מתרחב המצב יכול לבוא גם לטובתך... שבוע טוב, רפי מקולמקס

למעלה