The Cat Woman
New member
נושא לא קשור- אבל מספיק חשוב...../images/Emo40.gif
אני מצטערת להעכיר את האוירה, אבל הנושא הזה מספיק חשוב...
בייחוד עכשיו, בגיל שלכם- לפני שאתם עושים דברים תזכרו מה כתבתי לכם פה ותפנימו. אני אוהבת את כולכם ולא הייתי רוצה לשמוע שלמישהו מכם קרה משהו נוראי שכזה... בבקשה תקראו. אגב- כתוב הרבה על "מקושרים"- כי זו הודעה ששלחו לי שם באתר הזה. מתוך כתבה אנונימית: הכל התחיל לפני חודש, בערך.. כשהכרתי מישהו ממש פה. באתר הזה. בעצם לא, זה התחיל הרבה לפני זה. לפני כמעט שנה, כשאני ואחד האנשים השנואים עליי ביותר בעולם הפכנו לזוג. הייתי בת 18, בתולה, תמימה. ידעתי שהוא בנאדם רע ועושה דברים מגעילים לאנשים, אבל משהו בי צעק לי שאני זאת שתגרום לו להשתנות. אני זאת שתגרום לו להפסיק להיות בנאדם רע, ולהפוך לבנאדם טוב. עד לפני כמה ימים ידעתי שאני אתחרט על הקשר הזה, אבל לא ידעתי עד כמה. כשנפרדנו הוא רק טרח לומר לי שהכל היה שקר, והוא רק חיפש זיונים. זיון קבוע. אני הייתי הזיון הקבוע שלו. זה היה המשפט האחרון ששמעתי יוצא לו מהפה. אחרי זה זה המשיך בהתכתבויות בsmsים עם שלל קללות מכל גווני הקשת. משני הכיוונים. קצת מצחיק לחשוב שכל הקשר רק חשבתי על כמה שבא לי להיפרד ממנו, כמה שרע לי. כמה שאני מתביישת שאני איתו. אבל לא, אני קדושה מעונה גדולה... אני לא מרימה ידיים. יש תקווה תמיד. תמיד? כבר לא בטוחה לגבי זה. פעם הוא סיפר לי שכשהוא היה בן 15 בערך הוא בילה עם ילדונת בת 14 לילה על חוף הים.. שבמהלכו הוא ניסה להשכיב אותה, היא לא הסכימה וברחה משם, הוא אכל סרטים שהוא ייחשב לאנס עכשיו ואז היא חזרה והם שכבו. בהסכמה. זה היה כשרק הכרנו. ואני רק חשבתי כמה שהיא מטומטמת, מה היא חוזרת לשכב איתו?... אני אפילו לא יודעת איך לנתב את הכתיבה שלי כדי להגיד את מה שאני כ"כ מפחדת לומר. פעם אחרת הוא סיפר לי שאחד החברים שלו רצה כ"כ לזיין, שהוא לקח אותו לבית זונות. הוא אפילו התכתב איתי כשהוא חיכה לו בחוץ, בזמן שהחבר בפנים "משחק"... ואני האמנתי לו, הוא באמת בחוץ והוא בכלל לא נכנס.. הוא בכלל לא נכנס כנראה. כנראה שהוא כן נכנס. לא רק לבניין עצמו. אז הוא בגד בי, אז מה? לא זאת הנקודה פה. לא היה אכפת לי ממנו באמת גם ככה, לא ברמה של אהבה וזוגיות. בגד. שיבגוד. לפני חודש הכרתי מישהו פה, באתר הזה ממש... ומישהו חמוד כ"כ, מתוק כ"כ, מתחשב כ"כ. ואני חשבתי שהנה, הפיצוי מגיע... סבלתי כ"כ הרבה עם הקודם, ועכשיו סוף סוף מישהו שכל הזמן מבקש ממני להיות כנה ולספר מה מפריע לי, לא לשמור בבטן.. בהתחלה עברנו למסנג`ר, אחרי זה לטלפון.. ותוך יומיים וחצי מאז ההודעה הראשונה פה באתר, כבר יצאנו יחד לדייט. ראשון. וכ"כ הרבה מתח, וכ"כ הרבה פרפרים, ואני מספרת את זה עם דמעות בעיניים... כי הגרוע מכל קרה. לא, הוא לא זיין אותי וזרק. לא, הוא לא שיכר אותי ואנס אותי במושב האחורי. אפילו לא קרוב. הוא גם לא לחץ עליי בקשר לכלום. האמת, אני זאת שיותר לחצה.. וכמה עצוב לי שאני יכולה לפרסם את זה רק כאנונימית, כי את הדברים הבאים אני לא יכולה לומר עדיין עם הזדהות מלאה. יש לי איידס. והפסיכומטרי שאני אמורה לגשת אליו עוד חודש פתאום נראה כ"כ שולי. והלימודים שתכננתי, כבר לא נראים כאילו שהם יקרו. יש לי איידס, ואני עומדת למות, ושכבתי רק עם בנאדם אחד שהיה איתי בקשר ארוך. שכבתי עם השטן, והאמנתי לו כשהוא אמר שהוא עשה בדיקה חודש לפני ולא שכב עם אף אחת מאז. יש לי איידס... ואני לא חושבת שאי פעם יהיו לי ילדים ובעל ומשפחה משלי, שאני איצור. רק משפחה שתבכה עליי עוד המון, כי כל דקה שעוברת אני רק מתקרבת יותר ויותר בצעדי ענק לכיוון המוות בטרם עת שלי. יש לי איידס, וכשהלכתי להיבדק עשיתי את זה רק בצחוק כי המקושר החדש שאני יוצאת איתו לא הסכים להיבדק בלי שגם אני אבדק. צודק, לא? חכם.. למה הכרתי אותו עכשיו ולא לפני שנה? יש לי איידס. למישהו יש תרופה בשבילי?... בבקשה תבדקו. בבקשה. אני מתחננת, אני מתמוטטת תוך כדי שאני כותבת את השורות הללו. תבדקו ואל תעשו דברים שעוד תתחרטו עליהם. שלעולם לא תצטרכו לחשוב איך בנאדם במצב הזה מרגיש... שכל השנה האחרונה רק פחדתי שאני אכנס להריון. שהתסריט היחידי שרץ לי בראש זה שאני אצטרך לספר להורים שלי שאני צריכה הפלה. שהסרט היחידי שחשבתי עליו זה שחבר שלי לשעבר בוגד בי עם מישהי שהוא הכיר במועדון. הוא באמת בגד בי. הוא שיקר לי. רק בדיקה אחת. אנונימית. חינם. רק בדיקה אחת.