נושא כאוב
-התעמלות/כושר

דפנה מי

New member
נושא כאוב../images/Emo122.gif-התעמלות/כושר

אני מודה ומתוודה שמאז הלידה אני גוש פאדלאה אחד גדול. אמנם כיום אני הרבה יותר בפעילות מאשר בהתחלה-כי עדי כבר מתרוצצת ברחבי הבית
ויש שיעור בריכה שזה הרבה יותר כושר לי מאשר התעמלות בשבילה
אבל יש חלקים לא מעטים שדרושים חיזוק והגמשה ומורגשים בפרט בשעות הקשות של נענועי הידיים (הגב העליון, חגורת הכתפיים-אני גם סובלת מפריצת דיסק שמקרינה כאב לרגל ימין), בשעות ההנקה (העורף, השכמות, הישבן והרגליים מהישיבה העקומה והמרובה במקום אחד) ובכלל עקב המשקל הנישא (גם במנשא) של 7 קילו (פלוס) שכולם עדי
. התעורר בי הרצון גם לצאת מהבית לשיעורי התעמלות שיגרמו למשאבים רעננים של אנרגיות אצלי-לבדי. מה מומלץ? שמעתי על הטרנד (אולי לא חדש?!?) של פילאטיס-מי מכירה/שמעה/יודעת להמליץ ולהרים את שק תפו"א (אני
) [על דיאטה אני לא מדברת כרגע-אבל אם זה יחזק אזורים רפויים מה טוב
)
מראש

lulyK

New member
פילאטיס זה נהדר

אבל מאד מאד יקר (עשיתי לפני שנה וחצי בערך, וכבר אז פעמיים בשבוע עלה לי כ-450 ש"ח לחודש. התעמלתי אצל דליה מנטבר בככר המדינה)

דפנה מי

New member
הייתי בשיעור נסיון בקניון סביונים

והיה נראה לי שמאוד משתדלים שאני אבצע כל תרגיל הכי חזק והכי קשה שאפשר ולאו דוקא בהתאם למצבי הגופני/לכושר שלי. לא בדקו יציבה ולא כלום וכאב לי אחרי השיעור ואני לא יודעת כמה זה היה בריא ככה שזה לא היה בפיקוח אישי צמוד אלא כקבוצה והתייחסות אישית לכל אחד עם תרגיליו (ככה גם בכלל לא התערבבנו מבחינת הפן החברתי) וזה הרגיש לא מספיק מבוקר.

שִירָה

New member
מה זה בדיוק?

פתחו אצלנו קורס בעבודה, ואני מתלבטת אם כדאי לי להצטרף...

lulyK

New member
התעמלות שפותחה במקור

כפעילות שיקומית לרקדנים - מה שאומר שרוב התרגילים נראים כמו ריקוד, רק שאין שום עומס על הגב/ברכיים (בזכות כל מיני מיטות שונות ומשונות שאת עושה את התרגילים כשאת קשורה אליהן...)

shpar

New member
הי לוליק, מנצלש"ת לשאלה....

ידוע לך על חוג ארובי באזור (אני גם מאזור רמת אביב -אזורי חן ) אפילו בבית של מישהי , משהו אינטימי ולא גדול מידי.. תודה מראש

lulyK

New member
לא מדהו אינטימי, אבל נרשמתי

לקאנטרי נווה אביבים, ויש שם הכל (לא שאני עושה משהו...)

shpar

New member
את יודעת אם...

ניתן להרשם רק לחוגים ולא לקאנטרי עצמו (בריכה וכו )????

lulyK

New member
לא לחוג ספציפי, אבל אני חושבת

שאפשר להרשם רק לחוגים ולחדר כושר, זה הטל' שם בכל מקרה 6414545

sharonmx

New member
יש כמה

פילאטיס זה אחלה. גם יוגה, מהסוג האקטיבי טובה מאוד. יש כמה זרמים ביוגה, יש כאלה שמתבססים יותר על נשימות ויש יותר על גמישות. שמעתי גם על שיעורי "יוגילאטיס"... השאלה שלי היא מאיפה אוזרים את הכח ללכת בסוף היום לשיעור התעמלות? יוחזר קו המותן לאלתר!

אם זה חשוב, מוצאים זמן....

אני מתעמלת מזה חודשיים בחדר- כושר, התחלתי כמעט חודשיים אחרי הקיסרי. חדר- כושר, בעיקר אירובי 45 דקות הליכון וקרוס- טריינר ויש יום בשבוע שאני באה לעיצוב וחיטוב, כואב כואב, עם כל המיכשור האינקביזיציוני, אבל רואים תוצאות יש מיצוק של שרירים וגם שורפים קלוריות. ני משתדלת 3 פעמים בשבוע ואני גם עובדת במישמרות. אני מאוד ממליצה לך , לטווח הקצר, בכדי לראות תוצאות שידרבנו אותך להמשיך, לשלב עבודה אירובית על מכשירים וגם שיעורי עיצוב וחיטוב. לגבי הגב הדואב, והכתפיים, גם אצלי זה ככה ואני לא מניקה. עצם הסחיבה של הקטנטנים וההתכופפות אליהם , גומרת את הגב , הכתפיים ועוד, לכך טוב פילטים ופלדנקרייז וגם סטודיו c שיהיה בהצלחה! העיקר תתחילי. אני

כל הכבוד!!! ../images/Emo12.gif

ואני קובעת שיא חדש של פדלעיות: יש לי בבית הליכון (שאותו הכי אהבתי, בלשון עבר
), ריידר, משקולות ומיטת-אימון ו... אני מתעלמת באלגנטיות! שימו לב: מתעלמת, ולא מתעמלת. יחי ההבדל הקטן
. ולא שחסרים עודפים להסיר
.... לא יודעת לגביי פילאטיס, לי מתאימה פעילות אירובית קצבית ונמרצת (שוב, בלשון עבר).

Arfilit

New member
התפרסם לא מזמן

שסטודיו C ממש לא טוב, ופוגע במפרקים מסויימים.

דפנה מי

New member
יש לי מותרות

שהבעל עובד מהבית ואני יכולה בתאום מראש גם ללכת באמצע היום

../images/Emo22.gifנו אז זה בכלל אחלה!

ומצב הכי אופטימלי שבעולם, אז באמת שאין לך שום תירוץ!
ד"א תדעי לך שמי שלא מורידה עודפים מהריון ראשון, בדר"כ נשארת הרבה יותר בטטה בשני, אפרופו מירי בלקין שהביאה עצמה כדוגמה, לכן כדאי כבר להתחיל לעבוד ולא לחכות שהגוזלים יגדלו ואנחנו "נגדל" תרתי -משמע, איתם.

דפנה מי

New member
ה"תירוץ" העיקרי שלי כרגע זו ההנקה

זה גם משבש לי בכלל את סידרי האכילה שלי ואת כמויות האוכל שאני צורכת. סה"כ לא יזיק לרדת איזה 7 קילו

אני גם מרגישה שאני צריכה דחוף

לחזור לכושר אבל צריכה חיזוק בצורת חברה שתבוא איתי למכון כושר או שיעורי התעמלות ... הבעיה היא שכולן מתעצלות והספורט היחיד שהן מוכנות לעשות זה מהסלון לחדר השינה. חזרתי למשקל שלי יחסית מהר ואני מרוצה מאוד, רק נשארו השרירים הרפויים האלה בבטן שרק התעמלות טובה ושגרתית תחסל.

למעלה